PRIDRUŽI SE MI NA 3 DNEVNI BREZPLAČEN IZZIV

Prijava na 3 dnevni brezplačni izziv

Zaupaj mi svoj e-mail, s katerim se prijaviš na 3 dnevni brezplačni izziv in za DARILO pa prejmeš VIDEO posnetek vaj joge obraza, ki ti bo pomagale, da boš lahko od izziva imela še več. Vsak dan boš na mail prejela tudi povezavo do izziva, kjer te čaka dnevna vaja oz. usmeritev. 

Great results don't just happen, they happen because you make them happen

KAKO BO IZZIV POTEKAL?

3 Dnevni brezplačni izziv bo potekal znotraj posebne Facebook skupine, do katere dobiš dostop, ko se prijaviš na izziv. Skupina je namenjena osebnostni rasti, motivaciji, podpori.

V čudovitih 3 dneh druženja bomo ozavestili, kaj je joga obraza, kje se z njo lahko podpreš in kako se lahko pomladiš!

 

 

Si predstavljaš občutek, kako bi bilo, če bi se v svoji koži počutila res zelo dobro?

Morda si zdaj misliš – “O, kako bi bilo to lepo, ampak to je tako težko doseči?”

 
O ja, če te kdo razume, te tukaj razumem jaz. Sama sem včasih mislila podobno. Zdaj, ko imam izkušnjo vem, da je lahko drugače. In če uspeva meni, lahko tudi tebi!!
 
Moja pot mentorstva je nastala ravno zato, ker sem imela težave tudi sama. Moja pot raziskovanja sebe se je pričela že pri 16 letih, ko je moj sošolec in prijatelj umrl. “Jasmina, ti si ga videla zadnja in kako da nisi nič čutila?” Ti bi lahko vedela, sigurno ti je kaj omenil. TI SI KRIVA!!” Je bil očitek in TEŽA, ki je bila dana ranljivi in občutljivi najstnici. Krivda je bila velika, neznosna. Bolečina ogromna. Takrat se mi je porušil svet, počutila sem se slabo in padla sem v globoko žalost. Takrat sem pričela iskati rešitve in se ukvarjati s sabo. Zato sem pričela “delati na sebi” in drugače razmišljati. Tako sem si tudi pozdravila ščitnico, močne alergije in postala mamica, čeprav mi je bilo rečeno, da ne bom mogla postati mamica oz. bom težko zanosila. 
 
Tako sem našla načine, ki so mi pomagali da se pozdravim in ugotovila sem, da lahko pomagajo tudi tebi!! 
 
Zato po spletu in po Sloveniji organiziram čudovite delavnice, tečaje, kjer ti pokažem pot do bolj izpolnjenega življenja.
 
Vesela te bom in se te srčno veselim.
 
Jasmina Turnšek, tvoja mentorica za življenje brez stresa, traum in bolečin; Čustvena terapevtka, učiteljica in avtorica programa “Lifting obrazne joge” , učiteljica joge,  “Heal your Life” couch metode Louise Hay…itd. Predvsem pa tvoja podpora in motivacija. Zate. Zame. Za cel svet. Ko se dvigaš, zdraviš sebe, svoj družinski sistem in cel svet. Sprememba se prične s tabo. 

Mnenja o zadnjem, podobnem izzivu

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!