Pridruži se mi na edinstveni SPLETNI meditaciji V ŽIVO!

20.11. 2020 ob 19.uri

Ekskluzivna kanalizirana meditacija "Prebuditev Ljubezni do sebe s pomočjo notranjega vodnika in angela Ljubezni"

VSPOSTAVITEV PRIJATELJSKEGA ODNOSA S SABO

Meditacija oz. potovanje v notranjost, ki te bo povezalo samo s sabo. Odprla boš prostor, kjer ti bo pokazano, kako postaneš bolj nežna in ljubeča s sabo.

LJUBEZEN DO SEBE

IZKUSILA boš in zares doživela, kaj pomeni imeti "sebe rada" in kakšen je občutek, ko s sabo ravnaš kot z nekom, ki ga imaš rada. Dobila boš spoznanje, kaj ljubezen do sebe sploh pomeni.

POMOČ IN VSPOSTAVITEV POVEZAVE S TVOJIM NOTRANJIM VODNIKOM

Povezala in spoznala boš svojega notranjega vodnika, ki čaka, da mu daš glas in ga pričneš slišati. Na način, ki ti ga bom pokazala, se boš lahko z njim povezala ZMERAJ, ko boš potrebovala notranje vodstvo;

ZDRAVILNA MEDITACIJA

Meditacija, ki bo sprostila blokade v telesu in vspostavlila ponovno ravnovesje energije. Zdravilna meditacija za celo telo. Zdravilna meditacija za vspostavitev ravnovesja v celem telesu.

POT DO SVOJE RESNICE

Meditacija ti bo pomagala, da se boš pričela dojemati kot VREDNO in kot bitje, ki je vredno ljubezni in vsega lepega. Povezala se boš s sabo na globji ravni.

MEDITACIJA, KI POMAGA PRI:

Zavedanju sebe in lastnega jaza; Dvig VIBRACIJE vseh energetskih teles in fizičnega telesa; Več samozavesti in spoznanja, da si vredna vsega lepega! Več sočutja do sebe, drugih živih bitij in Zemlje; Pretok energije v srčni čakri in spolni čakri; Več veselja, radosti in ljubezni, ki bo napolnila tvoj prostor;

Srčno vabljena na SPLETNO MEDITACIJO v ŽIVO, ki se bo zgodila 20.11.2020 ob 19.uri (do cca. 19.45).

Pridruži se na sprostitveni, globok tretma svoje notranjosti, kjer te bom skozi čudovito meditacijo popeljala korak bližje k svoji Resnici.

Pridi! Čakam te in se te veselim.

Ogled meditacije bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo. Na mail boš prejela povezavo, kjer si meditacijo kasneje ogledaš.

Do meditacije lahko nato dostopaš še en teden in jo en teden poslušaš še vsak dan (seveda, po želji tudi več 🙂

Prispevek za meditacijo 12,67 eur

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!