Ekskluzivna Spletna kanalizirana Meditacija

"Vitalno in zdravo telo - pospešeno celjenje in lajšanje bolečine," s podporo subtilnih energij Univerzuma

Pridruži se mi na edinstveni SPLETNI meditaciji V ŽIVO!

30.4.2021 ob 18.uri

Srčno dobrodošla na meditacijo!

ZANIMIVOST: 50 letniki, ki meditirajo 15 min./dan imajo možgane 25 - letnika.

Sproščanje blokad

Popolnoma se boš sprostila in umirila. Ustvarili bomo, da se blokade zmehčajo in da steče tok energije.

Aktivacija vibracije Zdravja

Aktivirali bomo vibracijo zdravja in vklopili proces samozdravljenja telesa. Prebudili bomo del v nas, ki nas zdravi in regenerira.

Zdravilna meditacija

Meditacija, ki bo sprostila blokade v telesu in vspostavlila ponovno ravnovesje energije. Zdravilna meditacija za celo telo. Zdravilna meditacija za vspostavitev ravnovesja v celem telesu.

Prepis stare podlage

Prepisali bomo stara prepričanja in vzorce, ki nam povzročajo bolečine in onemogočajo, da bi živeli svoje naravno stanje: zdravje & vitalnost & funkcionalnost.

Sprostitev napetosti

Dovolili so bomo odložiti in sprostiti vse napetosti. Tudi bolečino - če je trenutna ali traja dlje časa. Fizično & mentalno.

Meditacija, ki pomaga pri:

Zavedanju sebe in lastnega jaza; Dvigu VIBRACIJE vseh energetskih teles in fizičnega telesa; Več samozavesti in spoznanja, da si vredna vsega lepega! Več sočutja do sebe, drugih živih bitij in Zemlje; Pretok energije v srčni čakri in spolni čakri; Več veselja, radosti in ljubezni, ki bo napolnila tvoj prostor;

Srčno vabljena na SPLETNO MEDITACIJO v ŽIVO, ki se bo zgodila 30.4.2021 ob 18.uri (do cca. 18.45). Pridruži se na sprostitveni, globok tretma svoje notranjosti, kjer te bom skozi čudovito meditacijo popeljala korak bližje k svoji Resnici. Pridi! Čakam te in se te veselim. Ogled meditacije bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo. Na mail boš prejela povezavo, kjer si meditacijo kasneje ogledaš v posebni, zaprti temu namenjeni Facebook skupini. Do meditacije lahko nato dostopaš še en teden in jo en teden poslušaš še vsak dan (seveda, po želji tudi več 🙂

PRIJAVA NA MEDITACIJO

15€

PRISPEVEK ZA MEDITACIJO

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!