spletni tečaj joge obraza

15.3., 22.3., 19.3., 12.4., 19.4 17.30 -19.39

1.KAJ JE joga obraza (fizično)?

Na čudovitem druženju boš izvedela kaj je joga obraza, kako delujejo vaje in kako vplivaš z vajami na svoj izgled, brišeš gubice…Kako sploh deluje.

2.VADI Z OBRAZOM IN AKTIVIRAJ HORMONSKI SISTEM

Kako je mogoče, da vadim z obrazom in aktiviram hormonski sistem (ščitnico, spolne žleze…) in zakaj je joga obraza “zdravstvena” vadba.

3.ZEMLJEVID OBRAZA IN ENERGIJA

Razkrijem ti, kako in zakaj naš obraz izda vse – tudi naš karakter in da je vse zapisano na obrazu. Kako aktiviraš meridiane, medtem ko vadiš z obrazom? Vse to razložim 🙂

ESKLUZIVNIH 5-SREČANJ

Naučim te kar 10 vaj, ki intezivno preoblikujejo celoten obrazsprostijo pretok energije obraza in vzpostavljajo optimalni hormonski sistem.

 
 

Srčno vabljena!

Dobrodošla na mesto, kjer se prične sprememba! Prični s svojo sprememebo! Naj zasijeta tvoj obraz in tvoja notranjost. Čas je, da se na tvojem obrazu ponovno nariše nasmeh.

SPREMEMBE SO VEDNO! OPAZNE NA OBRAZU IN POČUTJU.

OPOZORILO:

JOGA OBRAZA TI LAHKO POPOLNOMA SPREMENI ŽIVLJENJE IN IZGLED…TAKO DA TE BODO DRUGI SPRAŠEVALI: “Kaj pa ti počneš, da tako dobro izgledaš?”

Why us

Učinki joge obraza so res fantastični.

Potek tečaja:

Fitnes in Lifting obraznih mišic poteka 10 ur. Dobimo se 5 tednov 1x na teden.

Med šolanjem z vsakim tečajnikom delamo individualno in vsako vajo popravljamo dokler ni popolnoma osvojena. Med drugim se naučimo 10 intenzivnih vaj – “muskelfiber” obraza je zagotovljen 🙂 (sploh na začetku), ko bomo trenirali mišice, za katere sploh nisi vedela, da jih imaš. Presenečena boš, kako so vaje aktivne in kakšen imajo učinek. Te mišice niso bile nikdar aktivne. V času 5-tedenskega boš vaje utrdila. Ob koncu vsakega srečanja priporočam vaje za “domačo nalogo” – tako se mišice postopoma krepijo in so pripravljene, ko se začnemo učiti tudi bolj zahtevnih vaj.

Po koncu našega druženja je ob pridni vadbi razlika na obrazu več kot očitna. Včasih dramatična. In tudi dokazljiva – s slikami.

Ko se enkrat zavemo, kako zelo dragoceno je področje od vratu navzgor ga z velikim spoštovanjem začnemo pravilno uporabljati in z njim mišično vaditi, ga negovati, ter ga redno ‘prebiramo'. 


TEČAJ JOGE OBRAZA JE NEKAJ, KAR BI SI ENKRAT V ŽIVLJENJU NAJ PRIVOŠČILA VSAKA ŽENSKA 🙂

JOGA OBRAZA

Kaj je joga obraza

aktivacija hormonskega sistema

Joga obraza in hormonski sistem, kako lahko z njo pomagaš ščitnici

AKTIVACIJA ORGANOV

Joga obraza v povezavi glavnih petih organov: PLJUČA, LEDVICE, JETRA, SRCE, VRANICA

ZDRAVSTVENA VADBA

Kako in kje si lahko z jogo obraza pomagaš

DIAGNOSTIKA OBRAZA

Kako iz obraza prebereš, kaj se dogaja v telesu in na katere bolezni lahko določeni deli obraza kažejo

spremeni izgled - izbriši gubice

Vaje, ki bodo zelo preoblikovale in okrepile tvoj obraz.

ESKLUZIVNIH 5-SREČANJ

5 obširnih srečanj po dve uri, kjer vsakič poleg vaj, ki jih sistematsko nadgrajujeva obdelava še teme, ki so v povezavi z jogo obraza

1. SREČANJE

2. SREČANJE

3. SREČANJE

4. SREČANJE

5. SREČANJE

Na tečaju JOGA učvrstitev OBRAZA

se učimo posebnih, medicinsko zasnovanih vaj, katerih je poudarek na:

dragocena mnenja MOJIH UDELEŽENK
Play Video

Verjamem, da rezultate opaziš tudi ti! To so moje čudovite tečajnice! Poučevala sem jih že preko 1000 in sem redna priča takšnim čudovitim spremembam! Pod mojim mentorstvom in vodstvom lahko spremembo pričakuješ tudi ti! Pridruži sem na aktualnem tečaju. Vadila boš po mojih navodilih in obljubim ti, da se ti bo investicija vase in svoj obraz obrestovala! Pomladila se boš v vseh pogledih!

Še nekaj rezultatov mojih tečajnic

Čudoviti rezultati

Obljubim ti, da bo sprememba vidna tudi na tvojem obrazu! Bom tvoja najboljša mentorica, spodbujala te bom in motivirala! Tvoj uspeh mi je pomemben in se tvoje spremembe srčno veselim <3

»Te dni sem bila pri prijateljici in mi je rekla, da sem čisto druga odkar izvajam jogo obraza. Da sem se zelo spremenila v obraz :)... sem bila vesela tega komentarja.…Poleg novega znanja kako prebuditi in aktivirati mišice na obrazu, mi je bilo na tečaju joge obraza všeč tudi to, kar smo oz. si nam povedala sproti. Drobni nasveti in namigi. Potem, ko sem letos pričela obiskovati še tečaj joge obraza, ki mi je bil vedno zanimiv in sem si želela, da bi znala kaj takega oz. da bi imela čvrsto kožo na obrazu, brez gub okoli oči in ust, pa mi je tudi joga postala vedno bolj zanimiva. Bistvo je, da se znam ustaviti, umiriti in začutiti samo sebe. Jasmina, ti izžarevaš čudovito energijo in mi je dobro biti v tvoji družbi. Znanje, ki ga deliš je zelo uporabno in navdaja s pozitivno energijo..«
Lidija F., Bled
»Draga Jasmina! Joga obraza mi je bila zelo všeč in vesela sem, da sem te spoznala. Jogo sem že priporočala svoji prijateljici in je rekla, da bo sigurno šla v februarju ko se bo spet začela. Vesela sem bila tudi, da smo bili taka enkratna skupina. Na koncu mi je bilo prav škoda, da je konec in še sreča,da sem jaz taka oseba da rada navezujem stike in sa sem nakonec vsaj od treh vzela telefonske, da se bomo še kdaj srečale. Tudi ti si mi taka zelo pozitivna oseba in zato je ta tečaj še bolj prijeten, da se počutis, kot da smo ena velika družina. Všeč mi je pa tudi to, ker si rekla, da bomo vedno v stiku, da ti lahko kaj napišemo, vprašamo...... to se mi zdi zelo v redu. Tako nimaš obcutka, da nekdo želi samo zaslužiti in ko je tečaja konec sedaj pa pojdi ker te ne rabim več. Pri tebi je drugače in tako je prav. Upam, da se še večkrat kje srečava in da ostaneva vedno prijateljici.
Andreja F. Kranj

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

​Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih - saj veš, kaj bi ti razlagala…:) V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

ZATE SEM PRIPRAVILA ENKRATNO PONUDBO za 5 - TEDENSKI SPLETNI TEČAJ 4.8, 11.8, 18.8, 25.8, 1.9. od 17.30 -19.30

245
  • Eksluzivna OBŠIRNA 5-tedenska srečanja po 2 uri
  • Ekskluzivni sklop ​5 srečanj ​(1​0 ur)
  • Zelo bogat izobraževalni program
  • Delovni listi in gradivo
  • Redni TEDENSKI E-MAILI z gradivom, opisom dihalnih vaj, opomniki, usmeritvami, podporo in motivacijo
  • Individualni in osebni pristop znotraj manjše skupine
  • Druženje z enako mislečimi ljudmi
  • Možnost plačila v dveh delih (prvi del ob prijavi; Drugi del do 1.9.2020. Sporoči na mail).
  • Dragoceno ZNANJE ZA ŽIVLJENJE!
  • Omejeno število udeležencev (najmanj 6, največ 15) zato s prijavo pohiti!!!

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!