Glinena kopel za STOPALA

Priporočam ti, da imaš glino vsekakor doma. V kolikor ti ne bi ustrezala (če se spremeni prebava ali kakorkoli drugače) bi izbrala močan, zdravilni detox čiščenja z glino preko stopal.

Glina in stopala sta zmagovita kombinacija zdravja in energije. Glina zaradi svojih močnih vpojnih lastnosti veže nase vse kisline, toksine in strupe, ki se v stopalih nabirajo, spodbujajo delovanje refleksnih točk, s tem pa še povečajo delovanje limfnega ter krvnega sistema, kar še dodatno spodbuja izločanje strupenih snovi. Kar je naravno čiščenje telesa.

 

Neverjetna stopala

  • Vsak dan naredimo 5000 korakov;
  • stopala vsebujejo 25 % vseh kosti v našem telesu (neusklajenost le ene od teh kosti, pomembno vpliva na celotno telo);
  • Stopalo sestavlja: 26 kosti, 33 sklepov, več kot 100 mišic, kit in vezi;
  • Zaradi stopal lahko: hodimo, tečemo, plezamo in usmerimo naše gibanje;
  • Skozi stopala Izločimo do pol skodelice znoja na dan;
  • vsebujejo na tisoče živčnih končičev, ki so povezana z vsemi organi in žlezami v našem telesu;
  • na stopalih je več kot 2000 por, skozi katere se izločijo odpadne snovi;
  • Na stopalih lahko najdeš refleksne točke, ki so povezane z ustreznimi refleksnimi conami za točno določen organ, organski sistem in del telesa.
  • stopala združujejo najpomembnejše in najmočnejše energijske kanale našega telesa (v zahodni medici je definicija bolezni neravnovesje energije)

ČIŠČENJE TELESA 

Verjetno smo že vsi slišali za različne detox kopeli in obliže za stopala?

Glina je za razliko od večine izdelkov, ki jih ponujajo na trgu, popolnoma naravna – tradicionalna oblika čiščenja telesa, ki jo poznajo že stoletja po celem svetu, vedno bolj priljubljena pa je tudi pri refleksoterapevtih. Zaradi svoje naravne sestave ima močno vpojno moč in nase veže vse toksine in strupe, ki se v stopalih nabirajo, spodbuja delovanje refleksnih točk ter s tem poveča delovanje limfnega in krvnega sistema, ter tako še dodatno spodbuja izločanje strupenih snovi.

Poleg čiščenja telesa, pa glina omogoča tudi PRIZEMLJEVANJE. Ljudje smo zelo podobni rastlinam, saj smo »povezani« tako s soncem kot Zemljo. Če nismo prizemljeni hitro izgubimo stik z realnostjo, nimamo povezave z svojimi koreninami, ponese pa nas lahko previsoko, kjer lahko tudi pregorimo.

DETOX KOPEL za stopala z glino 

Prvi način čiščenja telesa preko stopal z glino je takšen, da v posodo s toplo vodo stresemo približno 1 pest gline in v njej namakamo stopala od 15 do 30 minut. S pomočjo glinene kopeli za stopala si lahko naredimo celotno kuro čiščenja telesa in sicer 21 dni vsak dan. Sicer lahko glineno kopel naredite 3x / teden in bo v 7 tednih ravno 21 dni.