50 DNEVNI SUPER DETOX PROGRAM – MOGOČNA IN PRETOČNA

Spletni program, ki ti ostane za vedno – NEOMEJEN DOSTOP 

Za prijavo kliknite na moder gumb in preusmerjeni boste na konec strani, kjer se lahko prijavite

Nekaj mnenj udeleženk programa

kako vem, da moje telo potrebuje detox?

Velikokrat sploh ne vemo, da je naše telo zastrupljeno. 

Prvi znaki da potrebujemo detox so:  

 • Občutek napihnjenosti na predelu trebuha 
 • Nepojasnjene bolečine v želodcu 
 • Splošna utrujenost in kronično pomanjkanje energije
 • Brezvoljnost, depresija
 • Nimamo zagona in motivacije za stvari 
 • Občutek napihnjenosti na predelu trebuha
 • Se premalo cenimo in spoštuješ?
 • Krhki nohti in lasje; Izpadanje las, zadah.
 • Utrujenost, kljub temu, da dovolj spiš; Nespečnost.
 • Zmanjšanja odpornost
 • Težave s ščitnico in nihanje krvnega tlaka
💗 SKOZI 50 DNI - 50 VAJ IN S PODPORO PREHRANE SE BOSTE OKREPILI NA VSEH NIVOJIH 💗

Kako izgleda in poteka program?

🎀 Po tem, ko kupite program se sama odločite, kdaj boste s 50 dnevnim detox programom pričeli. Sicer pa vas vabim, da s programom pričnete 11.3.2024, saj nas bo takrat pričelo veliko in vsekakor je spodbuda in motivacija veliko večja, kot če bi pričeli sami. Neprecenljiva podpora ljudi, ki so na istem programu je zelo pomembna, da lažje vztrajamo in smo bolj motivirani. 

🎀 MOJA PODPORA: Če se vam vmes pojavijo kakšna vprašanja ali dvomi, mi lahko pošljete e-mail, kjer vam bom z veseljem na razpolago. 

Kar je velik plus je to, da vam program ostane ZA VEDNO in ga lahko vsako pomlad (kakšne vaje, ki vam ustrezajo tudi skozi leto) ponovite ter poglobite vsako pomlad!

💚 ENKRATNA INVESTICIJA, DOŽIVLJENJSKI DOSTOP!💚 

1. KORAK

Ko se odločite za nakup programa in poravnate prispevek, dobite dostop do moje spletne učilnice, kjer vas čaka dostop do 50 dnevnega programa. Dostop do programa vam ostane za vedno in ga lahko kadarkoli ponovite, če si tako zaželite.

2. KORAK

Program predelujete v SVOJEM TEMPU po dnevih. To pomeni da vsak dan pogledate en kratek video z mini vajo ter plan prehrane. Za vas sem pripravila tudi lepa presenečenja, katera so vam na voljo poleg rednega programa.

3.KORAK

Ves čas programa boste podprta in motivirani iz moje strani, saj se bo vzporedno odvijalo druženje skozi program v posebni, zaprti Facebook skupini, v katero se boste lahko pridružili, če boste želeli.

Za prijavo kliknite na moder gumb in preusmerjeni boste na konec strani, kjer se lahko prijavite.

💗 50 DNI POPOLNEGA DETOXA. Kaj program zajema? 

1. SMER POPOLNEGA DETOXA

PLAN PREHRANE (7 TEDNOV)

Vsak teden boš na začetku tedna (7 tednov) prejela plan previdene prehrane oz. možnosti, med katerimi lahko izbiraš. Z majhnimi triki in zanimivimi izbirami boš ugotovila, katera prehrana ti povzroča neprijetnosti in katera prehrana ti dejansko odgovarja. S tabo bom delila tudi nekaj zanimivih, detox receptov, ki jih boš vključila v svoje življenje in ti bodo velika podpora.

PLAN PREHRANE (7 TEDNOV)

Vsak teden boš na začetku tedna (7 tednov) prejela plan previdene prehrane oz. možnosti, med katerimi lahko izbiraš. Z majhnimi triki in zanimivimi izbirami boš ugotovila, katera prehrana ti povzroča neprijetnosti in katera prehrana ti dejansko odgovarja. S tabo bom delila tudi nekaj zanimivih, detox receptov, ki jih boš vključila v svoje življenje in ti bodo velika podpora

2. SMER POPOLNEGA DETOXA

DETOX VAJE JOGA (50 mini vaj)

Vsak dan, 50 dni boš naredila mini detox vajo, ki ti bo vzela zelo malo časa, a naredila velike spremembe! V proces detoxa vključimo tudi vaje za telo! Vaje so ZELO pomembne - ne katerekoli vaje, vendar vaje, ki iztisnejo strupe iz tkiv & organov (zasuki) ENERGETSKE VAJE: vaje, ki transformirajo in sprostijo blokade, da energija lahko steče; Vaje, ki sproščajo UJETA ČUSTVA (sploh jezo in zamere, ki najbolj zakisajo telo ter povzročajo vnetja). Zasuki, s katerimi OŽAMEMO strupe iz telesa Aktivacija vezivnega tkiva, kjer ustavimo pretok energije in izločimo strupe.

DETOX VAJE JOGA (50 mini vaj)

Vsak dan, 50 dni boš naredila mini detox vajo, ki ti bo vzela zelo malo časa, a naredila velike spremembe! V proces detoxa vključimo tudi vaje za telo! Vaje so ZELO pomembne - ne katerekoli vaje, vendar vaje, ki iztisnejo strupe iz tkiv & organov (zasuki) ENERGETSKE VAJE: vaje, ki transformirajo in sprostijo blokade, da energija lahko steče; Vaje, ki sproščajo UJETA ČUSTVA (sploh jezo in zamere, ki najbolj zakisajo telo ter povzročajo vnetja). Zasuki, s katerimi OŽAMEMO strupe iz telesa Aktivacija vezivnega tkiva, kjer ustavimo pretok energije in izločimo strupe

3. SMER POPOLNEGA DETOXA

PREDIHOVANJE

Sklop video vaj predihovanja. S prav posebnim dihanjem telo zapusti okoli 85% strupov in je zelo pomemben korak pri detoxu. Detox predihovanje popolnoma prezrači cel sistem in ustvari več prostora za to, da energija lahko steče ter se sprostijo blokade

PREDIHOVANJE

Sklop video vaj predihovanja. S prav posebnim dihanjem telo zapusti okoli 85% strupov in je zelo pomemben korak pri detoxu.

4. SMER POPOLNEGA DETOXA

MEDITACIJA

Video MEDITACIJA - Globoko sproščanje. Ko meditiramo se vsi prvi trije koraki “postavijo na svoje mesto” Je ključ do mirnega uma, slišanja svojih potreb in odgovorov.

MEDITACIJA

Ko meditiramo se vsi prvi trije koraki “postavijo na svoje mesto” Je ključ do mirnega uma, slišanja svojih potreb in odgovorov.

5. SMER POPOLNEGA DETOXA

PRESENEČENJA

Iz moje strani boš prejela še nekaj presenečenj. Nekaj malega ti lahko izdam: Video Thai NeyTsang - masaža notranjih organov in točk za boljšo prebavo, Video iz joge obraza - za optimalen hormonski sistem in hiter metabolizem, video vaje za hitrejšo presnovo po obroku...

PRESENEČENJA

Iz moje strani boš prejela še nekaj presenečenj. Nekaj malega ti lahko izdam: Video Thai NeyTsang - masaža notranjih organov in točk za boljšo prebavo, Video iz joge obraza - za optimalen hormonski sistem in hiter metabolizem, video vaje za hitrejšo presnovo po obroku...

6. SMER POPOLNEGA DETOXA

PODPORNA SKUPINA NA FACEBOOKU

Če boš želela, se boš lahko pridružila podporni skupini na Facebooku, kjer si bomo delile spoznanja in izkušnje. Tudi tukaj bo naložen cel program

PODPORNA SKUPINA NA FACEBOOKU

Če boš želela, se boš lahko pridružila podporni skupini na Facebooku, kjer si bomo delile spoznanja in izkušnje. Tudi tukaj bo naložen cel program

Za prijavo kliknite na moder gumb in preusmerjeni boste na konec strani, kjer se lahko prijavite.

Nekaj mnenj udeleženk programa

Zakaj sploh potrebujemo detox?

Zastrupljenost oz. zakisanost povzroči v telesu številna vnetja za katera niti ne vemo, da jih imamo.

Ta vnetja vplivajo na nas na način, da rušijo naš imunski sistem.

Tudi, če nimamo zgoraj opisanih znakov, je naše telo velikokrat zastrupljeno. Zato je dobro, da naredimo detox vsaj 1x letno. 

Najboljši čas je vsekakor spomladi. 

Ključ do močnega imunskega sistema in zdravja je v razstrupljeno telo. 

Razstrupljeno telo je bazično telo. 

Bazično telo je močno telo, ki ima več energije in ima sposobnost samozdravljenja. 

Z 11. marcem 2024 začnemo z 50 dnevnim SUPER DETOX IZZIVIVOM oz. PROGRAMOM, ki vam bo dal ODLIČNE REZULTATE!

Pomlad je čas, da se zbudimo iz zimskega spanja ter ustvarimo BAZIČNOST v našem telesu.

Po 50 dnevih se boste počutili bolj izpolnjeno, mirnejše, sproščeno, razbremenjeno in lahkotnejše. Občutek “več prostora,” več zraka in zgodil se bo pomik energije. Sprostile se bodo tudi določene blokade in telo se bo zelo razbremenilo.

Si predstavljat občutek, kako bi bilo, če bi se v svoji koži počutili res zelo, zelo dobro?

Morda si zdaj mislite – “O, kako bi bilo to lepo, ampak to je tako težko doseči?”

Če vas kdo razume, vas razumem jaz. Sama sem včasih mislila podobno.

Zdaj, ko imam izkušnjo vem, da je lahko drugače. In če uspeva meni, lahko tudi vam.

Soočala sem se z nadležnimi, zelo močnimi energijami, ki sem si jih popolnoma pozdravila. Imela sem začetne težave s ščitnico in pa dolgotrajne nepojasnjene bolečine v želodcu.

Sedaj nimam prav nobene težave od zgoraj naštetih več. Odločila sem se, da vzamem svoje življenje v svoje roke in tako sem pričela raziskovati ter dosegla spremembo. Tako sem si tudi pozdravila ščitnico, močne alergije in postala mamica, čeprav mi je bilo rečeno drugače.

Program je nastal ravno zaradi tega, ker sem imela težave tudi sama. 

Tako sem našla načine, ki so mi pomagali da se pozdravim in ugotovila sem, da lahko pomagajo tudi tebi!! Moje znanje zajema številna področja – joge, prehrane in osebnostne rasti.

ZA VAS SEM USTVARILA NAJBOLJŠO MOŽNO KOMBINACIJO, KI ZARES, ZARES PREIZKUŠENO DELUJE. 

Jasmina Turnšek

Vaša minimalna investicija v 50 dnevni program, ki vam ostane ZA VEDNO in ga lahko vedno znova ponovite bo samo 2,94 eur/ dan.

LJUBKA AKCIJA PROGRAMA, S KATERO PRIHRANITE NA ZGODNJE PRIJAVE KAR 70 EUR VELJA SAMO DO 8. marca 2024.

50 DNEVNI DETOX PROGRAM

217
147
 • 50 MINI DETOX VAJ ZA VSAK DAN
 • 7 TEDENSKI PLAN PREHRANE
 • BONUS: Video PREDIHOVANJE
 • BONUS: 3X ZOOM SREČANJA V ŽIVO
 • MEDITACIJA "Globoko sproščanje"
 • Presenečenja
 • DOŽIVLJENJSKI DOSTOP DO PROGRAMA

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!