Pridruži se mi na edinstveni SPLETNI meditaciji V ŽIVO!

16.10. 2020 ob 19.uri

Ekskluzivna meditacija "Otrok srca & Luči ob podpori Svetlobnih bitij

ZDRAVILNA MEDITACIJA

Meditacija, ki bo sprostila blokade v telesu in vspostavlila ponovno ravnovesje energije. Zdravilna meditacija za celo telo. Zdravilna meditacija za vspostavitev ravnovesja v celem telesu.

ODPIRANJE centra moči

Meditacija bo aktivirala možnost, da na površje pride tvoja notranja moč, ki ti bo pomagala, da zaženeš ustvarjalnost in ureničniš svoje želje & cilje ter se lažje postaviš ZASE - svoje srčne želje in občutke.

ODPIRANJE SRČNEGA CENTRA

Srčni center je povezan z vsem, kar počnemo in kar čutimo. Srčni center je na sredini energijskih centrov in predstavlja RAVNOVESJE. Odprli bomo srce! Le odprto serce lahko DAJE ali SPREJEMA. Odprili bomo srce, da bo stekla zdravilna LJUBEZEN.

MEDITACIJA, KI POMAGA PRI:

Zavedanju sebe in lastnega jaza; Dvig VIBRACIJE vseh energetskih teles in fizičnega telesa; Več sočutja do sebe, drugih živih bitij in Zemlje; Pretok energije v srčni čakri: več veselja, radosti in ljubezni, ki bo napolnila tvoj prostor; Sproščanje "srčnih težav:" aroganca, sovraštvo, ljubosumje; Več samozavesti; Zmanjšanje posledice "srčnih ran" iz preteklih odnosov.

Srčno vabljena na SPLETNO MEDITACIJO v ŽIVO, ki se bo zgodila 16.10.2020 ob 19.uri (do cca. 19.45).

Pridruži se na sprostitveni, globok tretma svoje notranjosti, kjer te bom skozi čudovito meditacijo popeljala korak bližje k svoji Resnici.

Pridi! Čakam te in se te veselim.

Ogled meditacije bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo.

Do meditacije lahko nato dostopaš še en teden in jo en teden poslušaš še vsak dan (seveda, po želji tudi več 🙂

Prispevek za meditacijo 12,67 eur:

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!