Pridruži se mi na edinstveni SPLETNI meditaciji V ŽIVO!

15.1.2021 ob 19.uri

Ekskluzivna kanalizirana meditacija "Novo leto - Nova Jaz," Usmeritev začetka leta 2021 in pot leta na krilih Lahkotnosti ob prisotnosti angela Ariela "

Naj spregovori srce

Meditacija oz. potovanje v notranjost ti bo pomagala, da se boš lažje povezala s svojim resničnim jazom, s svojo resnico in avtentično naravo. Poglobila boš zavedanje o tem, da si bitje Luči in energijsko bitje.

NOVA PODLAGA, NOVI TEMELJI, NOVA REALNOST

Naredil bomo prepis stare podlage in zapisali nove ljubeče ideje in postavili nove pozitivne temelje iz katerih bo vzklila pozitivna prihodnost.

ZDRAVILNA MEDITACIJA

Meditacija, ki bo sprostila blokade v telesu in vspostavlila ponovno ravnovesje energije. Zdravilna meditacija za celo telo. Zdravilna meditacija za vspostavitev ravnovesja v celem telesu.

VSPOSTAVITEV LAHKOTNE POTI SKOZI NOVO LETO

Povezala se boš z energijo lahkotnosti, ki te bo vodila skozi leto ne glede na to, kje si, kaj se ti dogaja in kaj se še bo dogajalo. Na krilih LAHKOTNOSTI boš letela skozi čas, ki je pred tabo.

MEDITACIJA, KI POMAGA PRI:

Zavedanju sebe in lastnega jaza; Dvig VIBRACIJE vseh energetskih teles in fizičnega telesa; Pretok energije v srčni čakri in spolni čakri; Več veselja, radosti in ljubezni, ki bo napolnila tvoj prostor; Pri kreaciji želenega, novega in izbrisu starega - tistega, kar nam ne skuži več.

Srčno vabljena na SPLETNO MEDITACIJO v ŽIVO, ki se bo zgodila 15.1.2021 ob 19.uri (do cca. 19.45).

Po koncu meditacije si skupaj vzamemo še čas (15.-20.min), ki je namenjen (po želji) delitvi izkušnje ter še malo v varnem, lepem prostoru poklepetamo o tem, kar se je pokazalo (če ne želiš, se ne rabiš izpostaviti, lahko pa prisluhneš meni in drugim; Lahko po meditaciji druženje tudi zapustiš – po želji, vendar se imamo zmeraj zelo, zelo lepo tudi na zaključku). 

Pridruži se na sprostitveni, globok tretma svoje notranjosti, kjer te bom skozi čudovito meditacijo popeljala korak bližje k svoji Resnici.

Pridi! Čakam te in se te veselim.

Ogled meditacije bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo. Na mail boš prejela povezavo, kjer si meditacijo kasneje ogledaš.

Do meditacije lahko nato dostopaš še en teden in jo en teden poslušaš še vsak dan (seveda, po želji tudi več 🙂

Dostopaš lahko do nje med 15. – 22.1.2021

Prispevek za meditacijo 12,67 eur

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!