Spletni program Ljubezen do sebe

21 dni pred ogledalom po metodi LOUISE HAY - Globok transformacijski spletni program, ki vam ostane za vedno

21 dni čudovitega potovanja do ljubečega odnosa S sabo

Za prijavo/dostop do programa kliknite na gumb moder gumb in preusmerjani boste na konec strani, kjer se lahko prijavite!

ISKRENO ODGOVORI NA VPRAŠNJA (ZASE) 🙂

💗 Kako vidiš sebe?

 

💗 Si nesamozavestna in se bojiš, kaj govorijo, mislijo o tebi drugi?

 

💗 Bi si želela, da bi uživala s sabo in s tem, kar si in se pričela sprejemati takšno kot si?

 

💗 Se čutiš nevredno?

 

💗 Bi želela osvoboditi deklico v sebi in najti svoje poslanstvo?

 

💗 Imaš premalo energije?

 

💗 So tvoje misli negativne in se ne veseliš novega dne?

 

💗 Se že leta in leta nekatere stvari ponavljajo in bi jih rada razrešila?

 

💗 Si vzameš premalo časa zase in so najprej drugi, ti pa nikdar ne prideš na vrsto?

 

💗  Kako vidiš sebe? Negativno in majhno? 

 

💗 Se premalo ceniš in spoštuješ?

 

💗 Se imaš na trenutke prav grdo?

 

💗 Si do sebe preveč stroga?

 

💗 Nimaš motivacije?

 

Si predstavljaš občutek, kako bi bilo, če bi se v svoji koži počutila res zelo, zelo dobro?

 

Morda si zdaj misliš – “O, kako bi bilo to lepo, ampak to je tako težko doseči?”

 
O ja, če te kdo razume, te tukaj razumem jaz. Sama sem včasih mislila podobno.
Zdaj, ko imam izkušnjo vem, da je lahko drugače. In če uspeva meni, lahko tudi tebi!!
 
Program je nastal zaradi tega, ker sem imela težave tudi sama. Moja pot raziskovanja sebe se je pričela že pri 16 letih, ko je moj sošolec in prijatelj umrl. “Jasmina, ti si ga videla zadnja in kako da nisi nič čutila?” Ti bi lahko vedela, sigurno ti je kaj omenil. TI SI KRIVA!!” Je bil očitek in TEŽA, ki je bila dana ranljivi in občutljivi najstnici. Krivda je bila velika, neznosna. Bolečina ogromna. Takrat se mi je porušil svet, počutila sem se slabo in padla sem v globoko žalost. Takrat sem pričela iskati rešitve in se ukvarjati s sabo. Zato sem pričela “delati na sebi” in drugače razmišljati. Tako sem si tudi pozdravila ščitnico, močne alergije in postala mamica, čeprav mi je bilo rečeno, da ne bom mogla postati mamica oz. bom težko zanosila. 
 
Tudi sama sebe nisem sprejemala, nisem se znala spoštovati in ceniti. Lahko bi rekla, da se nisem imela najbolj rada in moja samozavest je bila bolj klavrna. 
 
Tako sem našla načine, ki so mi pomagali da se pozdravim in ugotovila sem, da lahko pomagajo tudi tebi!! Postala sem licencirana učiteljica metode po Louise Hay, Življenje je tvoje, po kateri sem oblikovala 21 dnevni program vaj Ljubezni do sebe pred ogledalom. Iz knjige – v prakso in čudovito izkušnjo. Program mi je in ŠE MI popolnoma spreminja življenje, pogled nase in dojemanje sebe. Danes lahko rečem, da se cenim in spoštujem mnogo bolj, kot kadarkoli. Ljubezen do sebe skozi program še poglabljam in rezultati ter počutje so fantastični! 

Za prijavo/dostop do programa klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

Kako izgleda in poteka program?

KORAKI DO PRIČETKA

Po tem, ko kupiš program se sama odločiš, kdaj boš pričela z 21 – dnevnim programom.

MOJA PODPORA: Če se ti vmes pojavijo kakšna vprašanja ali dvomi, mi lahko pošlješ e-mail, kjer ti bom z veseljem na razpolago. 

1. KORAK

Ko se odločiš za nakup programa, dobiš dostop do moje spletne učilnice, kjer te čaka dostop do 21 - dni. Dostop do programa ti ostane zavedno in ga lahko kadarkoli ponoviš, če si tako zaželiš.

2. kORAK

Program predeluješ v SVOJEM TEMUPU po dnevih. To pomeni da vsak dan pogledaš en posnetek z vajo, ki je dolg cca. 15 min. Tako nadaljuješ celih 21 dni. 

3. KORAK

Za program potrebuješ le ogledalo, zvezek in pisalo. Ves čas programa boš podprta in motivirana iz moje strani, da program z lahkoto opraviš do konca. 

LJUBEZEN DO SEBE JE KLJUČ DO VSEH SPREMEMB

Ko imamo lep odnos s sabo, se cenimo, spoštujemo in se sprejemamo…
Se nas ne dotakneta več ne pohvala, ne kritika, ker poznamo svojo VREDNOST.
Zato je v prvi fazi Ljubezen do sebe KLJUČ do izpolnjenega življenja.
Potem gre še naprej – ko imaš zares rada sebe, tudi v drugih prepoznaš ljubezen in dobro.

Obilje se prične s tem, ko se pričneš odobravati v vseh situacijah in je ljubezen do sebe enaka, ko ti gre, kot si si zamislila in ko ti ne gre, kot si si zamislila
Ljubezen do sebe je KLJUČ do vseh sprememb.

Kaj je program in kako deluje?

Ljubeče darilo sebi

Program oz. vaje pred ogledalom so eno najbolj ljubečih daril, ki si jih lahko podariš. Potrebuješ le sekundo, da si izgovoriš pozitivno afirmacijo in s tem vplivaš na pozitiven izid in proces svojega življenja. 

Morda se sprašuješ, zakaj 21 dni programa? Ali lahko v samo treh tednih popolnoma spremenim svoje življenje?

Morda ne povsem, lahko pa posadite semena in ustvariš MOČNE PODPORNE TEMELJE za spremembo. Bolj ko uporabljamo ogledala za komplimente, se odobravamo in podpiramo v težkih časih, globlji in prijetnejši bo naš odnos do sebe. Najmočnejše afirmacije so tiste, ki jih izrečemo na glas, ko smo pred ogledalom.

Zakaj do vaje tako močne?

Tako se takoj zavemo, kje se upiramo in kje smo odprti in naše življenje teče. Jasno se pokaže, katere misli bomo naj spremenili, če želimo imeti veselo in izpolnjeno življenje. Samorefleksija pred ogledalom je najučinkovitejša metoda, ki sem jo odkrila za učenje ljubezni do sebe in dojemanja sveta kot varnega in ljubečega kraja. 

In kaj so afirmacije? Preprosto povedano, vse, kar rečemo ali mislimo, je afirmacija. Vsak naš samogovor, dialog v glavi, je tok afirmacij. Vse afirmacije so sporočila naši podzavesti, ki vzpostavlja  načine razmišljanja in vedenja.Pozitivne afirmacije vzbujajo zdravilne misli in ideje, ki nas podpirajo pri razvoju samozavesti in samospoštovanja ter ustvarjanju duševnega miru in notranjega veselja.

KAJ  BOŠ S PROGRAMOM PRIDOBILA OZ. KJE BOŠ NAPREDOVALA?

☑ Z vajami pred ogledalom boš razvila nove, zdrave miselne navade, ki odpirajo vrata v radostno in izpolnjujoče življenje.

☑ Vaje ti bodo dale to, da se boš lahko bolj odobravala in podpirala v težjih časih in tvoj odnos DO SEBE bo prijaznejši in prijetnejši. 

☑ Ko se boš naučila zrcalnega odnosa s sabo, se boš veliko bolj zavedala besed, ki jih govoriš, misli, ki jih misliš in stvari, ki jih počneš. Naučila se boš skrbeti zase na globlji ravni, kot si to počela do sedaj. 

🌺 Sebe boš sprejemala in videla v lepši luči. Tvoj pogled nase boš zamenjala za prijateljski odnos in nič več kritičen in obsojajoč.

🌺 Postala boš bolj samozavestna in pričela se boš zavedati svoje resnične vrednosti, kot ljubeče bitje Univerzuma. Ker bo sedaj to v sebi prepoznala, ti več ne bo pomembno, kaj si o tebi mislijo drugi. Najpomembnejše je, kar SI O SEBI MISLIŠ in VERJAMEŠ TI. 

🌺 Pričela sem boš sprejemati takšno kot si in s sabo uživati.

🌺 Osvobajala boš tudi otroka v sebi in sebe bolj razumela kot odraslo – sedaj. Ko razumela, kako se počuti otrok, lažje razumemo odrasle sebe. 

🌺 Iz prepoznave svoje resnične vrednosti boš lažje je rekla NE in se postavila zase. Lažje boš postavila sebe na prvo mesto in naredila brez krivde in slabe vesti kaj lepega zase. 

🌺 Ker boš sebe in svoje delovanje mnogo bolj razumela, boš dobila odgovore na nekatera vprašanja, ki se ti morda porajajo že dolgo časa. Spoznala boš, kjer ustvarjaš lekcije življenja sama in kako jih lahko sama tudi spremeniš. Zavedala se boš, da je moč spremembe v TVOJIH ROKAH. 

🌺 S sabo boš pričela ravnati lepše, bolj spoštljivo in ljubeče. S sabo se boš naučila ravnati kot z nekom, ki ga imaš rada. 

BONUSOV oz. PLUSOV, da vadiš z mano od doma je kar veliko:

Vadiš lahko kar doma

Udobno se namestiš, kjerkoli se doma rada zadržuješ in enostavno pričneš z vadbo 🙂

Prihraniš veliko časa

Odštejeva še čas, ko se preoblačiš v garderobi in klepetaš - sva že na uri in pol; Prihraniš svoj dragoceni čas

Vadiš lahko kadarkoli

Posnetek delavnice ti bo na voljo še en teden, tako da lahko vadbo ponoviš.

Avtomobil ostane doma

Ni se ti potrebno NIKAMOR peljati (prihraniškar nekaj časa in iskanje parkirnega mesta);

Lahko si kar v pižami

Če ti je všeč biti in vaditi v pižami, je sedaj mogoče tudi to. Ni ti potrebno skrbeti kako izgledaš, samo pričneš 🙂

Čas zase

Nameniš dragoceni čas sebi. To so čudoviti in dragoceni renutki, ko sebe postaviš vsak za nekaj časa na prvo mesto.

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

KAJ O PROGRAMU MENIJO MOJE UDELEŽENKE?

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

​Z osebnostno rastjo se že preko 20 let! " Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih - saj veš, kaj bi ti razlagala…:) V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Klikni na vprašanje in odprl se ti bo odgovor 🙂

Pri programu leta niso pomembna. Na potovanja s sabo lahko vzameš tudi svojo najstnico ali vnukinjo. Vedno lahko napredujemo, se zdravimo in se spreminjamo. Skozi vsa starostna obdobja je naša notranje počutje  NAJPOMEMBNJEŠE. 

Seveda. Sprememba se lahko zgodi vedno, ne glede na leta.

Program je varen in lepo sistematično voden. 

Prosim ​​te, da se v primeru negotovosti posvetiš s svojim zdravnikom. Vaje se izvajajo na lastno odgovornost, saj mi nismo seznanjeni ​s tvojim zdravstvenim stanjem. Če imaš kakršnekoli pomisleke, se posvetuj s svojim zdravnikom.

​​​Vaje izvajaš lahko sede, stoje in ne potrebuješ nič posebnega. Za izvedbo potrebuješ ogledalo, zvezek kuli in seveda cca. 15 min časa 🙂

Ko se prijaviš, boš na e-mail prejela navodila o dostopu do programa. Do programa boš dostopala na moji spletni strani, v spletni učilnici, kjer je program naložen in ti ostane za vedno. Do programa boš lahko dostopala večkrat, ga ponovila. Za dostop prejmeš geslo s katerim se na moji strani prijaviš in nato do programa dostopaš. 

PRIJAVI SE SEDAJ IN SI ZAGOTOVI DOSTOP DO PROGRAMA.

UJEMI LJUBEK, VALENTINOV POPUST IN PRIHRANI 50 EUR!! Akcijska ponudba od

14.2. – 15.2.2024

21 Dnevni Program

187
137 eur
  • BREZPLAČNO DARILO: Video meditacija "Sproščanje napetosti in ujetih čustev" v vrednosti 30 eur
  • EKSLUZIVNA investicija, program, ki ti ostane za vedno in ga lahko ponoviš ter NAPREDUJEŠ kadar koli si to zaželiš.
  • 21 Video posnetkov
  • 21 dnevno sistematično učenje Ljubezni do sebe
  • 21 - Vaj, ki te bodo preoblikovale
  • 21 - Meditacij
  • Dragoceno ZNANJE ZA ŽIVLJENJE!
POPULARNO

Poznaš Louise Hay?

S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju je pomagala neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje. Na predavanjih, delavnicah in seminarjih je govorila o praktičnih korakih razkrajanja strahov in tudi vzrokov bolezni.

»Kraljica new-age literature« veljala za eno najbolj prodajanih avtoric v zgodovini. Svojo pot ozaveščanja ljudi je začela v 70. letih prejšnjega stoletja. Njena dela so bila prevedena v 25 jezikov, izdali pa so jih v 33 državah. 

 

 

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!