Pridruži se mi na edinstveni SPLETNI meditaciji V ŽIVO!

30.10. 2020 ob 19.uri

Ekskluzivna meditacija "Trening ČUJEČNOSTI"

čuječnost

Si že slišala za čuječnost? To pomeni zavedanje sebe tukaj in zdaj. Sprejeti vse kar je, tukaj in zdaj. Učiva se prve korake!! Tehnika DOKAZANO pomaga, obstajajo znanstevni dokazi, da ta način osredotočanja zmanjša bolečino, tesnobo, depresijo in blokade.

kaj ti čuječnost da:

Uglasila se boš s svojim telesom in čuti. Meditacija čuječnosti te bo umirila in upočasnila. Misli v glavi se bodo polegle in ustvarila boš več prostora za rešitve in odgovore, ki se bodo pokazali - prišli na površje. Čuječnost te postavi TUKAJ in ZDAJ. Stran od preteklosti, stran od prihodnosti - da te v močno zaznavo TEGA TRENUTKA. Edinega trenutka, ki obstaja - ZDAJ. Močno boš izkusila, kaj pomeni živeti in delovati v SEDANJEM TRENUTKU.

ZAVEDANJE SEBE IN SVOJIH OBČUTKOV

Poglobila boš zavedanje sebe in svojega življenja ter vsega dogajanja v tem trenutku. Okrepila boš pozornost in koncentracijo. Zavedala sem boš svojih občutkov, telesa, misli, zunanjega dogajanja, BREZ da bi imela potrebo po spreminjaju le-tega (vsega).

ČUJENOST KOT NAČIN ŽIVLJENJA

Ja! Čuječnost lahko postane naš način življenja. To pomeni, da pričnemo ZAVESTNO zaznavati spremembe v sebi in v okolju. Pričnemo opažati razlike - kdo smo, kdo nismo...kaj je naše, kaj NI naše. Spoznamo, da lahko izstopimo iz ustaljenega ritma življenja in IZBEREMO DRUGAČE.

Srčno vabljena na SPLETNO MEDITACIJO v ŽIVO, ki se bo zgodila 30.10.2020 ob 19.uri (do cca. 19.45).

Pridruži se na sprostitveni, globok tretma svoje notranjosti, kjer te bom skozi čudovito meditacijo popeljala korak bližje k svoji Resnici.

Pridi! Čakam te in se te veselim.

Ogled meditacije bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo.

Do meditacije lahko nato dostopaš še en teden in jo en teden poslušaš še vsak dan (seveda, po želji tudi več 🙂

Prispevek za meditacijo 12,67 eur:

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!