[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=aVDpEqclbCQ” autoplay=”yes”]

Naj ti že kar na začetku povem, da nisem tvoja tradicionalna učiteljica joge – včasih se rada družim pozno v noč, klepetam s prijatelji ob kozarcu vina ali treh in ob koščku dobrega sira, sem glasbenica, ki ob vikendih zabavam vse vrste ljudi s petjem, rada se uredim, včasih pa celo nedeljo preživim v pidžami na kavču. Namen najinega druženja je, da ti z majhnimi triki, ki imajo veliko moč pomagam olajšati tvojo dušo in okrepiti telo. Predvsem pa si želim, da se zraven zabavaš in ne jemlješ tega smrtno resno. Joga je za vsakogar – od najbolj zagretega vegana in do neustavljivega ljubitelja mesa. Poleg tega ti čisto nič ne zamerim, če ne moreš pol ure stati na glavi, kaj šele na trepalnicah. Morda sem »slabi« jogist, ampak poučevanje joge mi prinaša neskončno veselje, to počnem z največjo iskrenostjo v srcu in me neskončno razveseljujejo tvoji rezultati in lepše življenje. Učiti sem začela, da bi izpolnila moje znanje – sedaj učim, da bi izpolnila svoje življenje. Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka že veliko let. Več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih – saj veš, kaj bi ti razlagala…:)

V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj bom svoje znanje prenašala nate, da si lahko zelo efektivno pomagaš z mojimi nadaljnjimi, brezplačnimi nasveti.

Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.
Nasveti bodo zelo enostavni in praktični. Ne potrebuješ prav nobenega predznanja. Sčasoma ti bom predstavila vse programe kako delujejo in kako od njih kaj pridobiš.

Mislim, da nimaš kaj izgubiti, če preizkusiš vsaj enega izmed nasvetov, ki jih bom delila na tej strani.

Za vse, ki boste želeli še več: dobrodošli nazaj ?

Jasmina Turnšek

p.s. Lahko me spremljaš na Facebooku in tako ostaneva v stiku. Spodaj sem pa ti že pripravila brezplačen dostop do zelo učinkovitih vaj, katere izvajam tudi sama in mi zelo pomagajo pri vzpostavitvi hormonskega sistema in omilijo stres.

[facebook-page href="https://facebook.com/jasminaturnsek.si" tabs="timeline" width="500" show_cta="true" small_header="false" align="center" hide_cover="false" show_facepile="true"]