Čarobni dodatki s posebnimi spodbudnimi afirmacijami

Čudovite angelske kartice

Pred tabo je kar 25 čudovitih angelskih sporočilc, ki so nastale po mojem navdihu s pomočjo kanaliziranja. Kartice so RES močne, ob njih zaznaš dvig vibracije in pobožajo dušo & srce. Poleg tega prejmeš še kar 25 meditacij, povezanih z izbrano kartico, ki bodo sporočilce zapisale in poglobile v vsako celico tvojega bitja. 

25 Kartic + 25 Meditacij

V lični, angelski škatlici prejmeš kar 25 spodbudnih sporočil in še po želji, 25 meditacij, ki bodo tvoje za vedno in jih boš poslušala v posebni, temu namenjeni Fb skupini. 

Več o čarobnih, angelskih karticah si poglej in prisluhni v videu. Veš, kako so lepe 🙂

Polepšaj si dan z dnevnimi, angelskimi sporočilci in usmeri dan v pozitiven.

25 ANGELSKIH KARTIC + 25 meditacij

40,90 eur

ANGELSKE KARTICE

28,50 eur

Zvezek za tvoje najglobje misli ali zapiske & čaroben kuli

Veš, da je pisanje in zlitje svojih občutkov na papir ena izmed najbolj zdravilnih tehnik osvobajanja notranjosti? Sama izvajam ogromno vaj, kjer uporabljam zapiske. Ta zvezek in kuli sta zelo posebna, saj vsebujeta spodbudno sporočilo in te motivirata. Imej zvezek in pisalo, ki bosta samo tvoja – za tvojo dušo.

Paket 3 čarobnih izdelkov

Tvoj motivacijski paket za lepo življenjsko popotnico.

Pravijo, da papir prenese vse...Kako začeti proces spoznavanja sebe?

"Dnevnik te nikdar ne sodi in prense vse" Piši in se prepusti svoji podzavesti, da se odkrije in pridejo na plan stvari, ki se želijo razrešiti. Ravno to je bistvo pisanja dnevnika – pustiti mislim, da brez zadržkov tečejo in se izrazijo v svoji najbolj čisti, necenzurirani obliki.

Tvoj EKSKLUZIVNI paket

Ekskluzivni paket

32€