Jasminin Klub

Že poznaš jasminin Klub?

Jasminin Klub je spletno druženje žensk, ki rastemo skupaj in dvigamo vibracijo svoje kvalitete življenja na vseh področjih.

    Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

Klikni na video in si poglej, kaj bomo v Klubu počele:

KLUB JE ZATE ČE:

💗 Bi želela zase poskrbeti na vseh nivojih

💗 Imaš premalo energije

💗 So tvoje misli negativne in se ne veseliš novega dne

💗 Se že leta in leta nekatere stvari ponavljajo in bi jih rada razrešila

💗 Si vzameš premalo časa zase in so najprej drugi, ti pa nikdar ne prideš na vrsto

💗 Je tvoje telo zakrnelo, negibljivo

💗 Se premalo ceniš in spoštuješ

💗 Se imaš na trenutke prav grdo

💗 Si do sebe preveč stroga

💗 Nimaš motivacije

 

 

 

Si predstavljaš občutek, kako bi bilo, če bi se v svoji koži počutila res zelo dobro?

 

Morda si zdaj misliš – “O, kako bi bilo to lepo, ampak to je tako težko doseči?”

 
O ja, če te kdo razume, te tukaj razumem jaz. Sama sem včasih mislila podobno.
Zdaj, ko imam izkušnjo vem, da je lahko drugače. In če uspeva meni, lahko tudi tebi!!
 
Jasminin Klub je nastal zaradi tega, ker sem imela težave tudi sama. Moja pot raziskovanja sebe se je pričela že pri 16 letih, ko je moj sošolec in prijatelj umrl. “Jasmina, ti si ga videla zadnja in kako da nisi nič čutila?” Ti bi lahko vedela, sigurno ti je kaj omenil. TI SI KRIVA!!” Je bil očitek in TEŽA, ki je bila dana ranljivi in občutljivi najstnici. Krivda je bila velika, neznosna. Bolečina ogromna. Takrat se mi je porušil svet, počutila sem se slabo in padla sem v globoko žalost. Takrat sem pričela iskati rešitve in se ukvarjati s sabo. Zato sem pričela “delati na sebi” in drugače razmišljati. Tako sem si tudi pozdravila ščitnico, močne alergije in postala mamica, čeprav mi je bilo rečeno, da ne bom mogla postati mamica oz. bom težko zanosila. 
 
Tako sem našla načine, ki so mi pomagali da se pozdravim in ugotovila sem, da lahko pomagajo tudi tebi!! In zato je nastala skupnost “Jasminin Klub”

Srečanje je oblikovano tako, da res celostno napreduješ

💟 Vadiš lahko kar doma, kadarkoli, kjerkoli in imaš mojo 100% podporo in odziv. Udobno se namestiš, kjerkoli se doma rada zadržuješ in enostavno pričneš 🙂 Spodbujam te, motiviram te in se zate zavzemam. Ni se ti potrebno NIKAMOR peljati (prihraniš kar nekaj časa in iskanje parkirnega mesta). 

💟 Najboljša Online vadba zate, ki si želiš narediti spremembo – v tvoji duši in telesu. Najboljše tehnike, usmeritve in možnosti, ki ti bodo pomagale, da napreduješ na vseh življenjskih področjih.

💟 Vadi in rasti skupaj z mano kar od doma! Na razpolago imaš čudovite, različne VIDEO VADBE, ki ti bodo pomagale do BOLJŠE KVALITETE ŽIVLENJA na vseh področjih. Posnetki in vaje so na voljo ves teden, do objave novega, tekočega posnetka; vadiš lahko ob uri oz. času, ki ustreza tebi glede na tvoj vsako dnevni ritem.

NAJBOLJŠE, kar lahko v tem trenutku narediš zase. PRIDRUŽI SE VEČ KOT 300 ZADOVOLJNIM UPORABNICAM.                                                         

💟 Rezultati so FANTASTIČNI.

🎁 Izberi zase NAJLEPŠE DARILO 🎁

Jasminin klub vsebuje

Joga obraza

  Lifting celega obraza. Močna aktivacija obraznih mišic in optimalnega hormonskega sistema.

Različne jogijske prakse

   Zelo jasen prikaz vaj na enostaven in zabaven način. RAZLIČNE JOGIJSKE PRAKSE (hormonska joga, energetska, tao, kundalini, detox joga, shakti, dihalne tehnike, yin joga…in še mnodo različnih   stilov joge iz moje bogate zakladnice znanja.

Meditacije

Meditacije za doseganje notranjega miru in zadovoljstva v življenju. Čudovite meditacije, ki te bodo popeljale v globine tvojega srca. 

Napredno gibanje

Različne vrste naprednega, sodobnega gibanja, ki vas popelje v nov svet zmožnosti vašega telesa.

Program po metodi Louse Hay

Vaje in vodenje po metodi Louise Hay – meditacije, afirmacije, Življenje je tvoje…

Občasna druženja v živo

Joga, joga obraza, meditacije, obredi – druženja v živo in predavanja ​v živo preko spleta!

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

PROGRAM V KLUBU PRVE TRI MESECE – od aprila – junij

1. MESEC - april

1. JOGA OBRAZA: PREKRVAVITEV in ODPIRANJE obraza s TAPKANJEM; Akupresura. Aktivacija ledvičnega sistema na obrazu; CELOSTNA AKTIVACIJA – Vaja, ki preoblikuje tvoj celoten obraz! LETEČI KROŽNIK – brisanje podbradka; Povezovanje z žensko v sebi, aktivacija prsi ‘ obraza hkrati; Nega maternice; Zelo učinkovito  dihanje z jajčniki in maternico – vaje za popolno regeneracijo reproduktivnega sistema. Vaje za manj gub celega obraza. PREBUDITEV ŠČITNICE S ČUDOVITO AKTIVACIJO “METULJEVA KRILA” in ČIŠČENJE ENERGETSKEGA PLAŠČA -aure. Vaja za DVIG USTNIH KOTIČKOV in polne ustnice. 

2.TELO:Aktivacija ledvičnega sistema -element vode; Vaje za zmanjšanje napetosti in brisanje posledic stresa; Fizično osvobajanje (skozi mehanske vaje) strahu; Aktivacija 1. in druge čakre; Posebna kundalini krija; Krepitev imunskega sistema skozi predihovanje; Sproščanje blokad skozi terapevtsko jogo; Polnjenje in ustvarjanje zaloge energije;

3. MEDITACIJE: Celestialna/božanska komunikacija Adi Shakti (40 dnevno popotovanje); Meditacija odpuščanje, afirmiranje po Louise Hay. 

2. MESEC - maj

1. JOGA OBRAZA: Intenzivno posvečanje zg. delu obraza -brisanje gub na čelo, med obrvmi, dvig zg. vek in krepitev oči. Kraljevi tretma -intenzivna samomasaža obraza  z oljem -globoko pomlajevanje obraza in kože; Vaje za zdravje prsi; Vaje za PRETOK V SISITEMU LEDVICE – MEHUR – SPOLNE ŽLEZE – akupresura; Podpora pri ciklusih ali menopavzi. Vaje za MOČAN VRAT in ČELJUSTNI SKLEP. Poleg tega odpravljava podbradek in lepotičiva vrat 🙂 + 

2.TELO: Priprava na pomlad; Vaje, ki osvobajajo ujete zamere in jeze; Učenje postavljanja mej in zavzemanja zase; Nežno odpiranje telesa in aktivacija vezivnega tkiva ter hidracija fascije. Predihovanje, vaje za čiščenje strupov iz telesa. Terapevtska joga, yin yoga, kundalini in shakti yoga.

3.MEDITACIJE: Spuščanje preteklosti in transformacija jeze  in zamer; Spuščanje. Ljubezen do sebe po Louise Hay.

Obred – uživanje gline, detox obred čiščenja telesa in kože. 

ČUDOVITO PRESENEČENJE SAMO ZA VAS DRAGE ČLANICE 🙂

1. MESEC - junij

1. JOGA OBRAZA: ČAS JE ZA MALO DRUGAČEN SKLOP GLOBOKEGA POMLAJEVANJA. Globoko pomlajevanje z energijo in ljubečim dotikom. KOMBINACIJA JOKER – USTNI KOTIČKI + PRSI; Aktivacija, povezava obraza, prsi in ledvic. BYE BYE PODBRADEK; Rehabilitacija čeljustnega sklepa – najmočnejšega sklepa v telesu; Aktivacija jeter; Aktivacija lobanjskih mišic in vratu – dvig celega obraza.

2.TELO: Aktivacija jetrne energije; Vaje za zmanjšanje napetosti in brisanje posledic stresa; Fizično osvobajanje (skozi mehanske vaje) jeze in zamer;  Aktivacija 1. in druge čakre; Posebna kundalini krija; Krepitev imunskega sistema skozi predihovanje; Sproščanje blokad skozi terapevtsko jogo; 

3. MEDITACIJE: Celestialna/božanska komunikacija za samozdravljenje (40 dnevno popotovanje); Meditacija odpiranje srca, meditacija obilja; Hoponopono; 

ČUDOVITO PRESENEČENJA ZA VAS DRAGE ČLANICE 🙂

BONUS PROGRAMI ZNOTRAJ JASMININEGA KLUBA

💗 SAMO ZA ČLANICE KLUBA!! 💗

ALI VEŠ, DA V KLUBU DELAMO NA TREH NIVOJIH, KI USTVARJAJO NAŠO CELOTO? ☀

 
✨ Da smo lahko srečne, izpopolnjene in da se v svoji koži počutimo odlično je pomembno, da delamo na treh nivojih: fizičnem, mentalnem in duhovnem ✨
 
 
Znotraj rednega programa vedno poskrbim še za presenečenja, ki ti omogočajo rast in napredek 🙂 Še globje.

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih - saj veš, kaj bi ti razlagala…:) V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Klikni na vprašanje in odprl se ti bo odgovor 🙂

​Pri tem programu leta NISO pomembna. Družimo se generacije od 12 let naprej, navzgor NI OMEJITEV. Rezultate bodisi gre za obaz, zdravje, osebnostno rast lahko dosežemo VEDNO!! Vedno lahko napredujemo, se zdravimo in se spreminjamo. Skozi vsa starostna obdobja je naša notranje počutje in hkrati zunanje NAJPOMEMBNJEŠE.

Seveda se lahko sprememba zgodi!! Vedno je najboljši možen čas za delo na sebi 🙂

Program je varen. Vaje so zelo enostavne in predvsem telesu NARAVNE in blizu. Vse so oblikovane tako, da te pomirijo in sprostijo zastalo energijo.

​​Prosim ​​te, da se v primeru negotovosti posvetiš s svojim zdravnikom. Vaje se izvajajo na lastno odgovornost, saj mi nismo seznanjeni ​s tvojim zdravstvenim stanjem. Če imaš kakršnekoli pomisleke, se posvetuj s svojim zdravnikom.

Vaje izvajaš lahko sede, stoje in ne potrebuješ nič posebnega. ​Odvisno od posnetka. Lahko oblačilo in podlogo za na tla. Če potrebuješ kaj dodatnega, ti prej povem.

Tako je. Cena vključuje dostop do VSEH teh sklopov.

Druženje oz. vadbe potekajo v zaprti, posebej ustvarjeni Facebook skupini (vi pošljete prošnjo, nato vas odobrimo); Facebook je pogoj. Nekateri si ga ustvarijo samo za to priložnost.

Ja! Posnetek si ogledaš kadarkoli želite! Vadiš kadarkoli…Vadiš kolikor želiš. Ne vadimo točno ob neki uri in ne rabiš biti prisotna takrat, ko objavim posnetke.

Joga obraza 10.- 15 min, telo 15. min., Louise Hay ali meditacija, odvisno – razložim in delate kadar želite in kolikor želite. V 20 min./dan boš naredila že ogromno. 

Že po 1x ponovitvi vseh sklopov boš občutila spremembo. Če narediš vse tri sklope samo 2x na teden boš v telesu in počutju že občutila veliko spremembo. V vadbe se boš preprosto zaljubila; občutila boš razliko, tako da ti ne bo problema večkrat izvajati, glede na to, da boš občutila pozitivne spremembe že zelo hitro  2 – 3x / teden je dovolj; seveda po želji!

Čas, da narediš vaje za tekoči teden imaš cel teden; torej da greš čez vaje, ki so aktualne cel teden (7 dni) imaš čas cel teden! Nato se sklopi vaj zamenjajo, pridejo novi sklopi in vaj za nazaj, za pretekli teden ni mogoče izvajati; Nekateri posnetki – kjer še posebej poudarim ali se jih izvaja cel mesec, ostanejo. To povem sproti.Vaj za nazaj niti ni smiselno delati, ker delamo v skladu energij tistega tekočega tedna in po letnih časih. Posntekov se nabere ogromno in niti vsak dan ne bi delala vseh. Potem bi cel dan samo vadila  (24 ur).

Naša druženja so redna, tedenska vadba. Kot če greš fizično na jogo v neko dvorano – delaš sproti. Učitelji ti ne napišejo vadbe in srečanj za nazaj…Hodiš, redno, sproti in delaš (s tem, da tukaj lahko delaš cel teden, ne samo 1X ali 2x na teden..) in potem greš naprej! Da napreduješ, sistematično in se posvečaš nekemu delu. Od vas pa je odvisno, katere vaje čutite in mislite, da jih potrebujete, tiste delate lahko več…In ravno smisel je to, da ni prevelike zmede – da delamo redno, tekoče skupaj vsak teden.. Tako lepo sistematično, po letnem času in odpiranju smiselno skupaj napredujemo in delamo ob času prave stvari, ki nas najbolj krepijo. 

Smisel je NAPREDOVANJE.

Najprej ti želim, da hitro ozdraviš  Drugače pa nič hudega: en teden ne vadiš, še vedno si v skupini in se potem samo priključiš in nadaljuješ ko lahko. Kot če bi en teden manjkala na jogi v dvorani in potem prihodnji teden ponovno prideš. Še zmeraj pa lahko tudi če zboliš poslušaš kakšno meditacijo, ki ti pomaga, da se hitreje pozdraviš. Vedno je kakšna opcija in na razpolago je veliko.

Govorim, kažem, spodbujam te, štejem ti, koliko časa držiš. Kot da si ZARES na vadbi! Opominjam te, na kaj bodi pozorna, kje pazi na držo. Zelo se “vživim” kot da si pred mano  Poročajo, da sem kot osebni trener, ki stoji zraven tebe  in te motivira.

Ja, seveda!! V Klubu redno odgovarjam (pod objavo posnetkov v komentarju) na vaša vprašanja. Prav čudovito si delimo rezultate, izkušnje…Tukaj je prostor za vprašanja.

PRIJAVI SE SEDAJ IN SI ZAGOTOVI SVOJE MESTO Prijave so odprte!

Če si po pregledu strani začutila, da je to to, kar iščeš – PRIDI. 

💗 Zelo si srčno dobrodošla in se te ZELO VESELIM 💗

3 Mesečno članstvo

🎁Prihrani 30€ 🎁
155€ 125€ / 3 Mesece
 • PRIHRANI 30€
 • EKSLUZIVNA investicija ZA KAR TRI ZELO OBSEŽNE VADBE in ZELO BOGATO VSEBINO za samo 35 eur /mesec
 • Ekskluzivna tedenska srečanja od 70. - 100 min, 280 - 400 min./mesecm (trije tedenski posnetki: obraz, telo, um)
 • ​​​Redna tedenska srečanja skozi celo leto
 • Naša druženja bodo potekala v skriti FACEBOOK skupini, kjer se boš družila s podobno mislečimi in ustvarila marsikatero novo poznanstvo, kjer si bomo (po želji) delile izkušnje
 • Neprecenljiva druženja in napredovanja na področju osebnostne rasti
 • Druženje z enako mislečimi
 • Dragoceno ZNANJE ZA ŽIVLJENJE!
 • Občasna presenečenja, darila in bonusi

6 Mesečno članstvo

🎁 Prihrani 142 € 🎁
300€ 235€ / 6 Mesece
 • PRIHRANI 65€
 • EKSLUZIVNA investicija ZA KAR TRI ZELO OBSEŽNE in ZELO BOGATO VESBINO VADBE za samo 34eur /mesec
 • Ekskluzivna tedenska srečanja od 70. - 100 min, 280 - 400 min./mesecm (trije tedenski posnetki: obraz, telo, um)
 • ​​​Redna tedenska srečanja skozi celo leto
 • Naša druženja bodo potekala v skriti FACEBOOK skupini, kjer se boš družila s podobno mislečimi in ustvarila marsikatero novo poznanstvo, kjer si bomo (po želji) delile izkušnje
 • Neprecenljiva druženja in napredovanja na področju osebnostne rasti
 • Druženje z enako mislečimi
 • Dragoceno ZNANJE ZA ŽIVLJENJE!
 • Občasna presenečenja, darila in bonusi
POPULARNO

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!