1. VIDEO

🌟 PREKRVAVITEV in ODPIRANJE obraza + celic s TAPKANJEM 🌟 Odlična je kombinacija, da najprej na nežen način obraz odpremo in gremo potem v vaje.

Prebudimo vse akupresurne točke na obrazu, prekrvavimo kožo, obraz zasije že s samo to aktivacijo. Pozorno opazuj, če kje pod prsti kaj zaboli.

🌟 AKTIVACIJA PLJUČ NA OBRAZU🌟 Podpora pljučem z aktivacijo delov, ki so povezani s pljuči. Opazuj predvsem desno ličnico – če imaš kakšne izpuščaje, madeže…če se pojavijo v tem času nenadoma, je šibka pljučna energija – tukaj jo krepiš, ko vadiva skupaj na različne načine.

🌟 CELOSTNA AKTIVACIJA 🌟Vaja, ki preoblikuje tvoj obraz! Lifting celotnega obraza, aktivacija ustne krožne mišice, polnejša lička, dviga upadel obraz, briše gube; poleg tega aktiviramo ščitnico, vranico, prsi in celotni ramenski obroč. Zelo zelo močna vaja!! V bistvu rehabilitacija za hrbtenico, roke, za lepo držo in POMLAJEN OBRAZ.

🌟 LETEČI KROŽNIK 🌟 Vaja, ki aktivira lobanjske mišice + intenzivno krepi čeljustni sklep!! Adijo podbradek! Dvig spodnjega dela obraza – od tukaj gradimo obraz navzgor.