3. VIDEO

?AKTIVACIJA MATERNICE?Tako zelo je pomembno, sploh za žensko, da da svojo pozornost svojemu naj-kreativnejšemu delu sebe, kjer je shranjena njena energija v posodi življenja – MATERNICI.

?DIHANJE Z MATERNICO in JAJČNIKI?Zelo močna vaja, ki te lahko dobro segreje in lahko jo tudi občutiš v kakšnem dogajanju v jajčnikih, maternici, mehurju, ledvicah…tudi v obliki zbadanja, mravljinčenja, toplote ali celo rahle bolečine – v kolikor so tukaj blokade, ki se želijo razrešiti.

Če imaš težave v menopavzi, neredni ciklusi, bolečine pri menstruaciji, neplodnost, težko izražanje sebe, če zanikaš žensko v sebi, nimaš volje, nisi kreativna…delaj to vajo.

?USTNA KROŽNA MIŠICA?z intenzivnim valovanjem ustnic boš krepila ustno krožno mišico in vse mišice ličnic. Briševa gube nad zg. ustnico, podbradek, krepiva vrat.

?YING – YANG?- samo kirurški lifting obraza 🙂 Najpomembnejše področje krepiš s to vajo! To so senca, kjer se zgodi največji “gravitacijski padec” obraza. Nekateri to delajo s kirurško pomočjo, me pa bomo ta efekt dosegle z vajami 🙂 Posledica je LIFTING CELEGA obraza, aktivacija vseh 57 mišic obraza…Pomlajena v vseh pogledih in briševa gube na celem obrazu.

S sklopom zajameš prav vse dele obraza.