Nekaj napotkov za prihajajoče močne energije, ki jih lahko izkoristiš sebi v prid: Ta mesec je energetsko poseben in močen. V ponedelek, 21.8. je sončev mrk.
 
Kaj to pomeni zate in kje lahko pridobiš oz. obrneš energije sebi v plus?
 
Če se trudiš z delom na sebi, se spreminjaš in osebnostno rasteš, te bo pri tem še bolj intenzivno podprla moč narave. Čas za družabnost – preden se v ponedeljek zazreš globoko vase si čez vikend privošči druženje in klepet s prijateljico. Pojdita na kavico, kozarček vina ali na sprehod. To so dnevi, ko smo odprti in pripravljeni še bolj slišati sebe in druge. Energije bodo lepe, vesele, tako da se bodo turi znotraj tebe izrazili veseli deli tebe – tisti, ki bi radi spravo in rešitev; nagibali se bomo k razreševanju sporov in zamer. Če se odpravljaš k frizerju pojdi v ponedeljek (lasje bodo lepši in bujneši, tudi rast las se bo pospešila). Privošči si dobro, obilno kosilo – tudi “pregrešiš” se lahko – pojej tortico s sladoledom in ledeno kavo :))) nekaj idej 🙂 Rada bi poudarila, da je ponedeljek čez dan čas za veselje, aktivnost, šport…Za službo obleci žive barve. Zavij do doma po drugi ulici – naredi nekaj, kaj bo razveselilo tvojega notranjega otroka.
 
Večer bo čas, da z nasmeškom zaključiš dan. Če ne boš občutila veselja imaš krasno priložnost, da pogledaš vase, zakaj čutiš drugače.
 
Tako te med 20. in 21.uro vabim, da si poiščeš miren prostor, prižgeš svečko, zapreš oči in pogledaš, kaj občutiš. Vsekakor priporočam vsem, da se umirite in sprostite z dihanjem – vajo, ki jo delamo skupaj (upam, da že vse dostopate do nje in ste jo našle).
 
Tudi sama se vedno najprej sprostim s to tehniko dihanja, umirim misli in pogledam kje se. Vajo uporabljam tudi čez dan, če občutim napetost – vedno, kjerkoli, tudi v službi, na banki ali trgovini lahko potiho sprostiš napetost z izdihom.
 
Nato v zvezek zapišemo, kako se počutimo in kaj bi lahko SAMI naredili za to, da bi bilo drugače, če nam trenutno življenje ni všeč. Pogovarjaj se sama s sabo. TI POZNAŠ VSE ODGOVORE. Najbolj jih poznaš ti in točno ti veš, kaj je potrebno storiti. Zanesi se na neskončno inteligenco znotraj sebe, ki te nenehno ljubeče vodi.
 
Potem preberi kakšne pozitivne vrstice, skuhaj si čaj, pripravi kopel in preprosto UŽIVAJ v tem, ko ne delaš nič.
 
Prihodnji teden pa DARILO!!! Izdam ti TRI STVARI, tri praktične vaje, ki sem se jih naučila od
Louise Hay in korenito spreminjajo moje življenje.
 
Ne pozabi, da si vredna ljubezni in lepih stvari. Če misliš drugače ni res 🙂