Si predstavljaš občutek, kako bi bilo, če bi se v svoji koži počutila res zelo dobro? Morda si zdaj misliš: “O, kako bi bilo to lepo, ampak to je tako težko doseči?”

O ja, če te kdo razume, te tukaj razumem jaz. Sama sem včasih mislila podobno. Zdaj ko imam izkušnjo vem, da je lahko drugače. In če uspeva meni, lahko tudi tebi!!
Tako sem priča številnim čudovitim transformacijam žensk, ki obiščejo moje tečaje, delavnice in dogodke. 
 
 

Vse, kar delim naprej in poučujem je nastalo zaradi tega, ker sem imela težave tudi sama. Moja pot raziskovanja sebe se je pričela že pri 16 letih, ko je moj sošolec in prijatelj umrl. “Jasmina, ti si ga videla zadnja in kako da nisi nič čutila?” Ti bi lahko vedela, sigurno ti je kaj omenil. TI SI KRIVA!!” Je bil očitek in TEŽA, ki je bila dana ranljivi in občutljivi najstnici. Krivda je bila velika, neznosna. Bolečina ogromna.

Takrat se mi je porušil svet, počutila sem se slabo in padla sem v globoko žalost. Takrat sem pričela iskati rešitve in se ukvarjati s sabo. Zato sem pričela “delati na sebi” in drugače razmišljati. Tako sem si tudi pozdravila ščitnico, močne alergije in postala mamica, čeprav mi je bilo rečeno, da ne bom mogla postati mamica oz. bom težko zanosila. 

Naj ti povem, da nisem tvoja tradicionalna učiteljica joge – včasih se rada družim pozno v noč, klepetam s prijatelji ob kozarcu vina, sem glasbenica, ki ob vikendih zabavam vse vrste ljudi s petjem, rada se uredim, včasih pa celo nedeljo preživim v pidžami na kavču. Namen najinega druženja je, da ti z majhnimi triki, ki imajo veliko moč pomagam olajšati tvojo dušo in okrepiti telo. Predvsem pa si želim, da se zraven zabavaš in ne jemlješ tega smrtno resno. Osebnostna rast, joga je za vsakogar – od najbolj zagretega vegana in do neustavljivega ljubitelja mesa. Poleg tega ti čisto nič ne zamerim, če ne moreš pol ure stati na glavi, kaj šele na trepalnicah.

Kar počnem mi prinaša neskončno veselje, to počnem z največjo iskrenostjo v srcu in me neskončno razveseljujejo tvoji rezultati in lepše življenje. Učiti sem začela, da bi izpolnila moje znanje – sedaj učim, da bi izpolnila svoje življenje. Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka že veliko let. Več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. 

V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj bom svoje znanje prenašala nate, da si lahko zelo efektivno pomagaš z mojimi nadaljnjimi nasveti in usmeritvami. 

Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.
Nasveti bodo zelo enostavni in praktični. Ne potrebuješ prav nobenega predznanja. Sčasoma ti bom predstavila vse programe kako delujejo in kako od njih kaj pridobiš.

Mislim, da nimaš kaj izgubiti, če preizkusiš vsaj enega izmed nasvetov, ki jih bom delila na tej strani.

Zate le Najboljše!

Najboljše možnosti za tvoj osebnostni napredek in življenje brez stresa, traum in bolečin

Jasminin Klub

Več o programu

Joga obraza

VEČ O PROGRAMU

Program Louise Hay

VEČ O PROGRAMU

Imaš vprašanje?

Če bi želela usmeritev ali imaš zame vprašanje mi piši in odgovorila ti bom v najkrajšem času. Bi se želela pridružiti na kakšno delavnico, tečaj, dogodek? Če te zanima še več, se oglasi.

Dragocena mnenja mojih sopotnic

»Te dni sem bila pri prijateljici in mi je rekla, da sem čisto druga odkar izvajam jogo obraza. Da sem se zelo spremenila v obraz :)... sem bila vesela tega komentarja.…Poleg novega znanja kako prebuditi in aktivirati mišice na obrazu, mi je bilo na tečaju joge obraza všeč tudi to, kar smo oz. si nam povedala sproti. Drobni nasveti in namigi. Potem, ko sem letos pričela obiskovati še tečaj joge obraza, ki mi je bil vedno zanimiv in sem si želela, da bi znala kaj takega oz. da bi imela čvrsto kožo na obrazu, brez gub okoli oči in ust, pa mi je tudi joga postala vedno bolj zanimiva. Bistvo je, da se znam ustaviti, umiriti in začutiti samo sebe. Jasmina, ti izžarevaš čudovito energijo in mi je dobro biti v tvoji družbi. Znanje, ki ga deliš je zelo uporabno in navdaja s pozitivno energijo..«

Lidjia F.

Jogo sem že priporočala svoji prijateljici in je rekla, da bo sigurno šla v februarju ko se bo spet začela. Vesela sem bila tudi, da smo bili taka enkratna skupina. Na koncu mi je bilo prav škoda, da je konec in še sreča,da sem jaz taka oseba da rada navezujem stike in sa sem nakonec vsaj od treh vzela telefonske, da se bomo še kdaj srečale. Tudi ti si mi taka zelo pozitivna oseba in zato je ta tečaj še bolj prijeten, da se počutis, kot da smo ena velika družina. Všeč mi je pa tudi to, ker si rekla, da bomo vedno v stiku, da ti lahko kaj napišemo, vprašamo...... to se mi zdi zelo v redu. Tako nimaš obcutka, da nekdo želi samo zaslužiti in ko je tečaja konec sedaj pa pojdi ker te ne rabim več. Pri tebi je drugače in tako je prav. Upam, da se še večkrat kje srečava in da ostaneva vedno prijateljici.

Andreja F.

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!