- Kaj počnem?
- Spletni programi
- Dogodki
- video – vaje
- Srčno dobrodošla na kraj, kjer se prične sprememba.
- O meni
- Blog
- Moj račun
- Odjava
Pred tabo je čisto drugačen sklop aktivacije obraza ?Tokrat bodo mišice počivale, da jim dava čas, da se malo spočijejo in regenerirajo.
Tole je noooooooro dobro in zelo paše. Po opravljenem sklopu bo tvoj obraz žarel, bo pretočen, zmehčan, topel, aktiviran.
?AKTIVACIJA OBRAZA Z ENERGIJSKIM DOTIKOM IN ČISTO ENERGIJO (CHI) UNIVERZUMA?Najprej boš napolnila svoje dlani in povabila k sebi čisto, surovo energijo s katero bom nahranila svoj obraz! Te aktivacije ni za podcenjevati, ker je ZELO MOČNA. Moj obraz je žarel in opazila sem spremembo tudi v počutju. Po opravljenem sklopu sem bila umirjena in sproščena, kot da bi se otresla nekega bremena (tako lahko vidiš, kako dejansko s tem, ko si posvečamo čas in vadimo, namensko, z vodenjem energije vplivamo na vsa energetska telesa).
Priporočam ti, da za ta teden daš ostale vaje za obraz (kjer aktiviramo mišice) “na pavzo,” in narediš ta sklop 2-4x v tednu. Lahko tudi vsak drugi dan.
Zelo, zelo blagodejno, GLOBOKO POMLAJEVANJE z energetskim, ljubečim dotikom in pozornostjo.
Poskušaj se počutiti lepo, medtem, ko tako lepo in nežno skrbiš zase, za svoj obraz, dušo in telo 🙂