Pridruži se mi na vadbi 

Bioritemska hormonska joga

Pridružiš se lahko kadarkoli v letu, ker je vadba oblikovana tako, da se vedno enostavno povežeš tudi če prideš na sredini leta.

​KADARKOLI V LETU (v Ljubljani)

​OB SREDAH, 18.-19.15

Vadba temelji na podlagi močnih terapevtskih jogijskih vaj, ki transformirajo energijo in čustva. Briše in omili posledice stresa, tesnobe, depresije, travm in zdravi na vseh nivojih (fizičnem, mentalnem, duhovnem). Po vadbi je počutje takoj boljše in občutno spremenjeno. Vaje segajo do globin tvoje podzavesti in delovanja in te preoblikujejo. Dolgoročni cilj vadbe je izboljšanje počutja na vseh nivojih.

 • dvignili bomo nivo življenjske energije, ki nam omogoča celotno obnovo
 • izboljšali bomo življenje s celostnim pristopom
 • naučili se bomo, kako popolno regenerirati telo in transformirati čustva
 • naučili se bomo, kako okrepiti vaš imunski sistem

Pridi in preizkusi! Sem 100% prepričana, da boš odšla iz vadbe z nasmeškom na obrazu.

Takšnega mnenja so tudi tisti, ki so se moji bioritemski hormonski jogi že pridružili.

Vadba ti omogoča, da sprostiš zastalo energijo in ponovno zadihaš!

Vse, kar potrebuješ, da se preoblikuješ je združeno v eni vadbi:

 • 1. BIORITEMSKA JOGA: glede na letni čas bomo dali poudarek na tisti organ, ki se v skladu letnega časa izraža.
 • 2. HORMONSKA JOGA: posebne vaje hormonske joge, ki uravnavajo hormone. V vsakem obdobju se glede na letni čas (bioritem narave) posvetimo določeni žlezi v telesu. Tako se bomo posvetili vajam, ki krepijo ščitnico, nadledvični žlezi, spolne žleze, žleze v glavi…Predvsem pa bomo vsakič aktivirali ves hormonski sistem.
 • 3: S posebnimi, energetski vajami, ki vključujejo intenzivno sprostitev energije bomo sproščali zastala čustva v telesu (avtorski postopek in program vaj), ki povzročajo blokade in so vzork za vse bolezni. Vaje bodo zelo energične, energetske in močne. Takšne, ki zelo zares sproščajo zatrta čustva. Po telesu bomo pognali zastalo energijo in ga pretočili. Po vajah se boste počutili bolje, lahkotnejše in sproščeno.
 • 4. BIOTERAPEVTSKA JOGA:

  Moj biopotencial je iz dneva v dan vedno večji, kar opažam na rezultatih in ozdravitvah mojih strank. To je to! Zakaj to počnem…neskončno me osrečuje in moje življenje je osmisljeno in koristno.

  Na vadbi se na zaključni meditaciji povežem z izvorno energijo, ki jo prevajam skozi sebe nate (posebna zdravilna tehnika) in te s posebnmi afirmacijami, glede na temo, ki jo izberem pomagam usklajevati tvoje energije.

  Tako izvajam zdravljenje z energijo iz neposrednega izvora

 • 5. TEMATSKE MEDITACIJE: Le odprto srce lahko energijo daje in prejema. Naučiva te, kako odpreti svoje srce.

»Tudi jaz se počutim neverjetno bolje po naši vadbi . Komaj čakam vse srede. Vadba mi zelo spreminja življenje.

Nina

Jasminina joga – celostna, ki pokriva in vključuje čisto vse nivoje tvojega delovanja. to ni klasična joga, takšna, ki jo mogoče poznaš. je joga, ki te resnično spremeni, zdravi in preoblikuje na najglobji ravni”

Andreja

Jasmina, takoj, ko sem prišla k tebi na jogo, me je v trenutku prenehala boleti glava, ki me je bolela cel dan…

Tina

Prijavi se še DANES. Število mest je omejeno!

Če se ti zdi zanimivo, te prosim, da obvestiš in vabilo pošlješ še kakšni tvoji prijateljici – morda del popoldneva preživita skupaj?

Deli s prijateljico0

 Potrebno ni nobeno predznanje oz. izkušnje s katerokoli vrsto vadbe, joge,…

POSTANI NEUSTAVLJIVA PRI VSEM,KAR SI ZADAŠ

 

Darilo

Če se boš odločila za program najmanj treh mesecev, ti poklanjam darilo v vrednosti 34€.Izbiraš lahko med dvema posnetkoma:

Po jutru se dan pozna

Jutranji visokofrekvenčni posnetek

MEDITACIJA, KI TE BO PONESLA NA VIŠJE POZITIVNE VIBRACIJE ŽIVLJENJA ŽE ZJUTRAJ in bo zelo ugodno vplivala na potek tvojega dne. Naj bo današnji dan lep in pozitiven.

Zaspi kot dojenček

Večerni visokofrekvenčni posnetek

USMERJENA MEDITACIJA, KI TI BO POMAGALA DA LAŽJE ZASPIŠ, če imaš težave s spanjem in s tem, da težko zaspiš. Zazibala te bo miren in globok spanec.

O meni

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih – saj veš, kaj bi ti razlagala…:) V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

Prijavnica

Prijavi se!

© {tcb_current_year} JasminaTurnsek. Vse pravice pridržane

Splošni pogoji