DELAVNICE 4 STEBRI OBILJA – po luninih menah 

1.2., 8.2., 16.2., 23.2. (ob 18.uri).

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

Srčno dobrodošla na delavnice 4 STEBRI OBILJA, ki se bodo zgodile na lunine mene, kjer bomo v skladu z energijo in podporo narave skozi transformacijski proces aktivirale najvišje potenciale v sebi.

💗 SKOZI POSEBENE VAJE, MEDITACIJE IN VIZUALIZACIJE BOMO ZGRADILE 4 STEBRE OBILJA💗

DELAVNICE 4 STEBRI OBILJA

Obilje predstavlja veliko več, kot pod besedo obilje razumemo. Da živimo srečno, mirno in izpolnjeno življenje, morajo biti zgrajeni 4 stebri, ki se med sabo podpirajo. 

4 STEBRI OBILJA: Steber zdravja, steber odnosov, steber samozavesti in steber denarja. Vsi štirje stebri predstavljajo stabilno izpolnjeno življenje in se med samo podpirajo. Če enega stebra v našem življenju ni, drugi pa so, se ne bomo čutili izpolnjene in seveda STABILNE. 

Na srečanjih bomo poskrbeli za vse 4 življenjske stebre obilja. 

Da bo vse skupaj še močneje, bomo delavnice izvedli po posameznih luninih menah. Najprej bomo naredili posebno vajo, nato meditacijo, ki ni navadna meditacija, ampak bolj transformacijska meditacija, potovanje, saj nas preoblikuje v globine. 

Že starodavna ljudstva so poznala močne energetske učinke posamezne lunine mene. “Lunini dnevi” sledijo bioritmu narave in v skladu ter delovanju lunine energije lahko zase naredimo ogromno. Tako bomo podprti še iz strani narave. 

Čaka nas magično potovanje, ki bo ustvarilo čudovito podlago. 

POSTANI OBILJE NA VSEH PRODROČJIH IN AKTIVIRAJ 4 STEBRE OBILJA

1.2.2022 - STEBER ZDRAVJA

Se strinjate, da je zdravje naše največje obilje? Če nismo dobrega zdravja, težko živimo in izkušamo vsa ostala obilja. Skozi čudovito delavnico bomo postavili novo podlago, ki bo povečala obilje v zdravju. Skozi vajo bomo ustvarili nov pogled na zdravje in ga  poglobili skozi čudovito transformacijo in vizualizacijo. Okrepili bomo svoje celice in povečali dotok sveže, zdravilne energije s podporo subtilnih energij Univerzuma ter sprostili napetosti in bolečine. Mlaj bo proces še bolj poglobil, saj je čas luninih men za transformacijo še močnejši. Srečanje bomo posvetile “grajenju” dobrega zdravja in zdravja v izobilju. 

8.2.2022 - STEBER ODNOSOV

Na dan prvega krajca se bomo posvetili odnosom. Si v svojem življenju želite več harmoničnih odnosov? Lepi, razumevajoči, ljubeči in podporni odnosi so 2.steber OBILJA. Se strinjate, da lahko imamo vse ostalo in če naši odnosi niso ravno najbolj pozitivni in nas kakšen mogoče tišči, tudi vsa ostala obilja nekaj izgubijo na svoji vrednosti. Skozi posebno vajo, meditacijo in vizualizacijo bomo tukaj naredili velik premik.

16.2.2022 - STEBER SAMOZAVESTI

Najpomembnejša stvar v našem življenju je, kako vidimo sebe. Če se počutimo kot nekdo, ki mu lahko uspe in če sebe vidimo v luči vrednosti in se globoko spoštujemo, imamo v življenju veliko obilje. Če se ne čutimo samozavestni in je naša samopodoba slaba, trpimo in tudi nič okrog nas nam ne da občutka izpolnjenosti ter sreče, saj vse gledamo le tako, kot vidimo sebe. Skozi super vajo, meditacijo in vizualizacijo bomo na dan polne lune naredile globoko transformacijo in spremenile pogled nase. 

23.2.2022 - STEBER MATERIALNIH DOBRIN

Zadnji krajec je čas zaključkov, zato bomo na ta dan z potovanje 4 stebrov obilja tudi zaključile .Potovanje bomo zaokrožile z uglasitvijo na materialno obilje (denar in tisto, kar za vas predstavlja obilje v snovnem svetu), ki zaključuje 4 stebre obilja. Tako bomo poskrbele za BLAGINJO CELOTE in bomo skozi celotno potovanje naredile v našem življenju premik naprej.

Po delavnicah se boš počutila bolj izpolnjeno, mirnejše, sproščeno in bolj svobodno. Občutek “več prostora,” več zraka in zgodil se bo pomik energije. Sprostile se bodo tudi določene blokade.

Delavnice bodo potekale v živo preko spleta, 1.2., 8.2., 16.2., 23.2. (18:00 – 19:00). Pridruži se na sprostitveni, transformacijski globok tretma svoje notranjosti in zgradi 4 stebre obilja na posebne, močne energetske dneve s podporo narave. Pridi! Čakam te in se te veselim. Ogled procesa bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo. Na mail boš prejela povezavo, kjer si delavnico kasneje ogledaš v posebni, zaprti temu namenjeni Facebook skupini. Do srečanja lahko nato dostopaš še en teden od prvega dne delavnice in proces oz. tisto, kar priporočam (domača naloga po želji) ponoviš do naslednje delavnice. 

DELAVNICE 4 STEBRI OBILJA - 1.2., 8.2., 16.2., 23.2. (ob 18.uri).

(SPLETNI DOGODEK – VSE PODROBNOSTI PREJMEŠ PO PRIJAVI NA MAIL)

Prispevek za edinstveno potovanje: 

1.STEBER OBILJA

1 -Delavnica / Srečanje
25
  • 1.2.STEBER OBILJA
  • DARILO: Meditacija "Naj gre"

MNENJA UDELEŽENK SREČANJ, MEDITACIJ IN DELAVNIC: 

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!