Cvetoča avtentična Shkati (ženska) pomladi

SE ŽELIŠ PRERODITI, ZADIHATI IN PREBUDITI SVOJE POTENCIALE?

29.4.2021 v ŽIVO preko spleta, 17.30 - 19.30

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

Iskreno odgovori (zase) na naslednja vprašanja:

 

🌺 Bi si želela več energije? Dobila je boš! S pomladno in hormonsko jogo in vajami, ki te bodo RAZTRESILE. 

🌺 Se ti zdi, da si nenehno utrujena in brezvoljna? S hormonsko jogo bomo uravnovesile hormonski sistem in hormone “sreče”

🌺 Bi se želela naučiti, kako transformirati čustva (pomlad: jeza, zamere…prijaznost in odpuščanje)? S super vajami bomo ta čustva transformirali in naredili prostor za mnogo večje stvari in tiste, ki te negujejo, ne izčrpavajo. 

🌺 Bi si želela zase narediti nekaj lepega? Zelo lepa priložnost, da preživiš čas s sabo in zase narediš res nekaj zelo kvalitetnega. 

🌺 Bi se želela razgibati, dobro predihati in narediti eno lepo povezavo s sabo skozi meditacijo? Izvajali bomo jogo, dihali, “se predihovali” in razstrupljali, za na konec pa bomo naredili še ČUDOVITO POMLADNO MEDITACIJO NOVEGA ROJSTVA. 

Na ČUDOVITI DELAVNICI bomo zase poskrbele na vseh nivojih in počutila se boš LAŽJE IN SVOBODNEJE. 

TEMA DELAVNICE 29.3.2021

Cvetoča avtentična Shkati (ženska) pomladi

Nega ženske energije skozi različne jogijske prakse: 

1.Tao yin joga
2. HORMONSKA JOGA
3.BIORITEMSKA JOGA
4. DIHALNE TEHNIKE
5.MEDITACIJA

In še same lepe stvari 🙂 

🌺EKSKLUZIVNA ČUDOVITA DELAVNICA " Cvetoča avtentična Shkati (ženska) pomladi"🌺

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih - saj veš, kaj bi ti razlagala…:) V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI​

Klikni na vprašanje in odprl se ti bo odgovor 🙂

Leta niso pomembna. Družimo se generacije od 12 let naprej, navzgor NI OMEJITEV. Rezultate bodisi gre za telo ali zdravje, osebnostno rast lahko dosežemo VEDNO!! Vedno lahko napredujemo, se zdravimo in se spreminjamo. Skozi vsa starostna obdobja je naša notranje počutje in hkrati zunanje NAJPOMEMBNJEŠE.

Program je varen. Vaje so zelo enostavne in predvsem telesu NARAVNE in blizu. Vse so oblikovane tako, da te pomirijo in sprostijo zastalo energijo.

Prosim ​​te, da se v primeru negotovosti posvetiš s svojim zdravnikom. Vaje se izvajajo na lastno odgovornost, saj mi nismo seznanjeni ​s tvojim zdravstvenim stanjem. Če imaš kakršnekoli pomisleke, se posvetuj s svojim zdravnikom.

​​​Vaje bomo izvajali stoje, sede in leže, tako da se oblečeš v lahka, športna oblačila in pripraviš podlago, kjer boš vaje izvajala.

Delavnica poteka na povezavi, ki ti jo pošljem na mail. Po prijavi boš o vsem obveščena na mail.

PRIJAVI SE SEDAJ IN SI ZAGOTOVI SVOJE MESTO

Cvetoča avtentična Shkati (ženska) pomladi

38,70€
  • ČETRTEK, 29.4.2021, 17.30 - 19.30

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!