18. VIDEO

(Tokrat malo drugače! Vaje za obraz izvajaš na podlagi, ležiš, v postelji ali na tleh).

Tokrat bova mišice malo spodbudile, da bodo delale drugače!! Nekatere vaje za obraz lahko izvajaš tudi leže. Tako težo glave prevzame podlaga in ponovno izvajaš vaje na malo drugačen način, vključiš še druge mišice.

Lahko narediš zjutraj, čez dan, pred spanjem (v kolikor te vaje ne razbudijo – mene ne, ampak nekaterim se zelo vrne energija in so potem prebujene – to se opazuj, ugotovi. Pri vsaki je drugače).

⛄️NEŽEN IN LJUBEČ STIK S SABO⛄️Najprej bova prebudili nežnost in ljubečnost do sebe z dotikom. Aktivirali bova tudi prsi + kotičke ust. Vsakič, ko aktiviramo prsi in dodamo še ustne kotičke je večja moč in je vaja dosti bolj močnejša.

⛄️LIFTING CELEGA OBRAZA⛄️Gravitacija bo danes delovala drugače – ker ležiš. Intenzivno boš aktivirala lobanjske mišice in ODPIRALA CEL obraz. Enostavno krepiš VSE mišice in vplivaš na CEL IZGLED obraza. Dvigaš mišice, polniš jih, brišeš gube, vrečke, upadel cel obraz – dvigaš. Izkoristi upor podlage.

⛄️DVIG LIČNIC + SPROSTITEV GLAVE in RAMEN + VRATU⛄️Vaja, kjer daš prste pod ličnice in s palci podpreš čeljust je enostavno ???Poleg tega, da dviga lička ZELO RAZBREMENI glavo, rame, vrat. Kar prepusti težo. Odpravlja tudi bolečine, lahko jo izvajaš samostojno – pred spanjem drži 5 min. Lahko tudi čez dan…se bodo napetosti razbremenile.