VIDEO JOGA OBRAZA (VAJE) 1.Del

Če vadimo jogo obraza redno in dosledno, vedno bolj vplivamo na to, da zmanjšujemo vpliv gravitacije na naš obraz. Tako postaja naša sprememba na obrazu trajnejša.

V koliko vam je v interesu, da resnično napredujete bi vam svetovala, da vaje iz joge obraza izvajate redno in sicer nekje 2-3 x na teden.

Pomembno je tudi, da po nekaj časa vaje zamenjamo saj se sicer mišice navadijo določenih gibov in ne napredujemo tako hitro, kot bi sicer.

Zato vam priporočam, da delavnice joge obraza obiskujete redno skozi celo leto, kjer poskrbim ravno za to, da aktiviramo različne mišične sklope ter tako ustvarjamo zares trajno spremembo.

 

Jogo obraza lahko redno vadite tudi pod mojim strokovnim vodstvom in mentorstvom v Klubu, kjer prejmete vsak teden nov, 10  – 20 min. video vaj iz joge obraza.

Več o Klubu si lahko pogledate tukaj:
https://www.jasminaturnsek.si/jasminin-klub-2023

 

 

Priporočam tudi 5 – tedenski obisk tečaja joge obraza, ki je najboljša odskočna deska, kjer se vodeno in strukturirano naučite pravilnega izvajanja vaj ter ustvarite trden temelj, po katerem boste lahko naprej vadili sami in še bolje razumeli vse, kar počnete z mano na delavnicah ali drugih srečanjih. Na tečaju se posvetimo praksi in pa tudi zelo pozorni teoriji razumevanja vaj in principa joge obraza, kjer vsako vajo podrobno analiziramo.

Tečaj je odlična osnova, kjer se natančno naučimo kaj je joga obraza in kako jo prakticirati.

Aktualen tečaj bo s pričetkom 17.avgusta v Ljubljani.

Več si lahko pogledate tukaj:

https://www.jasminaturnsek.si/tecaj-joga-obraza-17-8-2023-ljubljana

 

Tukaj je nekaj čudovitih sprememb, ki jih lahko dosežemo že po 4-5 tednih izvajanja vaj. Priporočam, da se fotografirate na začetku pred izvajanjem vaj in po enem mesecu, ter fotografiji primerjate. Lahko mi jih tudi pošljete in skupaj pogledamo, kaj se dogaja.