Ekskluzivna Spletna kanalizirana Transformacijska Meditacija

"Globoka sprostitev"

Pridruži se mi na edinstveni SPLETNI, globoko transformacijski aktivaciji V ŽIVO!

 

✨ 24.9.2021 ob 18.uri ✨

🌺 Bi se želela malo “odklopiti” od zunanjega sveta, vseh in vsega? 🙂

🌺 Se ti zdi, da potrebuješ malo sprostitve in miru?

🌺 Bi želela najti nekatere odgovore in rešitve?

🌺 Bi želela, da se prične samozdravljenje?

🌺 Želiš zase narediti res nekaj lepega?

Srčno dobrodošla na transformacijo!

💗 ZANIMIVOST: 50 letniki, ki meditirajo 15 min./dan imajo možgane 25 - letnika 💗

Pot do globoke sprostitve

Skozi čudovito vodeno meditacijo te bom popeljala v GLOBOKO SPROSTITEV, kjer boš odložila VES stres, VSE MISLI in se končno sprostila. Predvsem se boš GLOBOKO SPROSTILA in SPOČILA OD VSEGA.

Sproščenost in umirjenost

Vodila te bom v ZELO sproščeno stanje, kjer se boš za čas meditacije odmaknila od vsakdanji obveznosti in stvari. Za ta čas boš pustila za sabo preteklost in prihodnost ter začut

Zdravilna meditacija

Meditacija, ki bo sprostila blokade v telesu in vspostavlila ponovno ravnovesje energije. Zdravilna meditacija za celo telo. Zdravilna meditacija za vspostavitev ravnovesja v celem telesu.

Globoka sprostitev je pogoj za zmanjšanje bolečine

Tvoje telo OBOŽUJE, ko ga sprostiš. In v sproščenosti se zgodijo velike spremembe: telo se prične zdraviti na vseh nivojih - mentalnem, fizičnem. V ravnovesje se postavi tudi hormonski sistem, steče metabolizem in sprostijo se blokade.

Sproščenost - pod do odgovorov in rešitve

Ko se "prah" (misli) poležejo, ostane jasnost. Le v jasnosti se pokažejo odgovori in rešitve. Takrat slišimo in vidimo drugače. Takrat spoznamo tudi, kaj potrebuje naše srce.

Meditacija, ki pomaga pri:

Zavedanju sebe in lastnega jaza; Dvigu VIBRACIJE vseh energetskih teles in fizičnega telesa; Več samozavesti in spoznanja, da si vredna vsega lepega! Več sočutja do sebe, drugih živih bitij in Zemlje; Pretok energije v srčni čakri in spolni čakri; Več veselja, radosti in ljubezni, ki bo napolnila tvoj prostor;

Srčno vabljena na SPLETNO MEDITACIJO v ŽIVO, ki se bo zgodila 24.9.2021 ob 18.uri (do cca. 18.45) Pridruži se na sprostitveni, globok tretma svoje notranjosti, kjer te bom skozi čudovito meditacijo popeljala korak bližje k svoji Resnici. Pridi! Čakam te in se te veselim. Ogled meditacije bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo. Na mail boš prejela povezavo, kjer si meditacijo kasneje ogledaš v posebni, zaprti temu namenjeni Facebook skupini. Do meditacije lahko nato dostopaš še en teden in jo en teden poslušaš še vsak dan (seveda, po želji tudi več 🙂

IZBERI SVOJO MOŽNOST

Meditacije potekajo 3x /mesec (ob petkih)  in med seboj niso povezane. Vsaka je drugačna in vsaka ima svojo temo. Na meditacijo se lahko prijaviš posamezno ali za več obiskov hkrati. So pa zaporedni obiski močnih transformacijskih meditacij ZELO MOČNI. Prispevek za meditacijo: 

18€

Prispevek za meditacijo

32,00€

PRISPEVEK ZA 2 MEDITACIJI

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!