POSTANI CERTIFICIRANA INŠTRUKTORICA JOGE OBRAZA SEPTEMBER 2022

PO METODI JASMINE TURNŠEK - NOVI TERMIN ŠOLANJA SEPTEMBER 2022

PRIDRUŽI SE TRETJI GENERACIJI ŠOLANJA

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

KJE LAHKO NOVO PRIDOBLJENO ZNANJE UPORABIŠ?

Tvoj poklic

Želiš opravljati novi poklic.

Priključi novo znanje

Želiš obogatiti svoje znanje in v svoj poklic, ki ga že opravljaš vključiti še znanje iz joge obraza.

Nekaj novega

Enostavno želiš spoznati nekaj novega - znanje ti ostane za vedno in se morda kasneje odločiš, kako boš z pridobljenim znanjem upravljaja v prihodnosti

Osebno napredovanje

Bi enostavno želela dopolniti svoje osebno znanje in napredovati zase ter doseči svoj, osebni rezultat na nivojih, kjer ti joga obraza lahko učinkovito pomaga in​te zanimajo v življenju nove možnosti - na kakšen način si lahko z jogo obraza pomagaš.

Nadgradnja poklica

(Maserke, učiteljice joge, kozmetičarke, fizioterapevtke, izvajalke alternativne medicine, zdravnice...)

Nadgradnja znanja

Želiš poglobiti znanje joge obraza.

ČUDOVITI REZULTATI

Kje ti joga obraza lahko pomaga?

Šola za življenje

PROGRAM JE ŽIVLJENJSKO ŠOLANJE oz. ŠOLA ZA ŽIVLJENJE 

Program je vrhunsko dovršen in oblikovan na podlagi bogatih, 20 letnih izkušenj delovanja na področju športa, šolstva, joge, duhovnosti in osebnostne rasti pod idejnim vodstvom Jasmine Turnšek.

potek šolanja

Za obisk šolanja je potrebno predhodno opraviti tečaj joge obraza pri Jasmini Turnšek kar je pogoj za pridružitev na šolanje.

Šolanje se bo v celoti odvijalo preko spleta. 

POTEK DRUŽENJA

10 modulov + 2 srečanja izpit MODUL TERMINI: 7.9., 14.9., 21.9., 28.9., 5.10., 12.10., 19.10., 26.10., 2.11., 9.11., 1.del izpita: 23.11., 2.del izpita: 26.11., 3 del izpita: 30.11.

praktična vadba

2 -10 udeležencev. ​Šolanje poteka v obliki delavnic z intenzivnim individualnim pristopom in timskim delom, v manjši skupini

ZAKLJUČNI IZPIT

Za pridobitev DIPLOME - izpiti v obliki ustnega spraševanja, pisni obliki in praktičnega preizkusa. 23.11. Izpit pisni – 1.del 26.11. Ustni izpit 30.11. Izpit pisni 2.del

​Šolanje po sistemu Jasmine Turnšek je najnovejši program Joge obraza, ki tu nudi:

Tvoj poklic

Kot inštruktorica joge obraza s svojim pridobljenim znanjem pomagaj drugim do boljšgea počutja in kvalitetnejšega življenja. Možnost, da samostojno poučuješ jogo obraza, kot samostojna podjetnica.

Dostop do dragocenega znanja, starega več kot 5000 let

Pridobila boš dragoceno znanje v povezavi s taoističnimi tehnikami globokega pomlajevanja​; znanje, ki je staro več kot 5000 let in je sedaj dostopno tudi tebi. Znananje v povezavi aktivacij akupresurnih točk na obrazu v povezavi z meridani.

Z jogo obraza do zdravja

Znanje joge obraza v povezavi z aktivacijo žlez v glavi in vspostavljanju optimalnega hormonskega ravnovesja; ​Znanje v povezavi joge obraza in bolezni + katere vaje lahko pomagajo pri lajšanju določenih zdravstenih težav.

Diagnostika obraza ali "branje iz obraza"

Naučila se boš zelo zanimive DIAGNOSTIKE obraza (kaj na obrazu pomeni določena guba, znamenje, pika, črta...in s katerim delom telesa je povezana); Naučila se boš "branja" obraza in s tem lahko prepoznala zdravstveno stanje telesa.

Joga obraza kot energetska vadba

​Joga obraza v povezavi kitajske tradicionalne medicine in ​kako s pomočjo joge obraza aktiviraš notranje organe in z aktivacijo vplivaš na pretok energije v njih.

SAMOSTOJNOST ZA IZVEDBO TEČAJA

Do konca šolanja boš pripravljena na samostojno poučevanje joge obraza po metodi Jasmine Turnšek

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

​Z jogo obraza se že ukvarjam in jo tudi počučuje 8 let!! V Sloveniji sem bila skoraj med prvimi in za mano je že ogromno opravljenih tečajev in preko 5000 zadovoljnih tečajnic. Ustvarila sem tudi edinstveno šolanje joge obraza "Lifting obrazne joge po metodi Jasmine Turnšek." Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih - saj veš, kaj bi ti razlagala…:) V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

Šolanje bo potekalo preko spleta

Prijave so odprte!

Datumi modulov:  7.9., 14.9., 21.9., 28.9.,5.10., 12.10., 19.10., 26.10., 2.11., 9.11.

Izberi svoj paket. PRIJAVI SE SEDAJ IN SI ZAGOTOVI SVOJE MESTO!

Tvoja investicija za naziv Inštruktorica Obrazne lifting joge po metodi Jasmine Turnšek znaša 2.900 eur.
(Pogoj da se udeležiš šolanja je opravljen predhodni tečaj joge obraza pri Jasmini Turnšek). Možnost plačila na obroke, popust v enkratnem znesku. Tvoja investicija se ti povrne že z 10-imi tečajnicami.

Izberi svoj AKCIJSKI paket do 15.8.2022 in ujemi popust na šolanje!

220€ / MESEC

12 obrokov - akcijska cena do 15.8.2021

423,33€ / MESEC

6 obrokov- akcijska cena do 15.8.2021

2440€

enkratni znesek do 15.8.2021

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!