POSTANI CERTIFICIRANA INŠTRUKTORICA JOGE OBRAZA

PO SISTEMu jasmine turnšek NOVI TERMIN ŠOLANJA MAREC 2022

10 modulov + 2 srečanja izpit 30 ur Sistematičnega učenja (predavanja + praksa)

2.3., 9.3., 16.3., 23.3., 30.3., 6.4., 13.4., 20.4., 27.4., 4.5.

17.30 – 21.30 (Deloma v živo – Ljubljana – Rudnik, deloma preko spleta) 

1.6. Izpit pisni – 1.del

4.6. Ustni izpit

8.6. Izpit pisni 2.del

Praktična vadba  

2 -10  udeležencev

​Šolanje poteka v obliki delavnic z intenzivnim individualnim pristopom in timskim delom, v manjši skupini

​Zaključni izpit

​za pridobitev DIPLOME

V obliki ustnega spraševanja, pisni obliki in praktičnega preizkusa

Šolanje za inštruktorico Joge obraza po sistemu Jasmine Turnšek je zate če:

Tvoj poklic

Želiš opravljati novi poklic

Priključi novo znanje

Želiš obogatiti svoje znanje in v svoj poklic, ki ga že opravljaš vključiti še znanje iz joge obraza

Nadgradnja poklica

(maserke, učiteljice joge, kozmetičarke, fizioterapevtke, izvajalke alternativne medicine, zdravnice...)

Osebno napredovanje

Bi enostavno želela dopolniti svoje osebno znanje in napredovati zase ter doseči svoj, osebni rezultat na nivojih, kjer ti joga obraza lahko učinkovito pomaga in ​te zanimajo v življenju nove možnosti - na kakšen način si lahko z jogo obraza pomagaš

Nekaj novega

Enostavno želiš spoznati nekaj novega - znanje ti ostane za vedno in se morda kasneje odločiš, kako boš z pridobljenim znanjem upravljaja v prihodnosti

Nadgradnja znanja

Želiš poglobiti znanje joge obraza

Lidija, Bled

»​Te dni sem bila pri prijateljici in mi je rekla, da sem čisto druga odkar izvajam jogo obraza. Da sem se zelo spremenila v obraz 🙂 Sem bila vesela tega komentarja. Poleg novega znanja kako prebuditi in aktivirati mišice na obrazu, mi je bilo na tečaju joge obraza všeč tudi to, kar smo oz. si nam povedala sproti. Drobni nasveti in namigi. Potem, ko sem letos pričela obiskovati še tečaj joge obraza, ki mi je bil vedno zanimiv in sem si želela, da bi znala kaj takega oz. da bi imela čvrsto kožo na obrazu, brez gub okoli oči in ust, pa mi je tudi joga postala vedno bolj zanimiva. Bistvo je, da se znam ustaviti, umiriti in začutiti samo sebe. Jasmina, ti izžarevaš čudovito energijo in mi je dobro biti v tvoji družbi. Znanje, ki ga deliš je zelo uporabno in navdaja s pozitivno energijo..««

Andreja, Kranj

​»Draga Jasmina! Joga obraza mi je bila zelo všeč in vesela sem, da sem te spoznala. Jogo sem že priporočala svoji prijateljici in je rekla, da bo sigurno šla v februarju ko se bo spet začela. Vesela sem bila tudi, da smo bili taka enkratna skupina. Tudi ti si mi taka zelo pozitivna oseba in zato je ta tečaj še bolj prijeten, da se počutis, kot da smo ena velika družina. Všeč mi je pa tudi to, ker si rekla, da bomo vedno v stiku, da ti lahko kaj napišemo, vprašamo. To se mi zdi zelo v redu. Tako nimaš obcutka, da nekdo želi samo zaslužiti in ko je tečaja konec sedaj pa pojdi ker te ne rabim več. Pri tebi je drugače in tako je prav. Upam, da se še večkrat kje srečava in da ostaneva vedno prijateljici.

​Šolanje po sistemu Jasmine Turnšek je najnovejši program Joge obraza, ki tu nudi:

Tvoj poklic

Kot inštruktorica joge obraza s svojim pridobljenim znanjem pomagaj drugim do boljšgea počutja in kvalitetnejšega življenja. Možnost, da samostojno poučuješ jogo obraza, kot samostojna podjetnica.

Dostop do dragocenega znanja, starega več kot 5000 let

Pridobila boš dragoceno znanje v povezavi s taoističnimi tehnikami globokega pomlajevanja​; znanje, ki je staro več kot 5000 let in je sedaj dostopno tudi tebi. Znananje v povezavi aktivacij akupresurnih točk na obrazu v povezavi z meridani.

Z jogo obraza do zdravja

Znanje joge obraza v povezavi z aktivacijo žlez v glavi in vspostavljanju optimalnega hormonskega ravnovesja; ​Znanje v povezavi joge obraza in bolezni + katere vaje lahko pomagajo pri lajšanju določenih zdravstenih težav.

Diagnostika obraza ali "branje iz obraza"

Naučila se boš zelo zanimive DIAGNOSTIKE obraza (kaj na obrazu pomeni določena guba, znamenje, pika, črta...in s katerim delom telesa je povezana); Naučila se boš "branja" obraza in s tem lahko prepoznala zdravstveno stanje telesa.

Joga obraza kot energetska vadba

​Joga obraza v povezavi kitajske tradicionalne medicine in ​kako s pomočjo joge obraza aktiviraš notranje organe in z aktivacijo vplivaš na pretok energije v njih.

Nastopanje

​Naučila se boš kako odpraviti tremo pred nastopanjem in učinkovito izpelješ delavnico ali tečaj samostojno.

Šola za življenje

PROGRAM JE ŽIVLJENJSKO ŠOLANJE oz. ŠOLA ZA ŽIVLJENJE 

​in bo potekal pod vodstvom izobraženih profesorjev in certificiranih učiteljev iz področnja joge, različnih alternativnih pristopov, bioterapije, ​fiziologije, marketinga, NLP – ja (Nevro lingvistično programiranje).

​Program je vrhunsko dovršen in oblikovan na podlagi bogatih, 20 letnih izkušenj delovanja na področju športa, šolstav, joge, duhovnosti in osebnostne rasti pod idejnim vodstvom Jasmine Turnšek.

Čudoviti rezultati

Kje ti joga obraza lahko pomaga?

Play Video

JASMINA TURNŠEK

(tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm)


Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih – saj veš, kaj bi ti razlagala…:)

V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

Jasmina Turnsek

TVOJA ENKRATNA PRILOŽNOST

Šolanje bo potekalo v Ljubljani

Prijave so odprte! 2.3., 9.3., 16.3., 23.3., 30.3., 6.4., 13.4., 20.4., 27.4., 4.5. 17.30 - 21.30, Ljubljana - Rudnik in preko spleta.

Izberi svoj paket

Tvoja investicaja za naziv Inštruktorica Obrazne lifting joge po metodi Jasmine Turnšek znaša 2.900 eur (pogoj da se udeležiš šolanja je opravljen predhodni tečaj joge obraza pri Jasmini Turnšek). Možnost plačila na obroke, popust v enkratnem znesku. Tvoja investicija se ti povrne že z 10-imi tečajnicami.

Izberi svoj AKCIJSKI paket do 31.1.2022

plačilo na 12 obrokov do 31.1.2022

220
na mesec /12 mesecev
  • Obročno plačilo (12 obrokov / mesec; od prijave 12 mesecev

plačilo na 6 obrokov do 31.1.2022

423,33
na mesec / 6 mesecev
  • Obročno plačilo (6 obrokov; od prijave)

ENKRATNI ZNESEK do 31.1.2022

2440
enkraten znesek
  • Plačilo v enkratnem znesku
  • Prihraniš 140 eur

če imaš vprašanje mi piši

če imaš vprašanje mi piši