VAJE ZA BOLJŠI VID

Vaje za oči, za izboljšanje vida, meditacija za zdrave oči in dober vid; Mentalne vaje za vidljivost, transformacija potlačene jeze in zamer (povezava z očmi). 

Delavnica - VAJE ti ostanejo za vedno, kar pomeni, da se lahko dnevno vračaš v vaje.

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

Kaj se boste naučili?

Vaje za oči, za izboljšanje vida, meditacija za zdrave oči in dober vid; Mentalne vaje za vidljivost, transformacija potlačene jeze in zamer (povezava z očmi).

Potek delavnice – PRAKTIČNA DELAVNICA:

  • Vaje za oči (preventivno ali če želite izboljšati vid, ne glede na stanje oči)
  • Akupresura
  • Vaje, ki sproščajo ujeta čustva v očeh in so  povezane z zamerami iz preteklosti (+ sproščanje neizražene, potlačene jeze)
  • Vaje za dnevnik: peljala vas bom skozi vprašanja, ki vam bodo odpirala pogled – oči
  • Meditacija za dober vid in zdrave, vitalne oči

VAJE ZA OČI

S posebnimi vajami bomo okrepili očesni krožni mišici in ustvarili pretok energije skozi oči in živčne povezave. Tudi z aktivacijo posameznih točk (akupresura) bomo ustvarili pretok energije v očeh. Vaje so namenjene temu, da izboljšujemo svoj vid ali kot preventivno, da do poslabšanja sploh ne pride.

mentalne vaje

Vaje, ki sproščajo ujeta čustva v očeh in neizraženo energijo jeze ter zamer skozi oči. Ko razbremenimo čustva, ki nam meglijo vid in jasno presojo, se očem znova povrne ali okrepi vidljivost. 

MEDITACIJA ZA DOBER VID IN VIDLJIVOST

Z meditacijo lahko naredimo veliko za naše oči in poglobimo proces celjenja, zdravljena. Skozi posebno meditacijo bomo odpirali naš pogled in oči.

EKSKLUZIVNA ČUDOVITA DELAVNICA "sijoče OČI"

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

BONUSOV oz. PLUSOV, da vadiš z mano od doma je kar veliko:

Vadiš lahko kar doma

Udobno se namestiš, kjerkoli se doma rada zadržuješ in enostavno pričneš z vadbo 🙂

Prihraniš veliko časa

Odštejeva še čas, ko se preoblačiš v garderobi in klepetaš - sva že na uri in pol; Prihraniš svoj dragoceni čas

Vadiš lahko kadarkoli

Posnetek delavnice ti ostane ZA VEDNO in do nje prejmeš NEOMEJEN DOSTOP kar pomeni, da lahko vaje poglobiš in dosežeš lep rezultat na svojih očeh.

Avtomobil ostane doma

Ni se ti potrebno NIKAMOR peljati (prihraniš kar nekaj časa in iskanje parkirnega mesta);

Lahko si kar v pižami

Če ti je všeč biti in vaditi v pižami, je sedaj mogoče tudi to. Ni ti potrebno skrbeti kako izgledaš, samo pričneš 🙂

Čas zase

Nameniš dragoceni čas sebi. To so čudoviti in dragoceni trenutki, ko postaviš sebe vsaj za nekaj časa na prvo mesto.

MNENJA UDELEŽENK PODOBNIH DELAVNIC 

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

​Z jogo obraza in energetskimi procesi samozdravljenja se že ukvarjam in tudi poučujem skoraj 10 let!! V Sloveniji sem bila skoraj med prvimi in za mano je že ogromno opravljenih tečajev in preko 5000 zadovoljnih tečajnic. Ustvarila sem tudi edinstveno šolanje joge obraza "Lifting obrazne joge po metodi Jasmine Turnšek." Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih - saj veš, kaj bi ti razlagala…:) V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Klikni na vprašanje in odprl se ti bo odgovor 🙂

Leta NISO pomembna. Družimo se generacije od 12 let naprej, navzgor NI OMEJITEV. Rezultate bodisi gre za obraz, zdravje, osebnostno rast lahko dosežemo VEDNO!! Vedno lahko napredujemo, se zdravimo in se spreminjamo. Skozi vsa starostna obdobja je naša notranje počutje in hkrati zunanje NAJPOMEMBNJEŠE. 

Seveda. Sprememba se lahko zgodi vedno, ne glede na leta.

Program je varen. Vaje so zelo enostavne in predvsem telesu NARAVNE in blizu. Vse so oblikovane tako, da te pomirijo in sprostijo zastalo energijo.

Prosim ​​te, da se v primeru negotovosti posvetiš s svojim zdravnikom. Vaje se izvajajo na lastno odgovornost, saj mi nismo seznanjeni ​s tvojim zdravstvenim stanjem. Če imaš kakršnekoli pomisleke, se posvetuj s svojim zdravnikom.

​​​Vaje izvajaš lahko sede, stoje in ne potrebuješ nič posebnega. ​Če potrebuješ kaj dodatnega, ti prej povem.

Druženje oz. vadbe potekajo na povezavi, ki ti jo pošljem na mail. Nato ti na mail pošljem še navodila, kje do delavnice dostopaš še naprej. Delavnica bo naložena v spletni učilnici, kjer te bo čakala in boš jo lahko vedno ponovila.

PRIJAVI SE SEDAJ IN SI ZAGOTOVI SVOJE MESTO

Po prijavi prejmeš ostala navodila na mail. Delavnica je naložena v moji spletni učilnici in do nje dostopaš na popolnoma enostaven način iz tvojega računalnika ali telefona. 

PRIJAVA NA DELAVNICO "SIJOČE OČI"

127
  • Spletna delavnica z neomejenim dostopom

Navodila, kako dostopaš  do delavnice prejmeš naknadno na svoj e-mail naslov.