PO JUTRU SE DAN POZNA!

MEDITACIJA, KI TE BO PONESLA NA VIŠJE POZITIVNE VIBRACIJE ŽIVLJENJA ŽE ZJUTRAJ in bo zelo ugodno vplivala na potek tvojega dne. Naj bo današnji dan lep in pozitiven.

 

ENKRATNA INVESTICIJA, DOŽIVLJENJSKA KORIST

Klikni za dostop do meditacije »

Najbrž si že slišala za rek: “Po jutru se dan pozna”.

To je res in drži 100%. Pa veš zakaj je tako?

Energija, naravnanost, ki si jo ustvariš zjutraj te po navadi vodi in spremlja še čez cel dan.

Taoisti pravijo: takoj zjutraj, še v postelji – najprej odpri srce, šele nato oči. Takoj, ko se prebudiš še ne odpri oči. Položi roke na srce in poskušaj občutiti globoko hvaležnost za vse kar si in imaš. Zahvali se. Nato opazuj tok in energijo tistega dne. Zjutraj smo še posebaj občutljivi. Ne spimo več a še nismo čisto prebujeni. V te času je naša podzavest zelo dovzetna za sprejemanje informacij. Imaš izkušnjo: zjutraj slišiš neko pesem in se ti potem cel dan predvaja v glavi?

Zato je zjutraj zelo ugoden čas, ker se informacije še bolj zasidrajo v nas in naše možgane. Če se učimo zjutraj, v dopoldanskem času si naše možgani zapomnijo več in so bolj produktivni. Podobno je z energetsko naravnanostjo. Jutro je čas, da z nasmeškom pozdraviš novo priložnost, nov dan in se nasmeješ v telo (pozdraviš organe, žleze, srce). To je osnova. Naj bo tvoj dan lep.

Prični dan pozitivno, srčno in hvaležno. Potem opazuj tok dneva – drugače bo. Če si slučajno misliš: »nimam biti za kaj hvaležen/a« se spomni, da je vedno lahko slabše. Občuti hvaležnost da si, da dihaš, da te ima nekdo rad ali da imaš ti nekoga, da je zunaj sončen dan, da si lahko pripraviš zajtrk in spiješ kavo ali kozarec sveže vode…opazuj. Veliko je malenkosti, ki te osrečujejo.

Tukaj lahko poslušaš delček visoko-frekvenčnega posnetka:

Kaj si želiš, kaj si želiva? Mir v duši, ljubezen v srcu in zdravje v telesu. Potrebna je vaja. Vsakodnevna vaja. Do sedaj si vadila takšen način, toliko let; vzorci, prepričanja in omejitve se z leti še bolj krepijo, dobivajo večjo moč, ker jih nenehno hraniš, podpiraš. Če te ne vodijo tja, kamor bi rada šla, je potrebna menjava programa. In to z vajo. Enostavno pričneš vaditi. Čisto podobno, kot če bi se želela naučiti brati. Če boš vadila branje enkrat na mesec oz. vsake toliko časa, bo zelo dolgo trajalo preden boš lahko prebrala besedo, stavek, kaj šele knjigo. Ampak če je tvoj cilj, prebrati knjigo, potem veš, da bo potrebno več akcije, več učenja, več vaje. In z življenjem je isto! Vadi! Vadi to, kar bi rada živela. Razumeš? Vem, da razumeš, saj je čisto enostavno.

Prični se umirjati, dihati. Meditiraj. Sedi in opazuj. Veš kaj je najbolj zanimivo? Da ti nič ni treba. Sedi in opazuj. Opazuj svoje misli in se v njih ne vpletaj. Tudi to je vaja, a s časom bo postal mir tvoje življenje. Ljubezen tvoj fokus. Svoboda tvoje poslanstvo.

Pripravila sem ti napotke. Nekaj jih že poznaš, ampak osnove se vedno rada spominjam. Lahko bi delala 1000 vaj. Ampak potem greš v tisoč, ti pa želiš v eno 🙂

DRAGOCENA MNENJA MOJIH DRAGIH STRANK, S KATERIMI SMO PREMAGALE MARSIKATERO, NA VIDEZ NEREŠLJIVO SITUACIJO:

Najboljše mi je zjutraj meditacija in vaje…ponedeljek je šel lažje skozi z več energije in še več pozitivizma. Meditacija in vaje imajo zares pozitivni učinek na misli in celotno dobro počutje. Vsekakor nadaljujem z vajami, meditacijo, ker me zelo spodbudijo, da delam korake naprej na bilokaterem področju

Silvija R. 

Svojega življenja si več ne znam predstavljati brez jutranje meditacije.  Že zjutraj sem vesela. Počutim se, kot da bi se “priklopila”. Definitivno dan poteka drugače. Če pozabim, se hitro spomnim, da imam biti za kaj hvaležna.

Mojca N.

Odkar zjutraj poslušam posnetek sem mirnejša in bolj sproščena. Ne občutim več takšnega stresa in se lažje spopadam s službenimi obveznostmi.

Anja Z.

Po enem mesecu rednega poslušanja posnetka mi še zmeraj ob poslušanju vsako jutro po licih stečejo solze. Vsak dan znova spoznam, kako sem lahko srečna, da sploh živim in hvaležna za vse kar imam. Spoznavam se s hvaležnostjo, ki spreminja moje življenje. Jasmina hvala, ker mi to poveš ko pozabim.

Martina B.Klikni za dostop do meditacije »

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih – saj veš, kaj bi ti razlagala…:)V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

Klikni za dostop do meditacije »

{tcb_current_year} Jasmina Turnsek. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji poslovanja