SHAKTI DANCE - JOGA PLESA

Ples, kot duhovna praksa

Praksa, ki združuje vse elemente joge (dihanje, gibanje, meditacija) in ples. 

S klikom na modri gumb preverite aktualne termine delavnic

KOMU JE SHAKTI DANCE – JOGA PLESA NAMENJENA?

Namenjena je ženskam, ki bi se želele globje povezati s svojim telesom in spoznati sebe v globine skozi gib. Prebuja v nas lepoto in nas povezuje z avtentično žensko v nas. 

MNENJA UDELEŽENK DELAVNIC

KAJ JE SHAKTI DANCE - JOGA PLESA?

Skozi shakti jogo plesa se na zelo nežen in ljubeč način ego ter um predata in tako nastane prostor, da lahko naša duša zapleše. V glavi ni več misli. Ostaneš samo ti, s svojo resnico in ljubeznijo v srcu. Ob izvajanju shakti yoge plesa občutimo iskreno, neskončno ljubezen in radost. Poleg tega skozi vadbo čutimo močno povezavo s sabo in bitjem, ki se tekom vadbe prične prebujati v svoji Resnici. 

Popolnoma nežno, ljubeče, nenaporno, skozi počasno, globoko predajo,  skozi nežno gibanje odpiranja telesa skozi gibajoče asane, mantrično koreografijo, meditacijo, ples, počitek…skozi voden dih (saj smo pri jogi) sproščamo blokade v fizičnem in mentalnem telesu, posledično se zgodi pretok energije in počutje je čudovito. 

DRUŽENJE NI POGOJENO S PLESNIM ZNANJEM.  Tukaj ne gre za to, da je potrebno predhodno znanje iz plesa ali kakršnekoli plesne izkušnje. Gre za znanje, ki ga vsi nosimo v sebi in tudi, če še niste nikdar naredili niti enega plesnega koraka, je delavnica popolnoma primerna zate in prav za vse. Če imate radi lepo glasbo, gibanje, yogo, meditacijo,…vsa ta darila prejmete v tej praksi. 

S klikom na modri gumb preverite aktualne termine delavnic

MNENJA UDELEŽENK DELAVNIC

S klikom na modri gumb preverite aktualne termine delavnic

Jasmina Turnšek, učiteljica shakti dance – joge plesa in mnogih ostalih jogijskih praks,  mentorica za življenje brez travm in bolečin

Tvoj prostor v shakti jogi plesa bom podpirala Jasmina Turnšek. Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi pokazale pot do sebe in mojega srca. V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam naprej. Sem avtorica številnih avtorskih programov za osebnostno rast in poučujem različne terapevtske in jogijske prakse ter kot glasbenica s svojim glasom razveseljujem ljudi. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega, temveč stalnica in nekaj, kar zares si. Obožujem glasbo, ples, yogo, naravo, se rada od srca nasmejim in sem strastna raziskovalka življenja ter našega nevidnega potenciala 🙂 

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!