24. VIDEO

: 🌱AKTIVACIJA HORMONSKEGA SISTEMA + IMUNSKEGA🌱tudi skozi obraz. Ker je od hormonov odvisno VSE, pri vajah za obraz dostopamo do žlez v glavi, jih aktiviramo in vplivamo na delovanje vseh preostalih žlez v telesu.

🌱Debelo črevo + pljuča🌱Poleg tega, da brišeš nasalobialni gubi aktiviraš tudi pljuča in vsrkavanje hranil. Ne pozabi, da je naš imunski sistem doma v črevesju…Če ni vsrkavanje hranil optimalno, lahko še tako zdravo jemo in gre v prazno. Okrepili bova tudi črevesje.

🌱AKUPRESURA🌱odpiranje zamašenega nosu, sproščanje sinusov, dihal…🌱LIFTING LEPOTILNA TOČKA🌱z njeno aktivacijo bo tvoj obraz zasijal, zažarel in takoj ti povrne žar & lepoto 🙂

🌱DVIG & POLNJENJE LIČNIC🌱Močno, malo boleče a vredno 🙂 Noro dobra vaja, ki ti bo dvignila lička na svoje mesto in jih hkrati napolnila. Poleg močnega vizualnega učinka akvirava jetra in pljuča.

🌱YIN-YAN🌱s to vajo izvaja t.i.”samo-kirusrški lifting obraza.” Obožujem to vajo!! Tako lepo odpre obraz in krepi najpomembnejše gravitacijsko središče obraza – senca. Aktivira VSE mišice obraza + še krepi vid.

Močno, intenzivno.