EKSKLUZIVNA DELAVNICA –  ZAVESTNA KREACIJA – SPREMENI SVOJO USODO ob podpori močnih subtilnih energij (v 2. delih)

1.DEL (Na močno polno luno):  18.1.2022 ob 17:30 – 19:00 (v živo preko spleta ali po posnetku) 

2.DEL (Na zadnji krajec): 25.1.2022 ob 17:30 – 19:00 (v živo preko spleta ali po posnetku)

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

Srčno dobrodošla na delavnico zavestne kreacije v dveh delih, kjer bova jasno definirali tvoje želje in jih v svoje življenje pritegnili z ZAVESTNO KREACIJO (+ meditacijo in vizualizacijo).

💗 SKOZI POSEBNE VAJE BOMO DALI ŽIVLJENJU JASNO SPOROČILO, KAJ SI V SVOJEM ŽIVLJENJU ŽELIMO IN SE UGLASILI S SVOJIM NAMENOM💗

ZAVESTNA KREACIJA

POZITIVNEGA IN LJUBEČEGA ŽIVLJENJA

Velikokrat slišimo: “Ti si kreator svojega življenja.” In to je res. Vendar kar je zelo pomembno je to, da se zavedamo, da večino časa kreiramo svoje življenje na nezaveden način. Ko se naučimo kreirati zavestno, postane naše življenje predvidljivo. 

NAŠA KREACIJA SE PRIČNE ŽE V NAŠI GLAVI. Z NAŠIMI MISLIMI!!

Kar mislimo danes, se bo pokazalo jutri. Naše življenje nam skozi situacije in odnose samo ZRCALI to, kar je v naši notranjosti. Ker večino časa (98 %) delujemo iz nezavednega dela, je lahko slika, ki nam jo da življenje včasih nepričakovana in nas preseneti. Velikokrat slišim: “Zakaj se to dogaja ravno meni?” Zakaj je tako, bomo osvetlili na čudoviti delavnici zavestne kreacije.

Vse, kar se nam dogaja se nam zgodi na podlagi globoke, nezavedne oblikovane forme – podlage vzorcev in prepričanj, ki smo si jih ustvarili oz. ponotranjili že v otroštvu. Dokler se NE zavedamo, kakšni ti vzorci so, bomo vedno prejemali nepričakovane situacije in lekcije v življenju. 

Ko pričnemo ZAVESTNO izbirati naše misli, s tem spremenimo naš POGLED. In ko spremenimo POGLED, se spremeni naše življenje. 

Pričeli bomo z magično ZAVESTNO KREACIJO življenja. 

Datumi delavnic so skrbno načrtovani tudi glede na lego planetov in izkoristek za manifestacije in kreacije je v posebnih dnevih v mesecu ali letu veliko močnejši. Sprememba je hitrejša in učinkovitejša. 

1.DEL - 18.1.2022

1.del magične delavnica zavestne kreacije se bo zgodil na dan polne lune, kadar se vse, kar naredimo zase pomnoženo manifestira. Lahko bi rekli – šteje več. Ča polne lune je naklonjen čarobnim dejavnostim, saj polna luna vpliva na odpiranje naše intuicije, prinaša nova spoznanja in ideje. Lahko bi rekli, da nam še globje odpira pot do naše notranjosti. Kaj bomo počeli na ta dan bi pa želela, da ostane skrivnost 🙂 Vsekakor bomo zavestno kreirale življenje, ki ga želimo živeti še prej pa bomo raziskale, kako NE ŽELIMO VEČ ŽIVETI. Popeljala vas bom skozi čudovite praktične vaje, meditacijo in vizualizacijo, vas pa vabim, da se mi z zaupanjem prepustite. V proces bodo vključene tudi vaje po metodi Louise Hay. 

2. DEL - 25.1.2022

Luna zaključuje svoj cikel in na ta dan je čas, da s kreacijo zaključimo. Nasploh je začetek leta zelo primeren za jasnost glede tega, kar si želimo. S postavitvijo bomo končali in s predajo zaupali Univerzumu, da nam naročilo dostavi ob ravno pravem času. V tem delu se bomo ozrli vase in tudi preverili, kjer sami onemogočamo tok kreacije. Ponovno nam bodo na razpolago čudovita orodja, s katerimi bomo ustvarili dobro podlago za novo, pozitivno prihodnost. Širjenje zavedanja skozi predavanje, praktične vaje, meditacijo in vizualizacijo.

Srčno vabljena na SPLETNO DELAVNICO V DVEH DELIH, ki se bosta zgodila 18.11. in 25.11. ob 17:30 – 19:00. Pridruži se na sprostitveni, transformacijski globok tretma svoje notranjosti in izkoristi močne energije Univerzuma. Pridi! Čakam te in se te veselim. Ogled procesa bo mogoč tudi kasneje, v primeru, da ne boš morala biti prisotna v živo. Na mail boš prejela povezavo, kjer si obred in ostalo kasneje ogledaš v posebni, zaprti temu namenjeni Facebook skupini. To pomeni, da tudi, če ne boš mogla biti v živo, lahko delavnico narediš kasneje. Do srečanja lahko nato dostopaš še en teden do in po naslednji delavnici. 

DELAVNICA ZAVESTNA KREACIJA (Delavnica v 2.delih)

(SPLETNI DOGODEK – VSE PODROBNOSTI PREJMEŠ PO PRIJAVI NA MAIL).

OGLED delavnice je možen tudi kasneje v kolikor ne bi utegnila priti v živo, kar je čudovita prednost druženja preko spleta.

Do posnetka delavnice lahko dostopaš še en teden od datuma delavnice v živo (posnetek je objavljen v zaprti Facebooku skupini, namenjeni temu) in pogledaš delavnico kadar želiš. 

Prispevek za edinstveno potovanje v dveh delih: 

Tvoja mentorica in podpora bom Jasmina Turnšek, mentorica za življenje brez stresa, travm in bolečin; Certificirana učiteljica metode Louise Hay in različnih terapevtskih ter jogijskih praks.

65€

2 srečanji

DRAGOCENA MNENJA UDELEŽENK DELAVNIC IN MEDITACIJ

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!