EKSKLUZIVEN OBRED OB PODPORI POLNE LUNE

16.2.2022 ob 17:30 – 19:00 (V ŽIVO PREKO SPLETA)

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

Srčno dobrodošla na poseben obred ob podpori subtilnih energij narave; Odpirali bomo telo s kryo polna luna, dihali, meditirali...in naredili prostor za zdravje ter dotok obilja.

💗 SKOZI POSEBEN OBRED BOMO OČISTILI NEGATIVNE ENERGIJE IZ NAŠEGA ŽIVLJENJA IN PROSTORA TER USTVARILO NOVO, SVEŽE💗

GIBANJE, Pranayama (dihanje), MEDITACIJA, OBRED

Če luna vpliva na valovanje morja in številne procese v naravi, vsekakor vpliva tudi na nas. Če vemo, kako energije obrniti sebi v prid, se lahko v času dni, kot je polna luna globoko regeneriramo, zdravimo, pomlajujemo in se napolnimo s svežim chijem (življenjsko energijo). 

Polna luna velja že od nekdaj za poseben, čaroben čas.  To je dan, ko je podpora za dosego naših ciljev iz strani narave še močnejša, dan “ženske” (luna  predstavlja shakti – ženski princip delovanja), ko se lahko ženska globoko regenerira. Na dan lahko privrejo čustva, ki smo jih potlačili & se še bolj ekstremno izražajo deli, kjer bomo morda malo bolj šibki. 

S posebnimi vajami in tehnikami, se lahko močno podpremo in transformiramo. 

Čaka nas magično potovanje, ki bo ustvarilo čudovito podlago; Sprostili bomo napetosti, blokade, energija bo stekla in počutili se bomo lahkotnejše in lažje. 

Program srečanja:

Odpiranje telesa: naredili bomo posebno “Lunino Kryo,” ki bo lepo odprla telo in naredila več prostora. Posvetili se bomo posebnemu dihanju (paranayami), ki nas bo umirilo ter sprostilo v globine. V ravnovesje in center se bosta uskladila oba principa (ying in yang); Izvajale bomo nežno yin jogo, dihale energijo lune; Naredili bomo meditacijo, globoko sproščanje in obred za dotok obilja na vseh področjih. 

Srčno vabljena na SPLETNI DRUŽENJE V ŽIVO, ki se bo zgodilo 16.2.2022  ob17:30 – 19:00. Pridruži se na sprostitveni, transformacijski globok tretma svoje notranjosti in izkoristi močne energije narave. Pridi! Čakam te in se te veselim. Ogled procesa bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo. Na mail boš prejela povezavo, kjer si obred in ostalo kasneje ogledaš v posebni, zaprti temu namenjeni Facebook skupini oz. povezavi, v kolikor nimaš Facebooka. Do srečanja lahko nato dostopaš še 4 dni (do 20.2.). Vaje bomo izvajale stoje, leže in sede, zato se obleci lahkotno 🙂 

LUNIN OBRED, 16.2. 2022 ob 17:30

(SPLETNI DOGODEK – VSE PODROBNOSTI PREJMEŠ PO PRIJAVI NA MAIL).

Prispevek za edinstveno potovanje: 

36,60€

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!