Pridruži se mi na edinstveni SPLETNI meditaciji V ŽIVO!

12.2.2021 ob 18.uri

Ekskluzivna kanalizirana Meditacija "Pot v mir in tišino" s podporo subtilnih energij

IZKUSI POTOVANJE V MIR IN TIŠINO

Kako je biti mir? Kako je biti tišina? Skozi čudovito meditacijo te bom popeljala v izkustvo. Izkusila boš, kako je biti mir in tišina. Kako je, ko se vse misli in vse poznano poleže; Kdo in kaj ostane, ko si, sama po sebi.

DELOVANJE IZ MIRU

Skozi meditacijo oz. čudovitim notranjim potovanjem boš ugotovila, da lahko deluješ v življenju iz druga pogleda, odnosa do ljudi, stvari in življenja. Ugotovila boš, da lahko ZMERAJ IZHAJAŠ iz MIRU ter ob tem ne pozabiš nase & ti energija ostaja.

ZDRAVILNA MEDITACIJA

Meditacija, ki bo sprostila blokade v telesu in vspostavlila ponovno ravnovesje energije. Zdravilna meditacija za celo telo. Zdravilna meditacija za vspostavitev ravnovesja v celem telesu.

POT DO SVOJE RESNICE

Meditacija ti bo pomagala, da se boš pričela dojemati kot VREDNO in kot bitje, ki je vredno ljubezni in vsega lepega. Povezala se boš s sabo na globji ravni.

MEDITACIJA ZA:

Zavedanje sebe in lastnega jaza; Dvig VIBRACIJE vseh energetskih teles in fizičnega telesa; Več JASNOSTI in predvsem SLIŠANJU RESNIČNE SEBE - biti eno z vsem in delovati iz tišine in miru.

Srčno vabljena na SPLETNO MEDITACIJO v ŽIVO, ki se bo zgodila 12.2.2021 ob 18.uri (do cca. 18.45).

Pridruži se na sprostitveni, globok tretma svoje notranjosti, kjer te bom skozi čudovito meditacijo popeljala korak bližje k svoji Resnici.

Pridi! Čakam te in se te veselim.

Ogled meditacije bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo. Na mail boš prejela povezavo, kjer si meditacijo kasneje ogledaš v posebni, zaprti temu namenjeni Facebook skupini.

Do meditacije lahko nato dostopaš še en teden in jo en teden poslušaš še vsak dan (seveda, po želji tudi več 🙂

IZBERI SVOJO MOŽNOST

Meditacije potekajo 3x /mesec (ob petkih)  in med seboj niso povezane. Vsaka je drugačna in vsaka ima svojo temo. Na meditacijo se lahko prijaviš posamezno ali za več obiskov hkrati. Prispevek za meditacijo: 

15€

1 obisk meditacije

38,50 €

3 OBISKI MEDITACIJE

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!