Ekskluzivna Spletna Meditacija - delavnica Ljubezen do sebe po Louise Hay

Meditacija, ki te bo bolj povezala s sabo

Pridruži se mi na edinstveni SPLETNI meditaciji V ŽIVO! 9.6.2023 ob 18.uri

Srčno dobrodošla na meditacijo!

💗 ZANIMIVOST: 50 letniki, ki meditirajo 15 min./dan imajo možgane 25 - letnika 💗

Sprejemanje sebe takšne, kot si

Čas, je da prepoznaš koliko dobrega je ŽE v tvojem življenju in da sedaj znaš to sprejeti in v obilju uživati. To bomo osvetlili.

TI SI DOVOLJ!

Na Zemljo si bila poslana kot ljubeče bitje univerzuma, ki ti je podarilo življenje, da bi ti tukaj bilo lepo in uživala v vsakem dihu življenja. LAHKO UŽIVAŠ!

Zdravilna meditacija

Meditacija, ki bo sprostila blokade v telesu in vspostavlila ponovno ravnovesje energije. Zdravilna meditacija za celo telo. Zdravilna meditacija za vspostavitev ravnovesja v celem telesu.

Aktivacija 1.čakre

Center sprejamnja in videnje sebe je doma v tem centru. Skozi meditacijo jo bomo opolnomočili.

Brisanje celičnega spomina negativnih prepričanj o sebi

Brisanje škodljivih in omejujočih prepričanj, ki jih gojiš o sebi in ki ti preprečujejo, da bi živela sebe v polnem potencialu. Spuščanje nerealniih in lažnih pričakovanj na svoj lasten račun. Bolj boš prepoznala svojo RESNIČNO VREDNOST.

Meditacija, ki pomaga pri:

Zavedanju sebe in lastnega jaza; Dvigu VIBRACIJE vseh energetskih teles in fizičnega telesa; Več samozavesti in spoznanja, da si vredna vsega lepega! Več sočutja do sebe, drugih živih bitij in Zemlje; Pretok energije v srčni čakri in spolni čakri; Več veselja, radosti in ljubezni, ki bo napolnila tvoj prostor;

Srčno vabljena na SPLETNO MEDITACIJO v ŽIVO, ki se bo zgodila 9.6.2023 ob 18.uri (do cca.19:00) Pridruži se na sprostitveni, globok tretma svoje notranjosti, kjer te bom skozi čudovito meditacijo popeljala korak bližje k svoji Resnici. Pridi! Čakam te in se te veselim. Ogled meditacije bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo. Dostop do meditacije ti ostane za NEOMEJEN ČAS in proces boš lahko poglobila. Do meditacije boš lahko zelo enostavno dostopala v moji spletni učilnici. 

MEDITACIJA "LJUBEZEN DO SEBE" PO METODI lOUISE HAY

Sem licencirana učiteljica metode po Louise Hay, ki te bom nežno ter ljubeče vodila po poti tega, da se boš pričela bolj odobravati, ceniti in imeti rada. Poznaš Louise Hay? 

S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju je pomagala neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje. Na predavanjih, delavnicah in seminarjih je govorila o praktičnih korakih razkrajanja strahov in tudi vzrokov bolezni.

»Kraljica new-age literature« veljala za eno najbolj prodajanih avtoric v zgodovini. Svojo pot ozaveščanja ljudi je začela v 70. letih prejšnjega stoletja. Njena dela so bila prevedena v 25 jezikov, izdali pa so jih v 33 državah. 

45€

obisk meditacije, ki ti ostane za neomejen čas

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!