40. VIDEO

OBRAZ – vaje za obraz danes izvajaš na tleh)

Nova možnost in novi prijemi za obraz! Ko vadiva na tleh, ponovno dostopava do aktivacije na drug način. Vpliv gravitacije in spodbujanje kontra sile je ponovno malo drugače, zato spraviš obraz spet v nove izkušnje – te pa omogočajo PONOVNI NAPREDEK.

Vedno je super, da spreminjava vadbo – naj bi en sklop vaj ponavljali največ 14 dni, potem pa nove vaje. No, tukaj sva še bolj pridni, saj zamenjamo sklope na en teden! In to je najbolj optimalno za NAPREDEK, saj se telo vedno spravlja v nove položaje in izkušnje. To omogoča, da se ne navadi, vendar nenehno napreduje! In telo je narejeno za MENJAVO položajev in ima rado eksperimentiranje.

ZAČETNO ODPIRANJE S podporo prstov si RES dovoli sprostiti vse napetosti v vratu in glavi & čeljustnemu sklepu. RES super reset za ta del. Naj se glava in vrat razbremenita.

AKTIVACIJA VSEH 57 – MIŠIC & INTENZIVNI ANTIGRAVITACIJSKI TRETMA OBRAZA Aktivirala boš vse mišice (tole najraje naredim v postelji, zjutraj, da se lažje prizemljim in odprem obraz, da že zjutraj izgledam sveže in odprto). Sklop zajame vse zelo celostno, lepotni lifting celega obraza, dvig obraza, brisanje gub + aktivira vse žleze, vse organe in te na vseh nivojih pomlajuje.

Dihaj nežno in sproščeno ter sprosti trebuh.