Jasminin Klub

spletno druženje žensk, ki rastemo skupaj in dvigamo vibracijo svoje kvalitete življenja na vseh področjih.

VRATA KLUBA SO ODPRTA ZA KRATEK ČAS
VSTOP V KLUB JE MOŽEN SAMO 4 X LETNO

    Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

KAKO VEŠ, DA JE KLUB ZATE?

💗 Imaš premalo energije za vsakodnevne obveznosti 

💗 Si vzameš premalo časa zase in so najprej drugi, ti pa nikdar ne prideš na vrsto

💗 So tvoje misli pogosto negativne in se velikokrat ne veseliš novega dne

💗 Se že leta in leta nekatere stvari ponavljajo in bi jih rada razrešila

💗Je tvoje telo zakrnelo, negibljivo in si želiš biti bolj prožna

💗 Se premalo ceniš in spoštuješ

💗 Težko postaviš meje in rečeš NE

💗 Se imaš na trenutke prav grdo

💗 Si do sebe preveč stroga

💗 Nimaš motivacije za stvari, ki so te nekoč veselile

Če se najdeš v eni ali več zgornjih trditev si na pravem mestu. JASMININ KLUB te bo celostno podprl na vseh nivojih. 

KAKŠNA VADBA TE ČAKA V KLUBU?

TEDENSKA VADBA V KLUBU JE RAZNOLIKA IN VSEBUJE vaje iz spodnjih sklopov

JOGA OBRAZA

  Lifting celega obraza. Močna aktivacija obraznih mišic in optimalnega hormonskega sistema.

RAZLIČNE JOGIJSKE PRAKSE

   Zelo jasen prikaz vaj na enostaven in zabaven način. RAZLIČNE JOGIJSKE PRAKSE (hormonska joga, energetska, tao, kundalini, detox joga, shakti, dihalne tehnike, yin joga…in še mnogo različnih   stilov joge iz moje bogate zakladnice znanja.

MEDITACIJA

Meditacije za doseganje notranjega miru in zadovoljstva v življenju. Čudovite meditacije, ki te bodo popeljale v globine tvojega srca. 

NAPREDNO GIBANJE

Različne vrste naprednega, sodobnega gibanja, ki vas popelje v nov svet zmožnosti vašega telesa.

OBČASNA DRUŽENJA V ŽIVO

Joga, joga obraza, meditacije, obredi – druženja v živo in predavanja ​v živo preko spleta!

KAJ BOMO V KLUBU DELALE ČEZ POLETJE?

💗 Več poudarka bo na lahkotnosti tvojega bivanja, kjer boš obudila svojo sproščeno naravo in sprostila napetosti

💗 Poletje je idealen čas čas za to, da v svoje življenje vnesemo več radosti in veselja.

Učili se bomo tudi spuščati in odpuščati.

To počnemo skozi posebne vaje iz joge, ki niso težke in jih lahko dela vsak. 

Poletje bo čas, da se se posvetimo srčni energiji in aktiviramo ogenj zato, da bomo imeli več strasti za doseganje svojih ciljev. Ukvarjali se bomo s tem, da začutimo več ljubezni in radosti v srcu (radosti do življenja). To je povezano s srčnim centrom, kateremu se bomo posvečali od konca aprila. 

💗 Delale bomo vaje za telo in obraz, ki so primerne za ta letni čas in te bodo celostno podprle.

💗 Cilj bo, da se bolj povežeš s sabo, življenjem in zaživiš bolj izpolnjeno ter vitalno, zdravo življenje na vseh nivojih

 

POLETNO DARILO ZNOTRAJ KLUBA TO POLETJE

Mnenja članic Kluba

SrečanjA SO oblikovanA tako, da res celostno napreduješ

Velika prednost je, da vadiš kar doma, kadarkoli, kjerkoli in imaš mojo 100% podporo in odziv. 

Udobno se namestiš, kjerkoli se doma rada zadržuješ in enostavno pričneš. 

Spodbujam te, motiviram te in se zate zavzemam. 

V skupini odgovarjam na tvoja vprašanja in ti nudim podporo. 

V KLUBU TE BOM VODILA JASMINA TURNŠEK

tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih – saj veš, kaj bi ti razlagala…:)   V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

Si predstavljaš občutek, kako bi bilo, če bi se v svoji koži počutila res zelo dobro?

Morda si zdaj misliš – “O, kako bi bilo to lepo, ampak to je tako težko doseči?”

O ja, če te kdo razume, te tukaj razumem jaz. Sama sem včasih mislila podobno. 

Zdaj, ko imam izkušnjo vem, da je lahko drugače. In če uspeva meni, lahko tudi tebi!!

Jasminin Klub je nastal zaradi tega, ker sem imela težave tudi sama. Moja pot raziskovanja sebe se je pričela že pri 16 letih, ko je moj sošolec in prijatelj umrl. “Jasmina, ti si ga videla zadnja in kako da nisi nič čutila?” Ti bi lahko vedela, sigurno ti je kaj omenil. TI SI KRIVA!!” Je bil očitek in TEŽA, ki je bila dana ranljivi in občutljivi najstnici. Krivda je bila velika, neznosna. Bolečina ogromna. Takrat se mi je porušil svet, počutila sem se slabo in padla sem v globoko žalost. Takrat sem pričela iskati rešitve in se ukvarjati s sabo. Zato sem pričela “delati na sebi” in drugače razmišljati. Tako sem si tudi pozdravila ščitnico, močne alergije in dvignila kvaliteto življenja.

Tako sem našla načine, ki so mi pomagali da se pozdravim in ugotovila sem, da lahko pomagajo tudi tebi!! In zato je nastala skupnost “Jasminin Klub”

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Klikni na vprašanje in odprl se ti bo odgovor 🙂

​Pri tem programu leta NISO pomembna. Družimo se generacije od 12 let naprej, navzgor NI OMEJITEV. Rezultate bodisi gre za obaz, zdravje, osebnostno rast lahko dosežemo VEDNO!! Vedno lahko napredujemo, se zdravimo in se spreminjamo. Skozi vsa starostna obdobja je naša notranje počutje in hkrati zunanje NAJPOMEMBNJEŠE.

Seveda se lahko sprememba zgodi!! Vedno je najboljši možen čas za delo na sebi 🙂

Program je varen. Vaje so zelo enostavne in predvsem telesu NARAVNE in blizu. Vse so oblikovane tako, da te pomirijo in sprostijo zastalo energijo.

​​Prosim ​​te, da se v primeru negotovosti posvetiš s svojim zdravnikom. Vaje se izvajajo na lastno odgovornost, saj mi nismo seznanjeni ​s tvojim zdravstvenim stanjem. Če imaš kakršnekoli pomisleke, se posvetuj s svojim zdravnikom.

Vaje izvajaš lahko sede, stoje in ne potrebuješ nič posebnega. ​Odvisno od posnetka. Lahko oblačilo in podlogo za na tla. Če potrebuješ kaj dodatnega, ti prej povem.

Tako je. Cena vključuje dostop do VSEH teh sklopov.

Druženje oz. vadbe potekajo v zaprti, posebej ustvarjeni Facebook skupini (vi pošljete prošnjo, nato vas odobrimo); Facebook je pogoj. Nekateri si ga ustvarijo samo za to priložnost.

Ja! Posnetek si ogledaš kadarkoli želite! Vadiš kadarkoli…Vadiš kolikor želiš. Ne vadimo točno ob neki uri in ne rabiš biti prisotna takrat, ko objavim posnetke.

Joga obraza 10.- 15 min, telo 15. min., Louise Hay ali meditacija, odvisno – razložim in delate kadar želite in kolikor želite. V 20 min./dan boš naredila že ogromno. 

Že po 1x ponovitvi vseh sklopov boš občutila spremembo. Če narediš vse tri sklope samo 2x na teden boš v telesu in počutju že občutila veliko spremembo. V vadbe se boš preprosto zaljubila; občutila boš razliko, tako da ti ne bo problema večkrat izvajati, glede na to, da boš občutila pozitivne spremembe že zelo hitro  2 – 3x / teden je dovolj; seveda po želji!

Čas, da narediš vaje za tekoči teden imaš cel teden; torej da greš čez vaje, ki so aktualne cel teden (7 dni) imaš čas cel teden! Nato se sklopi vaj zamenjajo, pridejo novi sklopi in vaj za nazaj, za pretekli teden ni mogoče izvajati; Nekateri posnetki – kjer še posebej poudarim ali se jih izvaja cel mesec, ostanejo. To povem sproti.Vaj za nazaj niti ni smiselno delati, ker delamo v skladu energij tistega tekočega tedna in po letnih časih. Posntekov se nabere ogromno in niti vsak dan ne bi delala vseh. Potem bi cel dan samo vadila  (24 ur).

Naša druženja so redna, tedenska vadba. Kot če greš fizično na jogo v neko dvorano – delaš sproti. Učitelji ti ne napišejo vadbe in srečanj za nazaj…Hodiš, redno, sproti in delaš (s tem, da tukaj lahko delaš cel teden, ne samo 1X ali 2x na teden..) in potem greš naprej! Da napreduješ, sistematično in se posvečaš nekemu delu. Od vas pa je odvisno, katere vaje čutite in mislite, da jih potrebujete, tiste delate lahko več…In ravno smisel je to, da ni prevelike zmede – da delamo redno, tekoče skupaj vsak teden.. Tako lepo sistematično, po letnem času in odpiranju smiselno skupaj napredujemo in delamo ob času prave stvari, ki nas najbolj krepijo. 

Smisel je NAPREDOVANJE.

Najprej ti želim, da hitro ozdraviš  Drugače pa nič hudega: en teden ne vadiš, še vedno si v skupini in se potem samo priključiš in nadaljuješ ko lahko. Kot če bi en teden manjkala na jogi v dvorani in potem prihodnji teden ponovno prideš. Še zmeraj pa lahko tudi če zboliš poslušaš kakšno meditacijo, ki ti pomaga, da se hitreje pozdraviš. Vedno je kakšna opcija in na razpolago je veliko.

Govorim, kažem, spodbujam te, štejem ti, koliko časa držiš. Kot da si ZARES na vadbi! Opominjam te, na kaj bodi pozorna, kje pazi na držo. Zelo se “vživim” kot da si pred mano  Poročajo, da sem kot osebni trener, ki stoji zraven tebe  in te motivira.

Ja, seveda!! V Klubu redno odgovarjam (pod objavo posnetkov v komentarju) na vaša vprašanja. Prav čudovito si delimo rezultate, izkušnje…Tukaj je prostor za vprašanja.

PRIJAVI SE SEDAJ IN SI ZAGOTOVI SVOJE MESTO

Če si po pregledu strani začutila, da je to to, kar iščeš – PRIDI. 

💗 Zelo si srčno dobrodošla in se te ZELO VESELIM 💗

VRATA KLUBA SO ODPRTA ZA KRATEK ČAS
VSTOP V KLUB JE MOŽEN SAMO 3 X LETNO

3 Mesečno članstvo

🎁Prihrani 30€ 🎁
167€ 137€ / 3 Mesece
 • PRIHRANI 30€
 • EKSLUZIVNA investicija ZA KAR TRI ZELO OBSEŽNE VADBE in ZELO BOGATO VSEBINO
 • Ekskluzivna tedenska srečanja od 70. - 100 min, 280 - 400 min./mesecm (trije tedenski posnetki: obraz, telo, um)
 • ​​​Redna tedenska srečanja skozi celo leto
 • Naša druženja bodo potekala v skriti FACEBOOK skupini, kjer se boš družila s podobno mislečimi in ustvarila marsikatero novo poznanstvo, kjer si bomo (po želji) delile izkušnje
 • Neprecenljiva druženja in napredovanja na področju osebnostne rasti
 • Druženje z enako mislečimi
 • Dragoceno ZNANJE ZA ŽIVLJENJE!
 • Občasna presenečenja, darila in bonusi

6 Mesečno članstvo

🎁 Prihrani 142 € 🎁
319€ 254€ / 6 Mesece
 • PRIHRANI 65€
 • EKSLUZIVNA investicija ZA KAR TRI ZELO OBSEŽNE in ZELO BOGATO VESBINO
 • Ekskluzivna tedenska srečanja od 70. - 100 min, 280 - 400 min./mesecm (trije tedenski posnetki: obraz, telo, um)
 • ​​​Redna tedenska srečanja skozi celo leto
 • Naša druženja bodo potekala v skriti FACEBOOK skupini, kjer se boš družila s podobno mislečimi in ustvarila marsikatero novo poznanstvo, kjer si bomo (po želji) delile izkušnje
 • Neprecenljiva druženja in napredovanja na področju osebnostne rasti
 • Druženje z enako mislečimi
 • Dragoceno ZNANJE ZA ŽIVLJENJE!
 • Občasna presenečenja, darila in bonusi
POPULARNO

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!