Pridruži se mi na edinstveni SPLETNI meditaciji V ŽIVO!

29.1. 2021 ob 19.uri

Ekskluzivna kanalizirana meditacija "Poslušanje šepetanja telesa in duše, s podporo zdravilnih, podpornih energij Univerzuma in Angela šepetalca"

PRISLUHNI ŠEPETANJU DUŠE

Prisluhnila boš, kaj ti sporoča tvoja duša! Za kaj je v tvojem življenju čas?! Kje naj se premakneš in kaj so potrebe TVOJEGA srca in ne tisto, kar od tebe pričakujejo drugi. Ugotovila boš, kaj je TVOJE in kaj NI TVOJE. Slišala boš sporočila svoje duše.

PRISLUHNI SPOROČILOM TELESA:

Pokazala ti bom, kako pričneš slišati svoje telo. Pokazala ti bom, kako s telesom komuniciraš in pričneš SLIŠATI & PREPOZNAVATI, kaj tvoje telo potrebuje, da se pozdravi: kakšno hrano, kakšno vadbo, kakšno okolje, odnose...Naučila se boš, KAJ TI SPOROČA morebitna bolečina - ZAKAJ je nastala in kaj DEJANSKO potrebuješ, da se pozdraviš!! Naučila se boš, kako POSLUŠATI SVOJE TELO.

ZDRAVILNA MEDITACIJA

Meditacija, ki bo sprostila blokade v telesu in vspostavlila ponovno ravnovesje energije. Zdravilna meditacija za celo telo. Zdravilna meditacija za vspostavitev ravnovesja v celem telesu.

POT DO SVOJE RESNICE

Meditacija ti bo pomagala, da se boš pričela dojemati kot VREDNO in kot bitje, ki je vredno ljubezni in vsega lepega. Povezala se boš s sabo na globji ravni.

MEDITACIJA ZA:

Zavedanje sebe in lastnega jaza; Dvig VIBRACIJE vseh energetskih teles in fizičnega telesa; Več JASNOSTI in predvsem SLIŠANJU SEBE - svojega telesa in svojega srca, kar je eden izmed najpomembnejših stvari v življenju. Ko veš, kaj želiš in kam greš, veš vse! Takrat veš, kaj je potrebno narediti, da dosežeš spremembe.

Srčno vabljena na SPLETNO MEDITACIJO v ŽIVO, ki se bo zgodila 29.1.2021 ob 19.uri (do cca. 19.45).

Pridruži se na sprostitveni, globok tretma svoje notranjosti, kjer te bom skozi čudovito meditacijo popeljala korak bližje k svoji Resnici.

Pridi! Čakam te in se te veselim.

Ogled meditacije bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo. Na mail boš prejela povezavo, kjer si meditacijo kasneje ogledaš.

Do meditacije lahko nato dostopaš še en teden in jo en teden poslušaš še vsak dan (seveda, po želji tudi več 🙂

Prispevek za meditacijo 12,67 eur

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!