DELAVNICA: PRISLUHNI SPOROČILOM SVOJEGA SRCA (ODPIRANJE SRČNE ČAKRE)

termini prihajajočih delavnic

Pet., 11.11.2022 – Ljubljana

Pet.,18.11.2022 – Trebnje

Pet., 25.11.2022 – Maribor

Delavnica traja od 17:30 – 21:30 (4 ure).

Za prijavo kliknite na moder gumb in preusmerjeni boste na konec strani, kjer se lahko prijavite!

Shakti dance - joga plesa tudi podpori glasbe v živo in meditacija, podprta s terapevtskimi inštrumenti.

💗 SHAKTI DANCE - JOGA PLESA, PETJE, GLASBA V ŽIVO, MEDITACIJA, SPROSTITEV, MEDITACIJA - ČUDOVIT ČAS PREŽIVET S SABO V SEBI 💗

Shakti dance - joge plesa, petje, igranje glasbe v živo, zvočno popotovanje z Alešem in Jasmino.

Skozi shakti yogo plesa se na zelo nežen in ljubeč način ego ter um predata in tako nastane prostor, da lahko naša duša zapleše. V glavi ni več misli. Ostaneš samo ti, s svojo resnico in ljubeznijo v srcu. Ob izvajanju shakti yoge plesa občutimo iskreno, neskončno ljubezen in radost. Poleg tega skozi vadbo čutimo močno povezavo s sabo in bitjem, ki se tekom vadbe prične prebujati v svoji Resnici. 

Popolnoma nežno, ljubeče, nenaporno, skozi počasno, globoko predajo,  skozi nežno gibanje odpiranja telesa skozi gibajoče asane, mantrično koreografijo, meditacijo, ples, počitek…skozi voden dih (saj smo pri jogi) sproščamo blokade v fizičnem in mentalnem telesu, posledično se zgodi pretok energije in počutje je čudovito. 

DRUŽENJE NI POGOJENO S PLESNIM ZNANJEM.  Tukaj ne gre za to, da je potrebno predhodno znanje iz plesa ali kakršnekoli plesne izkušnje. Gre za znanje, ki ga vsi nosimo v sebi in tudi, če še niste nikdar naredili niti enega plesnega koraka, je delavnica popolnoma primerna zate in prav za vse. Če imate radi lepo glasbo, gibanje, yogo, meditacijo,…vsa ta darila prejmete v tej praksi. 

Shakti dance - joga plesa je oblikovana skozi 8 faz:

1. FAZA - UGLASITEV

Najprej telo in um uglasimo z Duhom. Pri uglasitvi združimo mantre in mudre. Skozi to fazo se povežemo s subtilno modrostjo duše in nežno & varno odpremo meditativen prostor. Ta del nas bo povezal s svojim notranjim vodnikom in našo resnično naravo.

3. FAZA - VAJE STOJE

Skozi stoječe vaje, ponavljane enostavnih plesnih korakov (japa) dosežemo, da se naš um sprosti, umiri in se nato lahko res globoko predamo v naslednjo fazo. Dvigamo in premikamo prano po telesu in se poslužujemo različnih plesnih stilov ob podpori mantrične glasbe, ki harmonizira našo elektro-magnetično polje. Sledi koreografija na podlagi mantrične glasbe; Gre za niz zaporedja korakov s katerimi ustvarjamo vzorce svete geometrije z gibanjem našega telesa (mandale); V tem delu odpiramo čakre in pransko telo in pridobivamo na vitalnosti.

5. FAZA - SPROSTITEV

Namen sprostitve je integracija vseh predhodnih korakov. Umiritev in počitek.

7. FAZA - MEDITACIJA V MIROVANJU

Počitek v miru. Tukaj pridemo v POPOLN trenutek PRISOTNOSTI in miru. Pridemo v stanje, zaradi katerega joga obstaja 🙂

2. FAZA - ASANE V GIBANJU

Sledi niz zelo ljubečih in nežnih razteznih vaj v gibanju, ki odpirajo pransko telo. Vaje se izvajajo na tleh. Vaje sproščajo napetosti, bolečine, prožnost. Seveda je gib voden z dihom, ki nas kmalu popelje v meditativno stanje že med samim gibanjem. Sedeče in ležeče vaje, ki nežno odpirajo telo in meridiane, sproščajo stres in napetosti. Skozi ta sklop se zelo lepo razgibamo in energija steče. Povečujemo fleksibilnost in gibljivost telesa in razbremenimo sklepe, tkivo in hidriramo fascijo.

4. FAZA - PROSTI PLES

Začuti ples svoje duše - namen je, da se popolnoma sprostimo in zaplešemo ples svoje duše. Popolna predaja glasbi in gibu, izrazu lastnega telesa. Ne-vodeno, svobodno gibanje tvoje telesa in tvoje duše. Prostor, kjer se lahko skozi gib svobodno izraziš. Skozi ta del globoko raziskuješ in spoznavaš sebe na VSEH nivojih.

6. FAZA - CELESTIALNA KOMUNIKACIJA

Celestialna komunikacija: pomikanje energije in sproščanje blokad še globje. Na mantro, ki jo prepevamo oblikujemo posebno oblikovano gibanje rok in zgornjega telesa in se povezujemo z božansko zavestjo.

8. FAZA - ZAPIRANJE PROSTORA

Zapiranje prostora s preprosto mantro, podprto z gibi. Avrični ščit in uravnovešanje zunanjih & notranjih svetov.

Shakti dance - joga plesa, čudovito glasbeno doživetje - prepevanje manter v živo in glasbena terapija.

Glasbeno doživetje

Skozi celo delavnico boste podprti z ljubečo, intuitivno glasbeno spremljavo. V meditaciji oz. sprostitvi bo vsak izmed vas deležen glasbene terapije s podporo intuitivnega petja in terapevtskih glasbil.

Z VAMI BOVA 🙂

Tvoj prostor v shakti jogi plesa bom podpirala Jasmina Turnšek. Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi pokazale pot do sebe in mojega srca. V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam naprej. Sem avtorica številnih avtorskih programov za osebnostno rast in poučujem različne terapevtske in jogijske prakse ter kot glasbenica s svojim glasom razveseljujem ljudi. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega, temveč stalnica in nekaj, kar zares si. Obožujem glasbo, ples, yogo, naravo, se rada od srca nasmejim in sem strastna raziskovalka življenja ter našega nevidnega potenciala 🙂 

turi-kit

Aleš Turnšek: Po izobrazbi sem profesor glasbe, ki me na moji poti spremlja že skozi celo življenje. Ustvarjam tudi avtorsko meditativno in duhovno glasbo. Svojo pot nadgrajujem z raziskovanjem naših še ne odkritih možnosti. Skozi NLP (nevrolingvistično programiranje) bioterapijo, hipnozo in ostale tehnike vodim ljudi, da prepoznajo svoje vzorce in z njimi način njihovega delovanja.  Nenehno se izobražujem in svoje znanje delim z vsemi, ki si želijo spoznati svojo resnično bit. 

Na delavnici bom naš skupen prostor podpiral z glasbeno spremljavo.

Izberi svoj kraj, prijavi se in si zagotovi svoje mesto (število mest je omejeno).
 
V kolikor na delavnico prideta s prijateljico, se vama prizna 20 eur popusta, kar pomeni da je delavnica za vaju po ljubki akcijski investiciji – 110 eur (namesto 130 eur), kar znaša 55 eur/osebo. V kolikor pripelješ s sabo še nekoga, oddaj svojo prijavo na e-mail: info@jasminaturnsek.si 
 

LJUBLJANA

11.11.2022
65 4 - Urna delavnica
  • Shakti dance - joga plesa
  • Posebno glasbeno doživetje z glasbo v živo
  • Zvočna terapija

TREBNJE

18.11.2022
65 4 - Urna delavnica
  • Shakti dance - joga plesa
  • Posebno glasbeno doživetje z glasbo v živo
  • Zvočna terapija

MARIBOR

25.11.2022
65 4 - Urna delavnica
  • Shakti dance - joga plesa
  • Posebno glasbeno doživetje z glasbo v živo
  • Zvočna terapija

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!