JOGA OBRAZA

Jogo obraza se lahko učite na organiziranih tečajih joge obraza, delavnicah, Jasmininem Klubu (splet) in v šoli joge obraza (splet)

SISTEMATIČNA AKTIVACIJA VSEH MIŠIC OBRAZA OZ. DVIG CELOTNEGA OBRAZA – VAJE ZA MLADOSTNI VIDEZ IN HKRATI NOTRANJE POMLAJEVANJE

S klikom na modri gumb preverite aktualne termine joge obraza

KOMU JE JOGA OBRAZA NAMENJENA?

Namenjena je vsem, ki imate obrazne mišice 🙂

OBRAZNA - LIFTING JOGA

S posebnimi, močni vajami vzpostavimo svetleč in mladosten videza obraza; S posebno tehniko, ki izniči silo gravitacije, ter dvigne vse obrazne mišice. Vadba, ki briše gubice in ekstremno pomladi videz našega obraza.

AKTIVACIJA 57 MIŠIC NA OBRAZU

Treniramo telo, pozabljamo pa, da imamo tudi na obrazu mišice. In to kar 57 mišic! Če lahko dosežemo spremembo oblike telesa, potem lahko dosežemo tudi spremembo  na obrazu. Z vajami dosežemo bolj mladosten videz obraza.

AKTIVACIJA HORMONSKEGA
SISTEMA

Z vajami za obraz vzpostavljamo tudi optimalno hormonsko ravnovesje. Z vajami aktiviramo zlato sredico žlez v glavi in s tem poskrbimo za celoten hormonski sistem. S pritiskom mišic v glavi spodbudimo žleze k delovanju. 

Učinki joge obraza so res fantastični.

Jogo obraza izvajam in poučujem že skoraj 10 let in moj rezultat ter rezultati številnih mojih tečajnic – preko 2000 sem jih že učila – so naravnost FANTASTIČNI!

S klikom na modri gumb preverite aktualne termine joge obraza

Tukaj je nekaj čudovitih rezultatov udeleženk tečajev in delavnic po eno mesečnem izvajanju vaj

MNENJA UDELEŽENK TEČAJEV, DELAVNIC IN SPLETNIH MOŽNOSTI (KLUB, ŠOLA JOGE OBRAZA)

S klikom na modri gumb preverite aktualne termine joge obraza

Jasmina Turnšek, učiteljica joge obraza in mentorica za življenje brez travm in bolečin

Z jogo obraza se že ukvarjam in jo tudi poučujem skoraj 10 let!! V Sloveniji sem bila skoraj med prvimi in za mano je že ogromno opravljenih tečajev in preko 2000 zadovoljnih tečajnic. Ustvarila sem tudi edinstveno šolanje joge obraza “Lifting obrazne joge po metodi Jasmine Turnšek.” Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Sedaj svoje dragoceno znanje delim z vami. 

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!