ŽIVLJENJE JE TVOJE - LJUBLJANA

23.9., 30.9., 7.10., 14.10., 21.10. od 17.30 – 20:00 (v dvorani v Ljublani v živo)

Edinstven ​​sklop ​5-ih Delavnic”​Življenje je tvoje”po metodi ene in edine Louise Hay

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

Srčno vabljena!

Dobrodošla na mesto, kjer se prične sprememba! Prični s svojo spremembo!

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

ISKRENO ODGOVORI NA VPRAŠNJA (ZASE) 🙂

💗 Kako vidiš sebe?

 

💗 Si nesamozavestna in se bojiš, kaj govorijo, mislijo o tebi drugi?

 

💗 Bi si želela, da bi uživala s sabo in s tem, kar si in se pričela sprejemati takšno kot si?

 

💗 Se čutiš nevredno?

 

💗 Bi želela osvoboditi deklico v sebi in najti svoje poslanstvo?

 

💗 Imaš premalo energije?

 

💗 So tvoje misli negativne in se ne veseliš novega dne?

 

💗 Se že leta in leta nekatere stvari ponavljajo in bi jih rada razrešila?

 

💗 Si vzameš premalo časa zase in so najprej drugi, ti pa nikdar ne prideš na vrsto?

 

💗  Kako vidiš sebe? Negativno in majhno? 

 

💗 Se premalo ceniš in spoštuješ?

 

💗 Se imaš na trenutke prav grdo?

 

💗 Si do sebe preveč stroga?

 

💗 Nimaš motivacije?

 

Si predstavljaš občutek, kako bi bilo, če bi se v svoji koži počutila res zelo, zelo dobro?

 

Morda si zdaj misliš – “O, kako bi bilo to lepo, ampak to je tako težko doseči?”

 
O ja, če te kdo razume, te tukaj razumem jaz. Sama sem včasih mislila podobno.
Zdaj, ko imam izkušnjo vem, da je lahko drugače. In če uspeva meni, lahko tudi tebi!!
 
Program je nastal zaradi tega, ker sem imela težave tudi sama. Moja pot raziskovanja sebe se je pričela že pri 16 letih, ko je moj sošolec in prijatelj umrl. “Jasmina, ti si ga videla zadnja in kako da nisi nič čutila?” Ti bi lahko vedela, sigurno ti je kaj omenil. TI SI KRIVA!!” Je bil očitek in TEŽA, ki je bila dana ranljivi in občutljivi najstnici. Krivda je bila velika, neznosna. Bolečina ogromna. Takrat se mi je porušil svet, počutila sem se slabo in padla sem v globoko žalost. Takrat sem pričela iskati rešitve in se ukvarjati s sabo. Zato sem pričela “delati na sebi” in drugače razmišljati. Tako sem si tudi pozdravila ščitnico, močne alergije in postala mamica, čeprav mi je bilo rečeno, da ne bom mogla postati mamica oz. bom težko zanosila. 
 
Tudi sama sebe nisem sprejemala, nisem se znala spoštovati in ceniti. Lahko bi rekla, da se nisem imela najbolj rada in moja samozavest je bila bolj klavrna. 
 
Tako sem našla načine, ki so mi pomagali da se pozdravim in ugotovila sem, da lahko pomagajo tudi tebi!! Postala sem licencirana učiteljica metode po Louise Hay, Življenje je tvoje, po kateri sem oblikovala 21 dnevni program vaj Ljubezni do sebe pred ogledalom. Iz knjige – v prakso in čudovito izkušnjo. Program mi je in ŠE MI popolnoma spreminja življenje, pogled nase in dojemanje sebe. Danes lahko rečem, da se cenim in spoštujem mnogo bolj, kot kadarkoli. Ljubezen do sebe skozi program še poglabljam in rezultati ter počutje so fantastični! 

Za prijavo/dostop do programa klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

ESKLUZIVNIH 5 OBSEŽNIH SREČANJ PO 2,5 URI

💗 Program »Heal your life« po metodi Lousie Hay je eden najbolj dodelanih in močnih programov, ki ti bodo pomagali na tvoji poti spremembe in te zares globoko preoblikovali.

💗 Program ti bo dal znanje, razumevanje, inspiracijo in dobila boš konkretne smernice, da pričneš živeti izpolnjeno življenje, ki si si ga želela.

💗 Pokriva čisto vse aspekte tvojega delovanja: telesni, duhovni, čustveni.

 
 

Edinstven ​​sklop ​5-ih Delavnic”​Življenje je tvoje” po metodi ene in edine Louise Hay

23.9., 30.9., 7.10., 14.10., 21.10. od 17.30 – 20:00 (v dvorani v Ljubljani v živo)

PRAVA FORMULA, PRAVI REZULTATI

Program »Heal your life« po metodi Lousie Hay je eden najbolj dodelanih in močnih programov, ki ti bodo pomagali na tvoji poti spremembe in te zares globoko preoblikovali.

Program ti bo dal znanje, razumevanje, inspiracijo in dobila boš konkretne smernice, da pričneš živeti izpolnjeno življenje, ki si si ga želela.

Naučila se boš, kako se osvobodiš negativnih misli, ki vodijo tvoje življenje, naučila se boš, kako pozdraviti svoje rane, kako pozdraviti svojo preteklost; naučila se boš, kako prenehaš s samo – sabotažo, ki oblikuje tvoje zdravje, veze, odnose.

Naučila se boš prenehanja kritiziranja same sebe. Odkrila boš, kakšno življenje želiš zares živeti, kakšne so tvoje želje in kje so omejitve, da tega ne dosežeš.

Pokazala ti bom način, kako to spremeniš in dosežeš. Naučila se boš sprostiti in izpustiti tisto, česar več ne želiš v svojem življenju.

Do konca srečanj se boš počutila lažje in boš bolj sposobna, da si boš všeč in da ti bodo všeč drugi.

Postavili bova močne temelje za spremembo, pogledali, kje se zatika, kaj se zatika, iskali bova vzroke in prepričanja, ki ti omejujejo napredek…razkrila ti bom KLJUČ do uspeha, da dosežeš zadovoljstvo. Naučila se boš, kako svojo negativno obrneš k sebi v prid.

Privlačnejša boš za vse, kar si želiš od življenja in domov boš odšla z duhovnimi in praktičnimi orodji in tehnikami, ki ti bodo pomagale reševati življenje na bolj pozitivne načine.

Program, ki ti da toliko motivacije, da pričneš živeti življenje, kot si si ga vedno želela. Kaj misliš? Si lahko predstavljaš? Ne bi bilo to ČUDOVITO?

Program, ki ti bo pomagal postaviti dobro in trdno podlago za pozitivne spremembe.

 

LJUBEZEN DO SEBE JE KLJUČ DO VSEH SPREMEMB

Ko imamo lep odnos s sabo, se cenimo, spoštujemo in se sprejemamo…
Se nas ne dotakneta več ne pohvala, ne kritika, ker poznamo svojo VREDNOST.
Zato je v prvi fazi Ljubezen do sebe KLJUČ do izpolnjenega življenja.
Potem gre še naprej – ko imaš zares rada sebe, tudi v drugih prepoznaš ljubezen in dobro.

Obilje se prične s tem, ko se pričneš odobravati v vseh situacijah in je ljubezen do sebe enaka, ko ti gre, kot si si zamislila in ko ti ne gre, kot si si zamislila
Ljubezen do sebe je KLJUČ do vseh sprememb.

5 OBSEŽNIH, ZELO UČINKOVITIH IN DRAGOCENIH SREČANJ : 23.9., 30.9., 7.10., 14.10., 21.10. od 17.30 - 20:00 (v dvorani v Ljubljani v živo)

kjer se boš skozi predavanje in praktične vaje naučila vseh potrebnih veščin, da dosežeš svoj cilj na katerem koli življenjskem področju. Naučila se boš novih vaj, metod, usmeritev; dobila boš krasne vaje in naloge tudi za domov in imela boš mojo podporo in podporo cele skupine.

Postavili bova močne temelje za spemembo, pogledali, kje se zatika, kaj se zatika, iskali bova vzroke in prerpičanja, ki ti omejujejo napredek…razkrila ti bom KLJUČ do uspeha, da dosežeš zadovoljstvo. Naučila se boš, kako svojo negativno obrneš k sebi v prid.

Naučila te bom, kako reprogramiraš podzavestni um; ta, kjer je vse zapisano in iz njega deluješ večino časa in ti preprečuje spremembe tudi, če ti ti želiš: to je tisto ko bi rada drugače, pa ne gre…

Res kratek opis po sklopih (+ še velikooooo več 

1. SREČANJE - 23.9.

2. SREČANJE - 30.9.

3. SREČANJE - 7.10.

4. SREČANJE - 14.10.

5. SREČANJE - 21.10.

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

​Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih - saj veš, kaj bi ti razlagala…:) V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Klikni na vprašanje in odprl se ti bo odgovor 🙂

Pri programu leta niso pomembna. Vedno lahko napredujemo, se zdravimo in se spreminjamo. Skozi vsa starostna obdobja je naša notranje počutje  NAJPOMEMBNJEŠE. Mladoletne osebe (16+) na delavnice pridejo v spremstvu starša. 

Čisto nič ti ni potrebno. V prav nič nisi prisiljena in z mano deliš tisto, kar želiš. 

Program je varen in lepo sistematično voden. Sicer pa, te prosim, da se v primeru negotovosti posvetiš s svojim zdravnikom. Vaje se izvajajo na lastno odgovornost, saj mi nismo seznanjeni ​s tvojim zdravstvenim stanjem. Če imaš kakršnekoli pomisleke, se posvetuj s svojim zdravnikom.

Prosim ​​te, da se v primeru negotovosti posvetiš s svojim zdravnikom. Vaje se izvajajo na lastno odgovornost, saj mi nismo seznanjeni ​s tvojim zdravstvenim stanjem. Če imaš kakršnekoli pomisleke, se posvetuj s svojim zdravnikom.

Delavnice potekajo sede. S sabo vedno prineseš zvezek, kuli, vodo. Vse ostalo, kar je potrebno pa prejmeš od mene. 

Ko se prijaviš, boš na e-mail prejela navodila o dostopu do programa. Do programa boš dostopala na moji spletni strani, v spletni učilnici, kjer je program naložen in ti ostane za vedno. Do programa boš lahko dostopala večkrat, ga ponovila. Za dostop prejmeš geslo s katerim se na moji strani prijaviš in nato do programa dostopaš. 

Ja, program je primeren za ženske in moške. Če s sabo povabiš tudi partnerja, bo to za vaju čudovito skupno potovanje na vajini življenjski poti. 

Seveda!! Ko je na delavnicah čas za to, je prostor namenjen tudi deljenju tvojih spoznanj. V kolikor se ne želiš izpostavljati, mi lahko napišeš kasneje tudi na mail. 

IZBERI SVOJO MOŽNOST

Možnost pačila delavnic v enem delu ali v dveh delih. V kolikor izbereš plačilo v dveh obrokih, prvo polovico poravnaš do začetka delavnic in si s tem zagotoviš mesto na srečanjih; drugo polovico pa do konca srečanj. 

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO, ZATO S PRIJAVI POHITI!!

245 €

Enkarten znesek

122,50 €

Ob prijavi in zadnji teden pred koncem tečaja