ZASPI KOT DOJENČEK!

USMERJENA MEDITACIJA, KI TI BO POMAGALA DA LAŽJE ZASPIŠ, če imaš težave s spanjem in s tem, da težko zaspiš. Zazibala te bo miren in globok spanec.

 

ENKRATNA INVESTICIJA, DOŽIVLJENJSKA KORIST

Klikni za dostop do meditacije »

Naše spanje je najbolj dragoceno superživilo kar jih obstaja. Če želimo biti spočiti, zdravi in funkionirati optimalno, je zelo pomembno koliko in kako spimo. Največja in najglobja regeneracija na vseh nivojih človeškega doživljanja poteka ravno ponoči. Pomanjkanje spanca lahko privede do nezaželenih posledic kot so: razdražljivost, slabša koncentracija (posledično se težko učimo, naš spomin se poleni) , nezmožnost odločanja, glavoboli (migrenski), upočasnjenost, težave s krvnim pritiskom, debelostjo, zmanjšana odpornost, povečane okužbe (prehladi, gripe, porast telesnih vnetij), srčno-žilna obolenja, vnetja, diabetes, demenca, hormonska neravnovesja (inzulinska rezistenca, dvig kortizola, padec lepitina, neravnovesje ščitničnih hormonov, za 70 % zmanjšano nastajanje testosterona), genske nepravilnosti, depresija, več nesreč z avtom, rak itd.

In vsi vemo, da res zelo težko delujemo, če ne spimo dobro in dovolj. Zato sem ti pripravila EDINSTVENI posnetek, ki ti bo pomagal, da se umiriš, lažje zaspiš, in spiš kvalitetneje . Posnetek spremlja tudi t.i. ROZA ŠUM, ki vpliva na to, da se možgani umirijo (prav posebna frekvenca, ki vpliva na valovanje možganov, da se lažje umiriš).

POSEBNOST: POSNETEK LAHKO PREDVAJATE TUDI OTROKU!!!

Tukaj lahko poslušaš delček visoko-frekvenčnega posnetka

1. PREDEN GREŠ SPAT NE POSLUŠAJ IN NE GLEDAJ POROČIL, NASILNIH IN AGRESIVNIH VSEBIN (to vse neseš s sabo v spanje in sanje; telo te energije predeluje potem ponoči)

2. 8 UR PRED SPANJEM NE PIJ PIJAČ, KI VSEBUJEJO KOFEIN (kava, poživila)

3. ŠTIRI URE PRED SPANJEM NE UŽIVAJ SLADKORJA (ali nobene hrane, če opaziš, da po hrani zaspiš še težje in morda občutiš, da ti je prevorče).

4. POJDI SPAT PRED POLNOČJO (ura je pomembna. Med 22.-02. se štejejo dvojne ure spanja. V tem času se najbolj regeneriraš.)

5. POSKRBI ZA ZRAČNOST IN SVEŽINO PROSTORA V KATERM SPIŠ (bolje, da je bolj hladno, kot toplo).

6. Poskrbi, da je v prostoru kjer spiš trdna tema

7. Spi v udobih oblačilih, lahkotni pižami

DRAGOCENA MNENJA MOJIH DRAGIH STRANK, S KATERIMI SMO PREMAGALE MARSIKATERO, NA VIDEZ NEREŠLJIVO SITUACIJO:

Sprva nisem verjela, da je to mogoče. Glede na to, da ta posnetek ni ne vem koliko velik strošek sem si ga privoščila. Bolj za hec, kot zares. “Kaj pa če mi bo pomagal, da bom lažje zaspala?” (to sem si mislila). Še sedaj ne morem verjeti, da zaspim!!! To je neverjetno.

Silvija R. 

Posebnih težav s spanjem nisem imela, želela sem se samo še bolj umiriti in dan zaključiti s pozitivnimi afirmacijami. Posnetek mi zelo ustreza in me pomirja. Zmehčam se.

Mojca N.Klikni za dostop do meditacije »

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih – saj veš, kaj bi ti razlagala…:)V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

Klikni za dostop do meditacije »

{tcb_current_year} Jasmina Turnsek. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji poslovanja