BREZPLAČNA spletna predstavitev joge obraza

Četrtek, 23.4.2020 ob 17.30.uri

1.KAJ JE joga obraza (fizično)?

Na čudovitem druženju boš izvedela kaj je joga obraza, kako delujejo vaje in kako vplivaš z vajami na svoj izgled, brišeš gubice…Kako sploh deluje.

2.VADI Z OBRAZOM IN AKTIVIRAJ HORMONSKI SISTEM

Kako je mogoče, da vadim z obrazom in aktiviram hormonski sistem (ščitnico, spolne žleze…) in zakaj je joga obraza “zdravstvena” vadba.

3.ZEMLJEVID OBRAZA IN ENERGIJA

Razkrijem ti, kako in zakaj naš obraz izda vse – tudi naš karakter in da je vse zapisano na obrazu. Kako aktiviraš meridiane, medtem ko vadiš z obrazom? Vse to razložim 🙂

posebnost na predstavitvi:

Naučim te tri enostavne vaje, ki sprostijo pretok energije obraza in vzpostavljajo optimalni hormonski sistem. Naredile bomo pretok obraza, žlez in organov s TREMI preprostimi vajami za obraz!

Srčno vabljena!

Dobrodošla na mesto, kjer se prične sprememba! Prični s svojo sprememebo!

SPREMEMBE SO VEDNO! OPAZNE NA OBRAZU IN POČUTJU.

OPOZORILO:

JOGA OBRAZA TI LAHKO POPOLNOMA SPREMENI ŽIVLJENJE IN IZGLED…TAKO DA TE BODO DRUGI SPRAŠEVALI: “Kaj pa ti počneš, da tako dobro izgledaš?”

več veš, več možnosti imaš - izvej nekaj novega (morda ti kdaj pride prav 🙂

JOGA OBRAZA

Kaj je joga obraza

aktivacija hormonskega sistema

Joga obraza in hormonski sistem, kako lahko z njo pomagaš ščitnici

AKTIVACIJA ORGANOV

Joga obraza v povezavi glavnih petih organov: PLJUČA, LEDVICE, JETRA, SRCE, VRANICA

ZDRAVSTVENA VADBA

Kako in kje si lahko z jogo obraza pomagaš

DIAGNOSTIKA OBRAZA

Kako iz obraza prebereš, kaj se dogaja v telesu in na katere bolezni lahko določeni deli obraza kažejo

PREŽIVI LEPI 2 - URI

Predavanje in praktične vaje

dragocena mnenja MOJIH UDELEŽENK
Play Video
»Te dni sem bila pri prijateljici in mi je rekla, da sem čisto druga odkar izvajam jogo obraza. Da sem se zelo spremenila v obraz :)... sem bila vesela tega komentarja.…Poleg novega znanja kako prebuditi in aktivirati mišice na obrazu, mi je bilo na tečaju joge obraza všeč tudi to, kar smo oz. si nam povedala sproti. Drobni nasveti in namigi. Potem, ko sem letos pričela obiskovati še tečaj joge obraza, ki mi je bil vedno zanimiv in sem si želela, da bi znala kaj takega oz. da bi imela čvrsto kožo na obrazu, brez gub okoli oči in ust, pa mi je tudi joga postala vedno bolj zanimiva. Bistvo je, da se znam ustaviti, umiriti in začutiti samo sebe. Jasmina, ti izžarevaš čudovito energijo in mi je dobro biti v tvoji družbi. Znanje, ki ga deliš je zelo uporabno in navdaja s pozitivno energijo..«
Lidija F., Bled
»Draga Jasmina! Joga obraza mi je bila zelo všeč in vesela sem, da sem te spoznala. Jogo sem že priporočala svoji prijateljici in je rekla, da bo sigurno šla v februarju ko se bo spet začela. Vesela sem bila tudi, da smo bili taka enkratna skupina. Na koncu mi je bilo prav škoda, da je konec in še sreča,da sem jaz taka oseba da rada navezujem stike in sa sem nakonec vsaj od treh vzela telefonske, da se bomo še kdaj srečale. Tudi ti si mi taka zelo pozitivna oseba in zato je ta tečaj še bolj prijeten, da se počutis, kot da smo ena velika družina. Všeč mi je pa tudi to, ker si rekla, da bomo vedno v stiku, da ti lahko kaj napišemo, vprašamo...... to se mi zdi zelo v redu. Tako nimaš obcutka, da nekdo želi samo zaslužiti in ko je tečaja konec sedaj pa pojdi ker te ne rabim več. Pri tebi je drugače in tako je prav. Upam, da se še večkrat kje srečava in da ostaneva vedno prijateljici.
Andreja F. Kranj

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

​Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih - saj veš, kaj bi ti razlagala…:) V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Klikni na vprašanje in odprl se ti bo odgovor 🙂

Pri jogi obraza leta NISO pomembna. Družimo se generacije od 12 let naprej, navzgor NI OMEJITEV.Skozi vsa starostna obdobja je naša notranje počutje in hkrati zunanje NAJPOMEMBNJEŠE.

ABSOLUTNO!!! Ne morete verjeti, kakšne so razlike na obrazu prej in potem, ne glede na leta. Za dokaz imamo fotografijo od prej in potem. Še pri tistih, ki so zelo mladi se opazi velika sprememba. Vedno je rezultat, če vasiš po mojih navodilih. VEDNO!!!

Program je varen. Vaje so zelo enostavne in predvsem telesu NARAVNE in blizu. Vse so oblikovane tako, da te pomirijo in sprostijo zastalo energijo.

​​Prosim ​​te, da se v primeru negotovosti posvetiš s svojim zdravnikom. Vaje se izvajajo na lastno odgovornost, saj mi nismo seznanjeni ​s tvojim zdravstvenim stanjem. Če imaš kakršnekoli pomisleke, se posvetuj s svojim zdravnikom.

Vaje izvajaš lahko sede, stoje in ne potrebuješ nič posebnega. Ne potrebuješ podlage za na tla. Tudi vrsta oblačila ni pomembna.

BREZPLAČNA SPLETNA PREDSTAVITEV JOGE OBRAZA

Prični s svojo spremembo

23.4.2020 od 17.30 – 19.30

CENA PREDAVANJA in DELAVNICE: *BREZPLAČNO*

TERMIN JE RAZPRODAN! NOV TERMIN PETEK 24.4.2020
ZA PRIJAVO KLIKI NA GUMB SPODAJ!

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!