Pridruži se mi na edinstveni SPLETNI meditaciji V ŽIVO!

6.11. 2020 ob 19.uri

Ekskluzivna meditacija "Poslušanje šepetanja telesa in duše, s podporo zdravilnih, podpornih energij Univerzuma"

PRISLUHNI SPOROČILOM TELESA

Pokazala ti bom, kako pričneš slišati svoje telo. Pokazala ti bom, kako s telesom komuniciraš in pričneš SLIŠATI & PREPOZNAVATI, kaj tvoje telo potrebuje, da se pozdravi: kakšno hrano, kakšno vadbo, kakšno okolje, odnose...Naučila se boš, KAJ TI SPOROČA morebitna bolečina - ZAKAJ je nastala in kaj DEJANSKO potrebuješ, da se pozdraviš!! Naučila sem boš, kako POSLUŠATI SVOJE TELO.

prisluhni svoji duši

Prisluhnila boš, kaj ti sporoča tvoja duša! Za kaj je v tvojem življenju čas?! Kje naj se premakneš in kaj so potrebe TVOJEGA srca in ne tisto, kar od tebe pričakujejo drugi. Ugotovila boš, kaj je TVOJE in kaj NI TVOJE.

ZDRAVILNA MEDITACIJA

Meditacija, ki bo sprostila blokade v telesu in vspostavlila ponovno ravnovesje energije. Zdravilna meditacija za celo telo. Zdravilna meditacija za vspostavitev ravnovesja v celem telesu.

ODPIRANJE centra moči

Meditacija bo aktivirala možnost, da na površje pride tvoja notranja moč, ki ti bo pomagala, da zaženeš ustvarjalnost in ureničniš svoje želje & cilje ter se lažje postaviš ZASE - svoje srčne želje in občutke.

MEDITACIJA, KI POMAGA PRI:

Zavedanju sebe in lastnega jaza; Dvig VIBRACIJE vseh energetskih teles in fizičnega telesa; Več JASNOSTI in predvsem SLIŠANJU SEBE - svojega telesa in svojega srca, kar je eden izmed najpomembnejših stvari v življenju. Ko veš, kaj želiš in kam greš, veš vse! Takrat veš, kaj je potrebno narediti, da dosežeš spremembe.

Srčno vabljena na SPLETNO MEDITACIJO v ŽIVO, ki se bo zgodila 6.11.2020 ob 19.uri (do cca. 19.45).

Pridruži se na sprostitveni, globok tretma svoje notranjosti, kjer te bom skozi čudovito meditacijo popeljala korak bližje k svoji Resnici.

Pridi! Čakam te in se te veselim.

Ogled meditacije bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo.

Do meditacije lahko nato dostopaš še en teden in jo en teden poslušaš še vsak dan (seveda, po želji tudi več 🙂

Prispevek za meditacijo 12,67 eur:

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!