50 DNEVNI SUPER DETOX PROGRAM – MOGOČNA IN PRETOČNA

Spletni program in druženje – začnemo 6. marca

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

Kako vemo, da naše telo potrebuje detox?

Velikokrat sploh ne vemo, da je naše telo zastrupljeno. 

Prvi znaki da potrebujemo detox so:  

 • Občutek napihnjenosti na predelu trebuha 
 • Nepojasnjene bolečine v želodcu 
 • Splošna utrujenost in kronično pomanjkanje energije
 • Brezvoljnost, depresija
 • Nimamo zagona in motivacije za stvari 
 • Občutek napihnjenosti na predelu trebuha
 • Se premalo cenimo in spoštuješ?
 • Krhki nohti in lasje; Izpadanje las, zadah.
 • Utrujenost, kljub temu, da dovolj spiš; Nespečnost.
 • Zmanjšanja odpornost
 • Težave s ščitnico in nihanje krvnega tlaka
💗 SKOZI 50 DNI - 50 VAJ IN S PODPORO PREHRANE SE BOSTE OKREPILE NA VSEH NIVOJIH 💗

Si predstavljaš občutek, kako bi bilo, če bi se v svoji koži počutila res zelo, zelo dobro?

Morda si zdaj misliš – “O, kako bi bilo to lepo, ampak to je tako težko doseči?”

O ja, če te kdo razume, te tukaj razumem jaz. Sama sem včasih mislila podobno.

Zdaj, ko imam izkušnjo vem, da je lahko drugače. In če uspeva meni, lahko tudi tebi!!

Soočala sem se z nadležnimi, zelo močnimi energijami, ki sem si jih popolnoma pozdravila. Imela sem začetne težave s ščitnico in pa dolgotrajne nepojasnjene bolečine v želodcu.

Sedaj nimam prav nobene težave od zgoraj naštetih več. Odločila sem se, da vzamem svoje življenje v svoje roke in tako sem pričela raziskovati ter dosegla spremembo. Tako sem si tudi pozdravila ščitnico, močne alergije in postala mamica, čeprav mi je bilo rečeno, da ne bom mogla postati mamica oz. bom težko zanosila. 

Program je nastal ravno zaradi tega, ker sem imela težave tudi sama. Zato sem pričela “delati na sebi” in drugače razmišljati. 

Tako sem našla načine, ki so mi pomagali da se pozdravim in ugotovila sem, da lahko pomagajo tudi tebi!! Moje znanje zajema številna področja – joge, prehrane in osebnostne rasti.

ZATE SEM USTVARILA NAJBOLJŠO MOŽNO KOMBINACIJO, KI ZARES, ZARES DELUJE!!

Jasmina Turnšek

Za prijavo klikni na moder gumb in preusmerjena boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš.

Zakaj sploh potrebujemo detox?

Zastrupljenost oz. zakisanost povzroči v telesu številna vnetja za katera niti ne vemo, da jih imamo.

Ta vnetja vplivajo na nas na način, da rušijo naš imunski sistem.

Tudi, če nimamo zgoraj opisanih znakov, je naše telo velikokrat zastrupljeno. Zato je dobro, da naredimo detox vsaj 1x letno. 

Najboljši čas je vsekakor spomladi. 

Ključ do močnega imunskega sistema in zdravja je v razstrupljeno telo. 

Razstrupljeno telo je bazično telo. 

Bazično telo je močno telo, ki ima več energije in ima sposobnost samozdravljenja. 

6.marcem začnemo z 50 dnevnim SUPER DETOX IZZIVIVOM oz. PROGRAMOM, ki vam bo dal ODLIČNE REZULTATE!

 

Pomlad je čas, da se zbudimo iz zimskega spanja ter ustvarimo BAZIČNOST v našem telesu.

Kako izgleda in poteka program?

Po tem, ko kupiš program se sama odločiš, kdaj boš s 50 dnevnim detox programom pričela. Sicer pa te vabim, da s programom pričneš 6.3.2023, saj nas bo takrat pričelo veliko in vsekakor je spodbuda in motivacija veliko večja, kot če bi pričela sama. Neprecenljiva podpora ljudi, ki so na istem programu je zelo pomembna, da lažje vztrajamo in smo bolj motivirani. 

MOJA PODPORA: Če se ti vmes pojavijo kakšna vprašanja ali dvomi, mi lahko pošlješ e-mail, kjer ti bom z veseljem na razpolago. 

1. KORAK

Ko se odločiš za nakup programa, dobiš dostop do moje spletne učilnice, kjer te čaka dostop do 50 dnevnega programa. Dostop do programa ti ostane za vedno in ga lahko kadarkoli ponoviš, če si tako zaželiš.

2. KORAK

Program predeluješ v SVOJEM TEMPU po dnevih. To pomeni da vsak dan pogledaš en kratek video z mini vajo ter plan prehrane. Zate sem pripravila tudi lepa presenečenja, katera so ti na voljo poleg rednega programa.

3.KORAK

Ves čas programa boš podprta in motivirana iz moje strani, saj se bo vzporedno odvijalo druženje skozi program v posebni, zaprti Facebook skupini, v katero se boš lahko pridružila, če boš želela.

KAJ PROGRAM ZAJEMA? 

💗 50 dni POPOLNE DETOX PODPORE 💗

1. SMER POPOLNEGA DETOXA

PLAN PREHRANE (7 TEDNOV)

Vsak teden boš na začetku tedna (7 tednov) prejela plan previdene prehrane oz. možnosti, med katerimi lahko izbiraš. Z majhnimi triki in zanimivimi izbirami boš ugotovila, katera prehrana ti povzroča neprijetnosti in katera prehrana ti dejansko odgovarja. S tabo bom delila tudi nekaj zanimivih, detox receptov, ki jih boš vključila v svoje življenje in ti bodo velika podpora.

PLAN PREHRANE (7 TEDNOV)

Vsak teden boš na začetku tedna (7 tednov) prejela plan previdene prehrane oz. možnosti, med katerimi lahko izbiraš. Z majhnimi triki in zanimivimi izbirami boš ugotovila, katera prehrana ti povzroča neprijetnosti in katera prehrana ti dejansko odgovarja. S tabo bom delila tudi nekaj zanimivih, detox receptov, ki jih boš vključila v svoje življenje in ti bodo velika podpora

2. SMER POPOLNEGA DETOXA

DETOX VAJE JOGA (50 mini vaj)

Vsak dan, 50 dni boš naredila mini detox vajo, ki ti bo vzela zelo malo časa, a naredila velike spremembe! V proces detoxa vključimo tudi vaje za telo! Vaje so ZELO pomembne - ne katerekoli vaje, vendar vaje, ki iztisnejo strupe iz tkiv & organov (zasuki) ENERGETSKE VAJE: vaje, ki transformirajo in sprostijo blokade, da energija lahko steče; Vaje, ki sproščajo UJETA ČUSTVA (sploh jezo in zamere, ki najbolj zakisajo telo ter povzročajo vnetja). Zasuki, s katerimi OŽAMEMO strupe iz telesa Aktivacija vezivnega tkiva, kjer ustavimo pretok energije in izločimo strupe.

DETOX VAJE JOGA (50 mini vaj)

Vsak dan, 50 dni boš naredila mini detox vajo, ki ti bo vzela zelo malo časa, a naredila velike spremembe! V proces detoxa vključimo tudi vaje za telo! Vaje so ZELO pomembne - ne katerekoli vaje, vendar vaje, ki iztisnejo strupe iz tkiv & organov (zasuki) ENERGETSKE VAJE: vaje, ki transformirajo in sprostijo blokade, da energija lahko steče; Vaje, ki sproščajo UJETA ČUSTVA (sploh jezo in zamere, ki najbolj zakisajo telo ter povzročajo vnetja). Zasuki, s katerimi OŽAMEMO strupe iz telesa Aktivacija vezivnega tkiva, kjer ustavimo pretok energije in izločimo strupe

3. SMER POPOLNEGA DETOXA

PREDIHOVANJE

Sklop video vaj predihovanja. S prav posebnim dihanjem telo zapusti okoli 85% strupov in je zelo pomemben korak pri detoxu. Detox predihovanje popolnoma prezrači cel sistem in ustvari več prostora za to, da energija lahko steče ter se sprostijo blokade

PREDIHOVANJE

Sklop video vaj predihovanja. S prav posebnim dihanjem telo zapusti okoli 85% strupov in je zelo pomemben korak pri detoxu.

4. SMER POPOLNEGA DETOXA

MEDITACIJA

Video MEDITACIJA - Globoko sproščanje. Ko meditiramo se vsi prvi trije koraki “postavijo na svoje mesto” Je ključ do mirnega uma, slišanja svojih potreb in odgovorov.

MEDITACIJA

Ko meditiramo se vsi prvi trije koraki “postavijo na svoje mesto” Je ključ do mirnega uma, slišanja svojih potreb in odgovorov.

5. SMER POPOLNEGA DETOXA

PRESENEČENJA

Iz moje strani boš prejela še nekaj presenečenj. Nekaj malega ti lahko izdam: Video Thai NeyTsang - masaža notranjih organov in točk za boljšo prebavo, Video iz joge obraza - za optimalen hormonski sistem in hiter metabolizem, video vaje za hitrejšo presnovo po obroku...

PRESENEČENJA

Iz moje strani boš prejela še nekaj presenečenj. Nekaj malega ti lahko izdam: Video Thai NeyTsang - masaža notranjih organov in točk za boljšo prebavo, Video iz joge obraza - za optimalen hormonski sistem in hiter metabolizem, video vaje za hitrejšo presnovo po obroku...

6. SMER POPOLNEGA DETOXA

PODPORNA SKUPINA NA FACEBOOKU

Če boš želela, se boš lahko pridružila podporni skupini na Facebooku, kjer si bomo delile spoznanja in izkušnje. Tudi tukaj bo naložen cel program

PODPORNA SKUPINA NA FACEBOOKU

Če boš želela, se boš lahko pridružila podporni skupini na Facebooku, kjer si bomo delile spoznanja in izkušnje. Tudi tukaj bo naložen cel program

Po 50 dnevih se boš počutila bolj izpolnjeno, mirnejše, sproščeno, razbremenjeno in lahkotnejšo. Občutek “več prostora,” več zraka in zgodil se bo pomik energije. Sprostile se bodo tudi določene blokade in telo se bo zelo razbremenilo.

Tvoja minimalna investicija v 50 dnevni program, ki ti ostane ZA VEDNO in ga lahko ponoviš bo samo 1,94 eur/ dan.

LJUBKA AKCIJA PROGRAMA DO KONCA FEBRUARJA 2023.

50 DNEVNI DETOX PROGRAM

147
97
 • 50 MINI VAJ
 • 7 TEDENSKI PLAN PREHRANE
 • BONUS: Video PREDIHOVANJE
 • MEDITACIJA "Globoko sproščanje"
 • Presenečenja

MNENJA UDELEŽENK SREČANJ, MEDITACIJ IN DELAVNIC: 

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!