Louise Hay & Meditacije

PRIČNI S SPREMEMBO!

Program po metodi Louise Hay

Trening uma in vzgajanje ljubezni do sebe po korakih Louise Hay. Učiva se, kako prikličeš in ustvariš obilje v svojem življenju.

Koraki ljubezni Louise Hay in različne meditacije

PREDAVANJA  in Program – koraki LJUBEZNI DO SEBE po metodi Louise Hay​ 1x na teden ​20 min. – ​posnetek lahko pogledaš tudi kasneje, tudi če v danem treminu prenosa ne boš prisotna (posnetek ostane na razpolago en teden oz. včasih smatram, da neke stvari delamo dlje časa – obvestim, potem je na vrsti novi posnetek in ogled starejših ni mogoč). 

EDINSTVENE MEDITACIJE

Tematske meditacije za globoko notranjo transfromacijo

Pravijo, da so moje meditacije naravnost čarobne 🙂 Skozi različne vrste meditacij te bom nežno, ljubeče in varno popeljala do tvojih globin po poti do Resnice In Ljubezni. Meditacije bodo v tebi naredile velike premike in uvide. Nova spoznanja o sebi in Življenju. Intenzivno dviganje zavesti.

pODPIRALA IN MOTIVIRALA TE BOM SKOZI CELO leto

Vadiš lahko kar doma, kadarkoli, kjerkoli in imaš mojo 100%  podporo in odziv. Spodbujam te, motiviram te in se zate zavzemam.

Ker zame si pomembna <3

Pridruži se številnim zadovoljnim članicam!

Najboljša Online vadba zate, ki si želiš narediti spremembo - v tvoji duši in telesu. Najboljše tehnike, usmeritve in možnosti, ki ti bodo pomagale, da napreduješ na vseh življenjskih poročjih. Vadi in rasti skupaj z mano kar od doma! Na razpolago imaš čudovite, različne VIDEO VADBE, ki ti bodo pomagale do BOLJŠE KVALITETE ŽIVLENJA na vseh področjih. NAJBOLJŠE, kar lahko v tem trenutku narediš zase. PRIDRUŽI SE VEČ KOT 300 ZADOVOLJNIM UPORABNICAM. Rezultati so FANTASTIČNI. Izberi zase NAJLEPŠE DARILO <3

POLEG PROGRAMA Meditacij & Louise Hay

DOSTOPAŠ ŠE DO DVEH ČUDOVITIH PROGRAMOV: 

OBRAZNA - LIFTING JOGA

Z vajami do sijočega videza

Vzpostavi svetleč in mladosten videza obraza; Posebna tehnika, ki izniči silo gravitacije, ter dvigne vse obrazne mišice. Vadba, ki briše gubice in ekstremno pomladi tvoj obraz.

AKTIVACIJA 57 MIŠIC NA OBRAZU

Sistematična aktivacija obraznih mišic

Treniramo telo, pozabljamo pa, da imamo na obrazu kar 57 mišic, ki jih uporabljamo zelo malo! Torej: se ti zdi logična posledica, da če treniramo mišice, jih dvigamo, polnimo in aktiviramo, je spremenjen obraz – dvignjena lička, dvignjena zgornja veka, manj podbradka, vreč, gubic, napeta koža…logična posledica vadbe? Torej: vzrok – posledica. Vadila boš pod mojim strokovnim vodstvom in spremba na tvojem obrazu ti nikakor ne uide!

AKTIVACIJA HORMONSKEGA SISTEMA

Z vajami za obraz do optimalnega hormonskega ravnovesja

Kako je mogoče, da vadim z obrazom in aktiviram hormonski sistem (ščitnico, spolne žleze…) in zakaj je joga obraza “zdravstvena” vadba? Je mogoče. Z vajami aktiviramo zlato sredico žlez v glavi in s tem poskrbimo za celotno hormonsko sliko.

Nekaj čudovitih rezultatov mojih dragih vadečih. Verjamem, da rezultate opaziš tudi ti! To so moje čudovite tečajnice! Poučevala sem jih že preko 2000 in sem redna priča takšnim čudovitim spremembam! Pod mojim mentorstvom in vodstvom lahko spremembo pričakuješ tudi ti! Pridruži sem na aktualnem tečaju. Vadila boš po mojih navodilih in obljubim ti, da se ti bo investicija vase in svoj obraz obrestovala! Pomladila se boš v vseh pogledih!

Joga obraza - VSAK teden nov posnetek + številna presenečenja & dodatki

1x na teden 20 min. (4-5x na mesec – torej 100 min.skupaj!!!) – vsak teden druga vadba (video – vodena vadba z mano; pogledaš lahko kadarkoli v tekočem tednu in vadiš – vsak teden nov posnetek – vadimo sistematično, skupaj – ogled posnetkov za nazaj, cel mesec ni mogoč. Imaš pa čas cel teden do objave novih stvari).

20 min. video – vodena vadba bo objavljena vsak ponedeljek v tednu; vadbo nato izvajaš cel teden, do novega ponedeljka in objave novega videa.

JOGA 5 ELEMENTOV

Vadba, ki sprošča blokade v telesu in podpira ter krepi vseh pet elementov (organov) v tvojem telesu in vspostavlja ponovno ravnovesje energije. Zdravilna vadba za celo telo. Meditacije, gibanje telesa, dihalne tehnike, aktivacija hormonskega sistema in organov po letnem času.

BIORITEMSKA - HORMONSKA JOGA - 5 Elementov

1x na teden 20 min. (4 – 5x na mesec – torej 80 – 100 min.skupaj!!! – vsak teden druga vadba. (video – vodena vadba z mano; pogledaš lahko kadarkoli).

20 min. video – vodena vadba bo objavljena vsak ponedeljek v mesecu; vadbo lahko izvajaš cel teden, do novega ponedeljka in objave novega videa (sistematsko napredujemo skupaj, zato ogled posnetkov za cel mesec nazaj oz. za “stari” ni mogoč).

 

razbremenitev
telesa

S posebnimi (energetskimi) vajami za TELO in OBRAZ bova razbremenili telo STRESA in TOKSINOV (strupov);  Močno bova okrepili telo! Šele okrepljeno telo lahko razstrupljaš (če boš želela tudi s prehrano).

DETOX ČUSTEV - MOČ ODPUŠČANJA

Na varen način te bom naučila, kako sprostiti ujeta čustva! Kako se osvobodiš jeze, žalosti – skozi vaje za telo in um. Spoznala boš vse o čustveni lakoti, med drugimi tudi po metodi Louise Hay.

JESENSKI IN ZIMSKI TRIKI

Majhni triki – glede obredov s hrano in napitki, ki bodo naredili zalogo energije.

POSEBNA PRESENEČENJA ZNOTRAJ REDNEGA PROGRAMA - Oktober - December

Aktivacija sistema - Pljuča & Ledvice

Organ jesni & zime; Zbiranje energije, moč odpuščanja, aktivacija debelega črevsja, prebave; Globoko umirjanje, sproščanje; Z vajami bomo nahranili maternico, jajčnike in ščitnico.

Vadbe v ŽIVO!!

Javljanja v živo. Občasna, kar eno - urna druženja v živo z jogo telesa, jogo obraza ali meditacije!

Globoka POMLAJEVANJA!!

Močne tehnike samomasaže obraza. Aktivacije obraza s čudovitimi, globokimi POMLAJEVALNIMI TRETMAJI. Res posebno DOŽIVETJE! In predvsem UČINEK 🙂

Posebni program znotraj rednega programa - SKLOPI AFIRMACIJ po metodi Louise Hay!!

Ponovno VELIK BONUS IN DODATEK!! Sklopi tematskih afirmacij - AUDIO POSNETKI! EKSKLUZIVEN program!

Pseben program znotraj rednega programa - ZDRAVLJENJE po ČAKRAH!!

November - December: Zdravljenje po čakrah - EKSKLUZIVNI 7-tedenski program!!

PRESENEČENJE!

Ki pa ti ga še ne izdam 🙂

Jasminin klub

Vadi in rasti z mano kar od doma! Izberi ZASE najlepše darilo <3

BONUSOV oz. PLUSOV, da vadiš z mano od doma je kar veliko:

Vadiš lahko kar doma

Udobno se namestiš, kjerkoli se doma rada zadržuješ in enostavno pričneš z vadbo 🙂

Prihraniš veliko časa

Odštejeva še čas, ko se preoblačiš v garderobi in klepetaš - sva že na uri in pol; Prihraniš svoj dragoceni čas

Vadiš lahko kadarkoli

Posnetki in vaje so na voljo ves teden, do objave novega, tekočega posnetka; vadiš lahko ob uri oz. času, ki ustreza tebi glede na tvoj vsako dnevni ritem.

Avtomobil ostane doma

Ni se ti potrebno NIKAMOR peljati (prihraniškar nekaj časa in iskanje parkirnega mesta);

Lahko si kar v pižami

Če ti je všeč biti in vaditi v pižami, je sedaj mogoče tudi to. Ni ti potrebno skrbeti kako izgledaš, samo pričneš 🙂

Čas zase

Nameniš dragoceni čas sebi. To so čudoviti in dragoceni renutki, ko sebe postaviš vsak za nekaj časa na prvo mesto.

ČUDOVITE MEDITACIJE IN VAJE PO METODI Louise hay

MEDITACIJE + Louise Hay

S čudovitimi potovanji v svojo notrajnost boš sprostila in ozavestila globje dele sebe. Pot osvobajanja!

Vodim te skozi program Louise Hay, kjer se učiš, kako se imeti rada. Naučim te, kako spremeniš svoje misli in verjetja in s tem celo sliko svojega življenja.

Aktivacija obraznih mišic, žlez in organov

JOGA OBRAZA

NAZORNO in JASNO prikazane vaje pod mojim strokovnim mentorstvom in vodstovom.

Brisanje gub, podbradka, črt; Močna aktivacija obraznih mišic. Vedno ti razložim, kaj bova počeli in kje lahko pričakuješ spremembe.

PRETOČNO IN FUNKCIONALNO TELO – SPROŠČANJE BLOKAD

AKTIVACIJA TELESA

Zelo jasen prikaz vaj na enostaven in zabaven način. Vaje, ki okrepijo telo na vseh nivojih; fizičnem, mentalnem in duhovnem. Vaje, ki ti pomagajo spročščati napetosti in bolečine v telesu.

VSE TO ZA SAMO

36 EUR / mesec
​85 EUR / 3 mesece

Vadbe temeljijo na podlagi vaj, ki transformirajo energijo in čustva. Po vajah je počutje takoj boljše in občutno spremenjeno. Vaje segajo do globin tvoje podzavesti in delovanja in te preoblikujejo. Dolgoročni cilj vnašega druženja je izboljšanje počutja na vseh nivojih. Tvoja edinstvena vadba in druženje v Jasmininem KLUBU, ki uravnava in stabilizira tvoja čustva in hormone in pretoči telo!

JASMININ KLUB je primeren zate, če imaš izkušnje z jogo, osebnostjo rastjo ali še nikdar nisi poskusila. Vsaka od vas bo nedvomno napredovala. Vaje so NARAVNE in telesu blizu. To zmore vsak! Tudi tvoja starost je čisto nepomembna. Predhodno znanje ni potrebno; niti tvoja gibčnost, zdravstveno stanje ali o čimerkoli že razmišljaš.

PROGRAM V KLUBU ZAJEMA

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

​Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih - saj veš, kaj bi ti razlagala…:) V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Klikni na vprašanje in odprl se ti bo odgovor 🙂

​ALI JE STAROST POMEMBNA?

​Pri tem programu leta NISO pomembna. Družimo se generacije od 12 let naprej, navzgor NI OMEJITEV. Rezultate bodisi gre za obaz, zdravje, osebnostno rast lahko dosežemo VEDNO!! Vedno lahko napredujemo, se zdravimo in se spreminjamo. Skozi vsa starostna obdobja je naša notranje počutje in hkrati zunanje NAJPOMEMBNJEŠE.

SEM ŽE STAREJŠA; SE LAHKO SPLOH ZGODI SPREMEMBA NA BOLJE?

Glej odgovor pod prvim vprašanjem. Če me želiš razjeziti mi postavi to vprašanje 🙂 sprememba se lahko zgodi vedno! Leta niso nikakor pomembna.

JE PROGRAM VAREN?

Program je varen. Vaje so zelo enostavne in predvsem telesu NARAVNE in blizu. Vse so oblikovane tako, da te pomirijo in sprostijo zastalo energijo.

SEM BOLNA IN NISEM PREPRIČANA, ČE LAHKO VAJE IZVAJAM

​​Prosim ​​te, da se v primeru negotovosti posvetiš s svojim zdravnikom. Vaje se izvajajo na lastno odgovornost, saj mi nismo seznanjeni ​s tvojim zdravstvenim stanjem. Če imaš kakršnekoli pomisleke, se posvetuj s svojim zdravnikom.

POTREBUJEM ZA ​VADBO KAJ POSEBNEGA?

​​​Vaje izvajaš lahko sede, stoje in ne potrebuješ nič posebnega. ​Odvisno od posnetka. Lahko oblačilo in podlogo za na tla. Če potrebuješ kaj dodatnega, ti prej povem.

ALI CENA VKLJUČUJE VSE TRI SKLOPE (OBRAZ, TELO, UM)?

Tako je. Cena vključuje dostop do vseh treh posnetkov.

ALI PO PLAČILU DOBIŠ GESLO IN TAKO PREKO INTERNETA DOSTOPAŠ DO VAJ, ALI JIH VI POŠLJETE PO MAILU?

Druženje oz. vadbe potekajo v zaprti, posebej ustvarjeni Facebook skupini (vi pošljete prošnjo, nato vas odobrimo); Facebook je pogoj. Nekateri si ga ustvarijo samo za to priložnost.

OB KATERI URI PA VADITE, ALI SI POSNETEK LAHKO OGLEDAM KADARKOLI ŽELIM?

Ja! Posnetek si ogledaš kadarkoli želite! Vadiš kadarkoli…Vadiš kolikor želiš. Ne vadimo točno ob neki uri in ne rabiš biti pristona takrat, ko objavim posnetke.

KOLIKO ČASA PA TRAJA IZVAJANJE VAJ 30 MIN ALI 1 URO ALI..?

Joga obraza 20.min, telo 20.min, Louise Hay odvisno (razložim in delate kadar želite, ali je meditacija – cca.20min).

KOLIKO NAJ NA TEDEN VADIM, DA BO EFEKT?

Že po 1x ponovitvi vseh sklopov boš občutila spremembo. Če narediš vse tri sklope samo 2x na teden boš v telesu in počutju že občutila veliko spremembo. V vadbe se boš preprosto zaljubila; občutila boš razliko, tako da ti ne bo problema večkrat izvajati, glede na to, da boš občutila pozitivne spremembe že zelo hitro 🙂 2 – 3x / teden je dovolj; seveda po želji!

VAJ NE MORAŠ DELATI ZA NAZAJ, ČE KATERO IZPUSTIŠ?

Čas, da narediš vaje za tekoči teden imaš cel teden; torej da greš čez vaje, ki so aktualne cel teden (7 dni) imaš čas cel teden! Nato se sklopi vaj zamenjajo, pridejo novi sklopi in vaj za nazaj, za pretekli teden ni mogoče izvajati; Nekateri posnetki – kjer še posebej poudarim ali se jih izvaja cel mesec, ostanejo. To povem sproti.Vaj za nazaj niti ni smiselno delati, ker delamo v skladu energij tistega tekočega tedna in po letnih časih. Posntekov se nabere ogromno in niti vsak dan ne bi delala vseh. Potem bi cel dan samo vadila 🙂 (24 ur)

Naša druženja so redna, tedenska vadba. Kot če greš fizično na jogo v neko dvorano – delaš sproti. Učitelji ti ne napišejo vadbe in srečanj za nazaj…Hodiš, redno, sproti in delaš (s tem, da tukaj lahko delaš cel teden, ne samo 1X ali 2x na teden..) in potem greš naprej! Da napreduješ, sistematično in se posvečaš nekemu delu. Od vas pa je odvisno, katere vaje čutite in mislite, da jih potrebujete, tiste delate lahko več…In ravno smisel je to, da ni prevelike zmede – da delamo redno, tekoče skupaj vsak teden.. Tako lepo sistematično, po letnem času in odpiranju smiselno skupaj napredujemo in delamo ob času prave stvari, ki nas najbolj krepijo 🙂

Smisel je NAPREDOVANJE.

KAJ ČE ZBOLIM IN EN TEDEN NE MOREM VADITI?

Najprej ti želim, da hitro ozdraviš 🙂 Drugače pa nič hudega: en teden ne vadiš, še vedno si v skupini in se potem samo priključiš in nadaljuješ ko lahko. Kot če bi en teden manjkala na jogi v dvorani in potem prihodnji teden ponovno prideš. Še zmeraj pa lahko tudi če zboliš poslušaš kakšno meditacijo, ki ti pomaga, da se hitreje pozdraviš. Vedno je kakšna opcija in na razpolago je veliko.

JASMINA, TI KAJ GOVORIŠ ALI SAMO KAŽEŠ?

Govorim, kažem, spodbujam te, štejem ti, koliko časa držiš. Kot da si ZARES na vadbi! Opominjam te, na kaj bodi pozorna, kje pazi na držo. Zelo se “vživim” kot da si pred mano 🙂 Poročajo, da sem kot osebni trener, ki stoji zraven tebe 🙂 in te motivira.

LAHKO KAJ VPRAŠAM, NAPIŠEM, POVEM, KAKO SE POČUTIM ALI VPRAŠAM, ČE IZVAJAM PRAVILNO?

Ja, seveda!! V Klubu redno odgovarjam (pod objavo posnetkov v komentarju) na vaša vprašanja. Prav čudovito si delimo rezultate, izkušnje…Tukaj je prostor za vprašanja.

PRIJAVI SE SEDAJ IN SI ZAGOTOVI SVOJE MESTO

Mesečno članstvo

36€ / Mesec
 • Ekskluzivna tedenska srečanja od 70. - 100 min, 280 - 400 min./mesecm (trije tedenski posnetki: obraz, telo, um)
 • ​​​Redna tedenska srečanja skozi celo leto
 • Naša druženja bodo potekala v skriti FACEBOOK skupini, kjer se boš družila s podobno mislečimi in ustvarila marsikatero novo poznanstvo, kjer si bomo (po želji) delile izkušnje
 • Neprecenljiva druženja in napredovanja na področju osebnostne rasti
 • Druženje z enako mislečimi
 • Dragoceno ZNANJE ZA ŽIVLJENJE!
 • Občasna presenečenja, darila in bonusi

3 Mesečno članstvo

🎁Prihrani 33€ ter prejmi BREZPLAČNO DARILO! 🎁
108€ 85€ / 3 Mesece
 • PRIHRANI 33€
 • BREZPLAČNO DARILO: ZELO UČINKOVIT IN POPULAREN Program 50 - DNEVNI IZZIV - Mogočna & Pretočna v vrednosti 155 eur. V skupini Jasminin Klub Pro boš BREZPLAČNO v času, ko si aktivna v Klubu dostopala do tega čudovitega programa!!!
 • EKSLUZIVNA investicija ZA KAR TRI VADBE za samo 28,33 eur /mesec
 • Ekskluzivna tedenska srečanja od 70. - 100 min, 280 - 400 min./mesecm (trije tedenski posnetki: obraz, telo, um)
 • ​​​Redna tedenska srečanja skozi celo leto
 • Naša druženja bodo potekala v skriti FACEBOOK skupini, kjer se boš družila s podobno mislečimi in ustvarila marsikatero novo poznanstvo, kjer si bomo (po želji) delile izkušnje
 • Neprecenljiva druženja in napredovanja na področju osebnostne rasti
 • Druženje z enako mislečimi
 • Dragoceno ZNANJE ZA ŽIVLJENJE!
 • Občasna presenečenja, darila in bonusi
POPULARNO

PRIJAVI SVOJE PRIJATELJICE IN PREJMI POPUST!

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!