Ekskluzivna Spletna kanalizirana Meditacija - transformacija

Spuščanje navezanosti in osvobajanje od vsega in vseh

Pridruži se mi na edinstveni SPLETNI meditacijski transformaciji V ŽIVO!

9.12.2021 ob 18.uri

Srčno dobrodošla na meditacijo in globoko potovanje v notranjost. Zgodili se bodo veliki premiki!

💗 ZANIMIVOST: 50 letniki, ki meditirajo 15 min./dan imajo možgane 25 - letnika 💗

Spuščanje navezanosti

Ko se odvežemo od ljudi in stvari - šele takrat lahko zaživimo SVOBODNO življenje.

TI SI DOVOLJ!

Na Zemljo si bila poslana kot ljubeče bitje univerzuma, ki ti je podarilo življenje, da bi ti tukaj bilo lepo in uživala v vsakem dihu življenja. LAHKO UŽIVAŠ!

Zdravilna meditacija

Meditacija, ki bo sprostila blokade v telesu in vspostavlila ponovno ravnovesje energije. Zdravilna meditacija za celo telo. Zdravilna meditacija za vspostavitev ravnovesja v celem telesu.

Osvoboditev

Osvobajanje preteklosti, zamer in ustvarjanje prostora za novo prihodnost.

Brisanje celičnega spomina negativnih prepričanj o sebi in o svetu

Brisanje škodljivih in omejujočih prepričanj, ki jih gojiš o sebi in ki ti preprečujejo, da bi živela sebe v polnem potencialu. Spuščanje nerealniih in lažnih pričakovanj na svoj lasten račun. Bolj boš prepoznala svojo RESNIČNO VREDNOST.

Meditacija, ki pomaga pri:

Zavedanju sebe in lastnega jaza; Dvigu VIBRACIJE vseh energetskih teles in fizičnega telesa; Več samozavesti in spoznanja, da si vredna vsega lepega! Več sočutja do sebe, drugih živih bitij in Zemlje; Pretok energije v srčni čakri in spolni čakri; Več veselja, radosti in ljubezni, ki bo napolnila tvoj prostor;

Srčno vabljena na SPLETNO MEDITACIJO v ŽIVO, ki se bo zgodila 9.12. ob 18.uri (do cca.18.45) Pridruži se na sprostitveni, globok tretma svoje notranjosti, kjer te bom skozi čudovito meditacijo popeljala korak bližje k svoji Resnici. Pridi! Čakam te in se te veselim. Ogled meditacije bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo. Na mail boš prejela povezavo, kjer si meditacijo kasneje ogledaš v posebni, zaprti temu namenjeni Facebook skupini. Do meditacije lahko nato dostopaš še en teden in jo en teden poslušaš še vsak dan (seveda, po želji tudi več 🙂

IZBERI SVOJO MOŽNOST

Meditacije potekajo 3x /mesec (ob petkih)  in med seboj niso povezane. Vsaka je drugačna in vsaka ima svojo temo. Na meditacijo se lahko prijaviš posamezno ali za več obiskov hkrati. Prispevek za meditacijo: 

25€

1 obisk meditacije

60€

3 OBISKI MEDITACIJE

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!