ekskluzivna delavnica terapevtske joge z jasmino in alešem 

Pet., 3.november 2023 Ljubljana

Delavnica traja od 17:30 – 20:30 (3 ure).

Za prijavo kliknite na moder gumb in preusmerjeni boste na konec strani, kjer se lahko prijavite!

Lahkotnejša, odpornejša ter svobodnejša v čas, ki je pred tabo

(predznanje ni potrebno)

Kaj bomo počeli?

✨ Meditacija odvezovanja od preteklosti

✨ Meditacija odpiranje srca – kdo v svoji resnici sem,  tok ljubezni in samozavesti

✨ Meditacija – slišanje sporočil svojega telesa in sprostitev napetosti – s podporo ljubečega dotika in glasbeno meditacijskega doživetja (igranje na terapevtske inštrumente ter mantre)

✨ Asane v gibanju: popolnoma nežno, ljubeče, nenaporno odpiranje telesa in pomikanje prane (življenjske energije) skozi počasno, nežno gibanje, odpiranja telesa skozi voden in pozoren dih;  S tem bomo sprostili blokade v fizičnem in mentalnem telesu in posledično se bo zgodil pretok energije v telesu, kar se bo zgodilo kot veliko občutenje lahkotnosti in pretočnosti.

✨ Globoki terapevtski položaji, ki bodo počasi odpirali notranjost še globje (s podporo vodene meditacije in ljubečega dotika ter terapevtske glasbe)

✨Uglasitev z izvorom
+ zapis sprememb v tvoji matrici

DELAVNICA JE PRIMERNA ZATE ČE:

BI SE ŽELELA NAUČITI, KAKO SE SPROSTITI IN UMIRITI

Navajeni smo, da delamo vse na "trdo," kar se odraža v togosti telesa, zakrčenosti mišic in bolečin. Naredili bomo vaje, ki bodo to sprostile. Vaje boš lahko naredila tudi sama kasneje doma.

želiš na varen način

sprostiti svoja potlačena čustva. To bomo počeli skozi vaje energetske -terapevtske joge,.

SI NAMENITI DARILO

dragoceni čas zase in biti za 3 ure povezana izključno sama s sabo.

želiš razbremeniti svoje telo

Skozi zelo ljubeče in nežne vaje v gibanju, ki odpirajo pransko telo. Vaje se izvajajo na tleh. Vaje sproščajo napetosti, bolečine in ustvarjajo prožnost telesa. Seveda je gib voden z dihom, ki nas kmalu popelje v meditativno stanje že med samim gibanjem. Sedeče in ležeče vaje, ki nežno odpirajo telo in meridiane, sproščajo stres in napetosti. Skozi ta sklop se zelo lepo razgibamo in energija steče. Povečujemo fleksibilnost in gibljivost telesa in razbremenimo sklepe, tkivo in hidriramo fascijo.

želiš uravnovesiti

svoj hormonski sistem.

OSVOBODITI OD PRETEKLOSTI IN ITI NAPREJ

skozi čudovite terapevtke, kanalizirane meditacije, ki bodo podprte z ljubečim dotikom, terapevtsko glasbo in vodenjem.

Delavnica ti bo dala veliko dobrega

Po delavnici se boš počutila razbremenjeno, sproščeno in bolj lahkotno; Zmožna boš videti nekatere rešitve, ki jih morda prej nisi; Občutila boš več energije in svežega zagona za naprej. Delavnice terapevtske joge so zelo močne in učinkovite ter transformacija potekata še vsaj 3 tedne po delavnici kar pomeni, da se bo energija premikala še po končanem druženju in vse, kar bomo počeli te bo podpiralo tako, da boš lažje opravljala vsakodnevni ritem in lažje boš šla skozi dan.

Z VAMI BOVA 🙂

Tvoj prostor bom podpirala Jasmina Turnšek. Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi pokazale pot do sebe in mojega srca. V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam naprej. Sem avtorica številnih avtorskih programov za osebnostno rast in poučujem različne terapevtske in jogijske prakse ter kot glasbenica s svojim glasom razveseljujem ljudi. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega, temveč stalnica in nekaj, kar zares si. Obožujem glasbo, ples, yogo, naravo, se rada od srca nasmejim in sem strastna raziskovalka življenja ter našega nevidnega potenciala 🙂 

DSC_1792

Aleš Turnšek: Po izobrazbi sem profesor glasbe, ki me na moji poti spremlja že skozi celo življenje. Ustvarjam tudi avtorsko meditativno in duhovno glasbo. Svojo pot nadgrajujem z raziskovanjem naših še ne odkritih možnosti. Skozi NLP (nevrolingvistično programiranje) bioterapijo, hipnozo in ostale tehnike vodim ljudi, da prepoznajo svoje vzorce in z njimi način njihovega delovanja.  Nenehno se izobražujem in svoje znanje delim z vsemi, ki si želijo spoznati svojo resnično bit. 

S plačanim prispevkom si zagotoviš mesto na delavnici. Po plačilu na mail prejmeš vsa navodila in podrobnosti. 
 
V kolikor na delavnico prideta s prijateljico se vama prizna 20 eur popusta, kar pomeni da delavnica za vaju po ljubki akcijski 55 eur / osebo. V kolikor pripelješ s sabo še nekoga, oddaj svojo prijavo na e-mail: info@jasminaturnsek.si 
 
ŠTEVILO MEST NA DELAVNICI JE OMEJENO, ZATO S PRIJAVO POHITI !!!
 

LJUBLJANA

Petek, 3.11.2023, 17:30 - 20:30
65 3 - Urna delavnica
  •  

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!