Z Lidijo sva se letos spoznali in družili na tečaju joge obraza in kasneje na terapevtski delavnici.

Vsak ima svoja pričakovanja in želje glede sprememb. Nekateri pridejo, da izbišejo gube na obrazu in spremenijo videz obraza, nekateri si želijo okrepiti vrat in s tem olajšati bolečine v hrbtenici, nekateri bi radi vzpostavili hormonsko ravnovesje, nekateri bi se radi znebili bodisi glavobolov bodisi kilogramov ali pa duhovno napredovali in uravnovesili energijo v telesu…

Na koncu tečaja joge obraza občuti vsak svoj rezultat , ki se odraža na različnih področjih: sprememba na obrazu, vzpostavitev hormonskega ravnovesja, odprava zdravstevih težav;  Zagotavljam pa, da če izvajaš vaje po mojih navodilih, je uspeh zagotovljen. Vedno je sprememba – na obrazu vidna po 5 ih tednih pri vseh, ki obiskujejo tečaj, vmes si pa delimo tudi ostale izkušnje, povezane s fizičnim in psihičnim stanjem in spremembami.

Lidiji je najpomebnejše to, da se je na tečaju in terapevtski delavnici naučila, kako se umiriti in utaviti.

Kaj je povedala Lidija o jogi obraza in o meni na kratkem klepetu 🙂

Kaj ti je bilo na tečaju najbolj všeč oz. najbolj uporabno?

Lidija: Poleg novega znanja kako prebuditi in aktivirati mišice na obrazu, mi je bilo na tečaju joge obraza všeč tudi to, kar smo oz. si nam povedala sproti. Drobni nasveti in namigi.

Kaj si se naučila in kje pridobila?

Lidija: Lansko poletje sem se prvič podala na jogo. Poletno jogo v naravi. Na začetku mi je bilo kar malo mučno, ker sem človek, ki je neprestano v gibanju in se mi je zdelo dolgočasno. Potem, ko sem letos pričela obiskovati še tečaj joge obraza, ki mi je bil vedno zanimiv in sem si želela, da bi znala kaj takega oz. da bi imela čvrsto kožo na obrazu, brez gub okoli oči in ust, pa mi je tudi joga postala vedno bolj zanimiva. Bistvo je, da se znam ustaviti, umiriti in začutiti samo sebe.

Kako si me začutila, videla kot učiteljico?

Lidija: Jasmina, ti izžarevaš čudovito energijo in mi je dobro biti v tvoji družbi. Znanje, ki ga deliš je zelo uporabno in navdaja s pozitivno energijo.

Draga Lidija hvala za tvoje mnenje.