Pridruži se mi na edinstveni SPLETNI meditaciji V ŽIVO!

19.2.2021 ob 18.uri

Ekskluzivna kanalizirana Meditacija "Ljubezen do sebe s podporo & prisotnostjo notranjega vodnika"

VSPOSTAVITEV PRIJATELJSKEGA ODNOSA S SABO:

Meditacija oz. potovanje v notranjost, ki te bo povezalo samo s sabo. Odprla boš prostor, kjer ti bo pokazano, kako postaneš bolj nežna in ljubeča s sabo.

LJUBEZEN DO SEBE

Izkusila boš in zares doživela, kaj pomeni imeti "sebe rada" in kakšen je občutek, ko s sabo ravnaš kot z nekom, ki ga imaš rada. Dobila boš spoznanje, kaj ljubezen do sebe sploh pomeni.

POMOČ IN VSPOSTAVITEV POVEZAVE S TVOJIM NOTRANJIM VODNIKOM

Povezala in spoznala boš svojega notranjega vodnika, ki čaka, da mu daš glas in ga pričneš slišati. Na način, ki ti ga bom pokazala, se boš lahko z njim povezala ZMERAJ, ko boš potrebovala notranje vodstvo;

POT DO SVOJE RESNICE

Meditacija ti bo pomagala, da se boš pričela dojemati kot VREDNO in kot bitje, ki je vredno ljubezni in vsega lepega. Povezala se boš s sabo na globji ravni.

MEDITACIJA, KI POMAGA PRI:

Zavedanju sebe in lastnega jaza; Dvigu VIBRACIJE vseh energetskih teles in fizičnega telesa; Več samozavesti in spoznanja, da si vredna vsega lepega! Več sočutja do sebe, drugih živih bitij in Zemlje; Pretok energije v srčni čakri in spolni čakri; Več veselja, radosti in ljubezni, ki bo napolnila tvoj prostor;

Srčno vabljena na SPLETNO MEDITACIJO v ŽIVO, ki se bo zgodila 19.2.2021 ob 18.uri (do cca. 18.45).

Pridruži se na sprostitveni, globok tretma svoje notranjosti, kjer te bom skozi čudovito meditacijo popeljala korak bližje k svoji Resnici.

Pridi! Čakam te in se te veselim.

Ogled meditacije bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo. Na mail boš prejela povezavo, kjer si meditacijo kasneje ogledaš v posebni, zaprti temu namenjeni Facebook skupini.

Do meditacije lahko nato dostopaš še en teden in jo en teden poslušaš še vsak dan (seveda, po želji tudi več  🙂

IZBERI SVOJO MOŽNOST

Meditacije potekajo 3x /mesec (ob petkih)  in med seboj niso povezane. Vsaka je drugačna in vsaka ima svojo temo. Na meditacijo se lahko prijaviš posamezno ali za več obiskov hkrati. Prispevek za meditacijo: 

15€

Prispevek za meditacijo

27,00€

PRISPEVEK ZA 2 MEDITACIJI

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!