[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=qcNzWyz_GFc” autoplay=”yes”]

Počni prave stvari ob pravem času, kjer te bo podprla narava. Edino tako se lahko maksimalno okrepiš in pozdraviš. Vadba je primerna zate, če imaš izkušnje z jogo ali še prag skozi vadbeni prostor ni bil nikdar prestopljen. Tudi tvoja starost je čisto nepomembna. Predhodno znanje ni potrebno; niti tvoja gibčnost, zdravstveno stanje ali o čimerkoli že razmišljaš.

  VSE V ENI VADBI:

  • BIORITEMSKA JOGA
  • HORMONSKA JOGA
  • ENERGETSKA JOGA
  • BIOTERAPEVTSKA JOGA

“…Jasmina, takoj, ko sem prišla k tebi na jogo, me je v trenutku prenehala boleti glava, ki me je bolela cel dan…”

  Andreja, Ljubljana

POSEBNOST: moj biopotencial je iz dneva v dan vedno večji, kar opažam na rezultatih in ozdravitvah mojih strank. To je to! Zakaj to počnem…neskončno me osrečuje in moje življenje je osmisljeno in koristno.

Na vadbi se na zaključni meditaciji povežem z izvorno energijo, ki jo prevajam skozi sebe nate.

PRVI OBISK JE VEDNO BREZPLAČEN, NE GLEDE NA TO, KDAJ SE PRIDRUŽIŠ!

Pridružiš se lahko kadarkoli v letu, ker ja vadba tako oblikovana, da se vedno enostavno povežeš tudi če prideš na sredni leta.

Vadba temelji na podlagi močnih terapevtskih jogijskih vaj, ki transformirajo energijo in čustva. Briše in omili posledice stresa, tesnobe, depresije, travm in zdravi na vseh nivojih (fizičnem, mentalnem, duhovnem). Po vadbi je počutje takoj boljše in občutno spremenjeno. Vaje segajo do globin tvoje podzavesti in delovanja in te preoblikujejo. Dolgoročni cilj vadbe je izboljšanje počutja na vseh nivojih.

Tvoja edinstvena vadba, ki uravnava in stabilizira tvoja čustva in hormone!

Vem, da imaš stisko s časom. Poleg vseh službenih in družinskih obveznosti te čaka še čas zase. Seveda, z veseljem, ampak kdaj? »Sedaj je čas za telovadbo, popoldan čas za razgibavanje, zvečer za jogo, umirjanje, dihanje, potem za…«

Zato sem ti pripravila program, ki te bo sprostil in napolnil z energijo. Vsa moč ti bo povrnjena na našem druženju, vadbi.

Glede na to, da vsi hitimo, smo v stiski s časom, velikokrat pozabimo nase in si posvetimo premalo časa. Najdragocenejšega časa, časa zase!

Pridi in preizkusi!

Sem 100% prepričana, da boš odšla/odšel iz vadbe z nasmeškom na obrazu. Vadba ti omogoča, da sprostiš zastalo energijo in ponovno zadihaš! Takšnega mnenja so tudi tisti, ki so se moji bioritemski hormonski jogi že pridružili.

Program BIORITEMSKE JOGE sem zasnovala na podlagi tradicionalne kitajske medicine in taositičnih tehnik samozdravljenja. S poznavanjem različnih, učinkovitih tehnik, kot so: aktiviranje obraza z refleksno samomasažo meridianov, aktiviranje žlez v glavi, samomasaža organov, telesa in akupunkturnih točk, nežni yin gibi, nežne raztezalne vaje, dihalne tehnike, aktivacija vseh energijskih poti… bomo uravnovešali delovanje hormonov v telesu, ki so odgovorni za dobro delovanje celotnega organizma, okrepili imunski sistem, sprostili čustvene blokade in fizične omejitve.

Najprej ti predstavim 5 glavnih organov, ki kraljujejo telesu: pljuča, ledvica, jetra, srce, vranica. Ker smo izvor narave, smo neposredno povezani z njo in z letnimi časi, s katerimi so povezani tudi naši organi. Vsak letni čas predstavlja določeni organ. Se sprašuješ, kako pet organov in štirje letni časi (pomlad, poletje, jesen, zima)? Eden izmed organov je povezovalni organ med prehodom letnih časov. Tako bomo sezonsko krepili posamezni organ in žlezo, ki je povezan z letnim časom, ki ga predstavlja- na podlagi kitajske tradicionalne medicine in ayurvede. Tako bomo v skladu Z NARAVO in ne PROTI njej. Tukaj nas bo narava maksimalno podprla in okrepila v celoti. Primer: to je tako, kot če bi jagode (seveda po naravnem ciklu narave) rastle pozimi. Pa ne. Ker ne morejo in ne bi preživele. Poglej naravo: kaj počne pozimi? Počiva. Zemlja globoko zamrzne, da se okrepi, pripravi novo seme, ki bo, če bo skrbno počivalno, spomladi zacvetelo in pognalo v vsej svoji veličini. To seme so naša ledvica, ki jih maksimalno lahko regeneriramo pozimi in si napolnimo baterije za celo leto! Ja! Tako pomembno je poskrbeti zase pozimi, na pravilen način – če ne bomo, se spomladanski utrujenosti in nadležnim alergijam ne bomo izognili. To je bil samo primer. Tukaj so še ostali štirje organi, ki jih bomo krepili ko bo čas v letu namenjen njim.

  1. dvignili bomo nivo življenjske energije, ki nam omogoča celotno obnovo
  2. izboljšali bomo življenje s celostnim pristopom
  3. naučili se bomo, kako popolno regenerirati telo in transformirati čustva
  4. naučili se bomo, kako okrepiti vaš imunski sistem

Oglasi se na moji spletni strani in preveri aktulane termine!

Če želiš, da te ob aktualnih terminih obvestim mi piši: