Ekskluzivna Spletna kanalizirana Meditacija

"Ti si dovolj," s podporo podpornih energij Univerzuma

Pridruži se mi na edinstveni SPLETNI meditaciji V ŽIVO!

16.4.2021 ob 18.uri

Srčno dobrodošla na meditacijo!

💗 ZANIMIVOST: 50 letniki, ki meditirajo 15 min./dan imajo možgane 25 - letnika 💗

Sprejemanje sebe takšne, kot si

Čas, je da prepoznaš koliko dobrega je ŽE v tvojem življenju in da sedaj znaš to sprejeti in v obilju uživati. To bomo osvetlili.

TI SI DOVOLJ!

Na Zemljo si bila poslana kot ljubeče bitje univerzuma, ki ti je podarilo življenje, da bi ti tukaj bilo lepo in uživala v vsakem dihu življenja. LAHKO UŽIVAŠ!

Zdravilna meditacija

Meditacija, ki bo sprostila blokade v telesu in vspostavlila ponovno ravnovesje energije. Zdravilna meditacija za celo telo. Zdravilna meditacija za vspostavitev ravnovesja v celem telesu.

Aktivacija 1.čakre

Center sprejamnja in videnje sebe je doma v tem centru. Skozi meditacijo jo bomo opolnomočili.

Brisanje celičnega spomina negativnih prepričanj o sebi

Brisanje škodljivih in omejujočih prepričanj, ki jih gojiš o sebi in ki ti preprečujejo, da bi živela sebe v polnem potencialu. Spuščanje nerealniih in lažnih pričakovanj na svoj lasten račun. Bolj boš prepoznala svojo RESNIČNO VREDNOST.

Meditacija, ki pomaga pri:

Zavedanju sebe in lastnega jaza; Dvigu VIBRACIJE vseh energetskih teles in fizičnega telesa; Več samozavesti in spoznanja, da si vredna vsega lepega! Več sočutja do sebe, drugih živih bitij in Zemlje; Pretok energije v srčni čakri in spolni čakri; Več veselja, radosti in ljubezni, ki bo napolnila tvoj prostor;

Srčno vabljena na SPLETNO MEDITACIJO v ŽIVO, ki se bo zgodila 16.4. ob 18.uri (do cca.18.45) Pridruži se na sprostitveni, globok tretma svoje notranjosti, kjer te bom skozi čudovito meditacijo popeljala korak bližje k svoji Resnici. Pridi! Čakam te in se te veselim. Ogled meditacije bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo. Na mail boš prejela povezavo, kjer si meditacijo kasneje ogledaš v posebni, zaprti temu namenjeni Facebook skupini. Do meditacije lahko nato dostopaš še en teden in jo en teden poslušaš še vsak dan (seveda, po želji tudi več 🙂

IZBERI SVOJO MOŽNOST

Meditacije potekajo 3x /mesec (ob petkih)  in med seboj niso povezane. Vsaka je drugačna in vsaka ima svojo temo. Na meditacijo se lahko prijaviš posamezno ali za več obiskov hkrati. Prispevek za meditacijo: 

15€

1 obisk meditacije

38,50 €

3 OBISKI MEDITACIJE

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!