AEQ METODA

Aeq metoda temelji na procesu povečanja občutka in nadzora nad gibanjem mišic, ki zajema temeljito samoopazovanje in spoznavanje sebe na podlagi vzorcev izvajanja somatskih gibov.

PRVI KORAKO DO ODKRIVANJA TEGA, KDO ŽELITE POSTATI JE TO, DA UGOTOVITE, KDO TRENUTNO STE

S klikom na modri gumb preverite aktualne termine delavnic 

KOMU JE AEQ METODA NAMENJENA?

Metoda je namenjena vsem, ki bi želeli povečati stik s svojim telesom in skozi njega prepoznati svoje podzavestne vzorce. 

Kaj je aeq metoda in kje nas podpira?

Cilj v našem življenju je, da v njem dosežemo več UREJENOSTI. Več urejenosti na vseh področjih pa lahko dosežemo z AEQ vajami, ki dvigajo čustveno zrelost.

Bolj smo čustveno zreli, večjo težnjo imamo k urejenosti v svojem življenju: bolj skrbimo za svoje telo, se bolj primerno prehranjujemo, več časa namenimo počitku in poskrbimo za dober spanec, bolj učinkovito se znamo spopadati z izzivi v odnosih in našimi čustvi, bolj ekonomično porabljamo svojo energijo in s tem ustvarjamo več sintropije in zmanjšujemo količino in moč entropije (razpadanj, nered).

Entropiji se ne moremo izogniti, lahko pa jo z načinom življenja upočasnimo ter nadzorujemo in posledično živimo veliko bolj kvalitetno tudi v starosti. Več urejenosti, kot zmoremo v naših življenjih ustvariti, bolj bomo zdravi in vitalni. Tako si lahko ustvarimo zdravo in prijetno starost, brez bolečin in bolezni. Takšna izbira dela med nami veliko razliko.

Ljudje, ki zmorejo v svojem življenju ustvariti več urejenosti imajo veliko bolj kvalitetno življenje kot tisti, ki tega ne zmorejo in se prepustijo (vdajo) entropiji, ki dela sama po sebi in dela z njih.

Več urejenosti in več reda dosežemo z uporabo zavestnega dela uma, ki se uči kako ustvariti več urejenosti. Potrebno je, da obstoječe stvari izboljšujemo in ustvarjamo boljše v prihodnosti, kot smo jih do sedaj.

AEQ vaje nam omogočajo, da DVIGNEMO ČUSTVENO ZRELOST in tako z drugačno zavestno izbiro vedenja ter delovanja vplivamo na delovanje podzavestnega programa ter ga tako spreminjamo. 

S klikom na modri gumb preverite aktualne termine delavnic 

Jasmina Turnšek, učiteljica AEQ metode 1. stopnje, učiteljica številnih jogijskih praks in terapevtskih tehnik ter mentorica za življenje brez strasa, traum  in bolečin

Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in učiteljev ter sedaj svoje znanje prenašam naprej. Za vas sem pripravila edinstvene programe, ki vas bodo ponovno napolnili z energijo, ki bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem  te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!